|
|
آزمون استخدامی قبول شدم و ارشد قبول میشم ، کدام را انتخاب کنم؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
تو بد جایی گیر کردم - fatima1537 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ
انتخاب کار یا درس بستگی به سن هم داره اگه خیلی جوانید و اصلا امکانش نیست یکی از این دو رو انتخاب کنید، گزینه بهتر درسه |
RE: تو بد جایی گیر کردم - marygoli - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)alime نوشته شده توسط: بچهها نظر اکثرتون اینه که کار بهتره و یا حداقل هردوش من که گفتم دقیقا یک سال پیش من تو این وضعیت بودم و اگه می تونستم کارو انتخاب نکنم(یعنی از این موقعیت بگذرم)، قطعا درسو انتخاب می کردم. شماهم اگه می تونید کارو انتخاب نکنید و از این موقعیت بگذرید برید دنبال درستون چون قبولی هر یک سال زودتر خیلی بهتره تو رسیدن به شغلی در آینده و از طرفی اگه رفتید سر کار سختیای زیادیو باید تحمل کنید و گاهی غیر قابل اجتناب که بتونید درس بخونید. پس نتیجه گیری من درسه. ولی بازم بستگی به شرایط خودتون داره. ببینید می تونید بعد از ادامه تحصیل برید اساسی دنبال کار بگردید؟ چون کار خودش در خونه آدمو نمی زنه. |
RE: تو بد جایی گیر کردم - fatima1537 - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ)marygoli نوشته شده توسط: قبولی هر یک سال زودتر خیلی بهتره تو رسیدن به شغلی در آینده و از طرفی اگه رفتید سر کار سختیای زیادیو باید تحمل کنید و گاهی غیر قابل اجتناب که بتونید درس بخونید.بله واقعا هرچه زودتر فارغ التحصیل شدن خیلی بهتره و موقعیت های شغلی بیشتروبهتری هست. این تجربه من و چندین نفر دیگه ای هست که از نزدیک دیدم __________________________________________________________________________ البته سختیهایی هم در کار و تحصیل همزمان وجود داره . زندگی بدون سختی که نمیشه.اگه مسئله خیلی بغرنجه یکی رو انتخاب کنید . بستگی داره چه کاری باشه. مگر وقتی فارغ التحصیل بشیم میخوایم کجای دنیا رو بگیریم.نهایتا بازهم آزمون و مصاحبه و یه شغل سطح بالاتر |
|
تو بد جایی گیر کردم - banou - 11 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ
با خانواده اتون مشورت کردید؟اونا چی می گن؟ به این موارد توجه کنید: ۱- همونطور که دوستان گفتن سن. ۲- وضع مالی خانواده و حمایت آنها.آیا از لحاظ مالی حمایتتون می کنن یا نه؟چون بعضی والدین عقیده دارن که بچه باید رو پا خودشون بایسته و کمتر از نظر مالی حمایتش می کنن.میزان حمایتشون هم مهمه. ۳- انگیزه اتون برای ادامه تحصیل قوی هست یا بعضی وقتا دچار تردید می شید. ۴- تا چه حد می تونید سختی تحمل کنید؟آستانه تحملتون چقدره.اگه نمی تونید همزمان دو کار رو انجام بدید.یکیشو انتخاب کنید. ۵- تا چه حد خودتو می شناسی؟اگه می دونی که با سرکار رفتن.دچار خودخوری و شماتت خودت می شی.برو درس بخون. و خیلی چیزای دیگه................... همه اینارو کنار هم بزار و بعد تصمیم بگیر. |