۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۹۵ هوش - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
تبریییک... ایشالا تهرانم میاری |
RE: 95 هوش - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: تبریییک... ممنون تشکرات فراوان(گل) |
۹۵ هوش - iammiti - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
خیلی خوشحال شدم..موفق باشی..با اینکه من فک می کردم یه رقمی بشی شما |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: خیلی خوشحال شدم..موفق باشی..با اینکه من فک می کردم یه رقمی بشی شمامرسی شما هم همینطور دیگه نشد |
۹۵ هوش - s.izadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
تبریک، محتمل ترین قبولی شبانه پلی تکنیک روزانه علموص :-) |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)s.izadi نوشته شده توسط: تبریک، محتمل ترین قبولی شبانه پلی تکنیک روزانه علموص :-)ممنون احتمالا علم صنعت روزانه هم باشه نزنم |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط:سطح علمی علم و صنعت رو نمی دونم چه جوری هست ولی کلا از اسمش بدم می آد(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: شهید بهشتی خوابگاه میدهبله من دفترچه رو دیدم رتبه ات چند شد؟ |
۹۵ هوش - azarakhsh1986 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
مبارکه !! |
۹۵ هوش - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
خیلی بهت تبریک میگم افشین جان. خلاصه به حقت رسیدی. مبارکا باشه. |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: مبارکه !!سپاس (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط: منم اصن انگاری نسبت بهش آلرژی دارمپس تبریک ۲۰ هر جوری باشه خیلی خوبه (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خیلی بهت تبریک میگم افشین جان. خلاصه به حقت رسیدی. مبارکا باشه. ممنون ولی این حق من و تو نبود :دی |
۹۵ هوش - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ممنون ولی این حق من و تو نبود :دیخوب آوردی دیگه مردیکه : ))) اعتراض نکن. نفر بعدی... |
RE: 95 هوش - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)پاریس نوشته شده توسط: منم اصن انگاری نسبت بهش آلرژی دارماول اینکه غلط املاییت رو درست کن! حاظرم نه ، حاضرم ! دوم اینکه درست صحبت کن درباره فردوسی مشهد! آی بچه های مشهد کجایین که ببینین این بچه های (بوووووووق) چه جوری درباره فردوسی حرف میزنن! |
RE: 95 هوش - izadan11 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خوب آوردی دیگه مردیکه : ))) جهت اعتراض من میرم سربازی |
۹۵ هوش - unicornux - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: جهت اعتراض من میرم سربازی برو عامو... برو سر درس و مشقت . خدمت واسه ما است! |
۹۵ هوش - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ق.ظ
تبریک میگم خیلی زیااااااااااد |