در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - tabassomesayna - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
من که همون روزی که پاسخنامه اومد و درصد حساب کردم , فهمیدم رتبه م چندان درخشان نمیشه دیگه اگه گریه ای چیزی بود کردم و در جواب هرکی که بهم میرسید و میگفت جوابا اومد؟ میگفتم من قبول نمیشم کنکورو بد دادم به همین راحتی پرونده شو بستم دیگه الان منتظر هیچی نیستم !فقط میخوام بدونم در چه حد افتضاح دادم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... آلمان قهرمانه این ۲-۳ ماه الافی هرچی نداشت یه چیز خوب واسه من داشت اونم این بود آشپزیم خیلی خیلی توپ شده با همتون کل میندازم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - masoud67 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: عه رسیدن دوباره بخیر آقا مسعود. نبودی؟کار زیاد اجازه نمیده بیام مانشت. حتی جمعه ها. این جمعه استثنا کار نداشتیم البته شرایط من نسبت به خیلی از دوستان بهتره. چون من سربازی معافم. کارم جوره و به دلیل مجرد بودن هم اختیار درس و کار و غیره دست خودمه. |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Fot30 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
چه حالی میده فردا شنبه ساعت ۲ بعدازظهر جوابا بیاد.... اوففف اصن عالیه لامصب! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:من الان فکر اون معده هایی هستم که قربانی شدن تا شما این دوره رو با موفقیت سپری کنید(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - f2000 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
سلام - من که میدونم خوب ندادم - ولی دوس دارم زودتر بیاد تموم شه بره |
Re: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - metallica.r - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
من امیرکبیر میخوام Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:من الان فکر اون معده هایی هستم که قربانی شدن تا شما این دوره رو با موفقیت سپری کنید(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... اتفاقا تلفات نداشتیم استعداد بسی عجیب دارم تو آشپزی ینی اگه حسه آشپزی داشته باشم واویلااااااااااااا |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Soodabezare - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
وای بچه ها وضعیت معده هاتون چطوره ؟؟؟ من دیگه داره میاد تو حلقم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: احساس میکنم داری به اون رتبه پایینیها نگاه میکنینه عزیز خودت میبری و میدوزی و استخونای ما رو میشکونی دیگه من پایین تر از همه بچه های مانشتم داداش ولی مطمئن باش یه چیز مهم بوده که تو عکس توجهم به پایین جلب شده (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... من فقط منتظرم شروع شه بازیای ایران رو ببینم اعصابم خورد شه، فحشای رکیک بدم، بخندم بهشون و در نهایت یک بار دیگه آبروی فوتبال مملکتو ببرن. و در نهایت ایتالیا قهرمانه، قهرمان هم نشه چیزی از ارزشش کم نمی کنه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sorlin - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:همیشه یکی از ارزوهام این بود که اگه دانشگاه قبول شدم یه همخونه ای مثل تو داشته باشم که عاشق اشپزی باشه بعد خودم راحت شم.(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:من الان فکر اون معده هایی هستم که قربانی شدن تا شما این دوره رو با موفقیت سپری کنید(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان پیشبینی تون از جام جهانی کلاً چیه؟ هم تیم ملی هم بقیه تیمها... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - A V A - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
استرس دارین؟ ایکون اذیت :دی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط: همیشه یکی از ارزوهام این بود که اگه دانشگاه قبول شدم یه همخونه ای مثل تو داشته باشم که عاشق اشپزی باشه بعد خودم راحت شم. شستن ظرف ها با توئه هاااا گفته باشم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - A V A - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
چه جالب. نوشتم ایکون سانسور شده |