![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:من یکو زدم. به نظر من بیشترهماهنگی بین برنامه واهداف هست تا خود هدف گذاری . در واقع میخاد با هدف گذاشتن ببینه تا کجای برنامه پیش رفتیم نه اینکه صرفا بیاد فقط هدف گذاری کنه. مثه اینکه شما می گید من تا یک ماه اول ۲۵ درصد اولو می خونم. شما می خوایید بدونید وقتی که یک ماه شد کجای برنامه هستید . در واقع اومده اهدافو بخش بخش کرده واسه مدیریت بین هدف و برنامه. شایدم استدلالم غلط باشه(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:خیلی جالبه. من شب قبل از کنکور دقیقا یاد این سوال ۶۱ مدیریت افتادم. هر چقدر گشتم دنبال این تست پیداش نکردم. قبلا دیده بودمش و حدس میزدن جزو سوالات باشه(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: چه جالب من زدم ۱دوسته خوبم چرا ۶۱ میشه هدف گذاری بهتر؟؟؟ ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:تو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره شما از این چه برداشتی میکنید: کارایی سازمان عبارت است از مقدار منابعی که برای تولید یک واحد محصول به مصرف رسیده است و میتوان آنرا برحسب نسبت مصرف به محصول محاسبه کرد. اگر سازمانی بتواند در مقایسه با سازمان دیگر با صرف مقدار کمتری از منابع به هدف مشخص برسد، میگویند که کارایی بیشتری دارد. بهعبارت دیگر کارایی بهمعنای کمترین زمان یا انرژی مصرفی برای***بیشترین کار انجام شده است**. ( فکر نمی کنید مصداق درجه نیل به اهداف باشه؟؟؟)یا در واقع نسبت مقدار کاری که انجام می شود به مقدار کاری که باید انجام می گیرد. |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sheydaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:پس با این تعریف بقیه گزینه ها هم درسته(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:تو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره ولی من فقط تعریف گزینه اول رو تو کتاب رابینز دیدم. |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:ولی فک کنم ۳ باشه. چون هم مقدار کار انجام شده(نیل به اهداف) و هم حداقل منابع رو آورده(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:پس با این تعریف بقیه گزینه ها هم درسته(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:تو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: سوال ۶۵ دو تا گزینه درست داره |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sheydaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:نیل به اهداف اثربخشی رو توضیح میده که باعث میشه گزینه ۳ غلط باشه ولی با تعریف بالا گزینه ۲ هم میتونه درست باشه که رابینز بهش اشاره ای نکرده.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:ولی فک کنم ۳ باشه. چون هم مقدار کار انجام شده(نیل به اهداف) و هم حداقل منابع رو آورده(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:پس با این تعریف بقیه گزینه ها هم درسته(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: شما مطمینید ۷۰ میشه ۱ من حس کردم هیچ کدوم جواب نیتو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست. |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:نیل به اهداف اثربخشی رو توضیح میده که باعث میشه گزینه ۳ غلط باشه ولی با تعریف بالا گزینه ۲ هم میتونه درست باشه که رابینز بهش اشاره ای نکرده.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:ولی فک کنم ۳ باشه. چون هم مقدار کار انجام شده(نیل به اهداف) و هم حداقل منابع رو آورده(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:پس با این تعریف بقیه گزینه ها هم درسته(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط: تو کتاب رابینز واسه تعریف کارایی گفته مدیریت در پی به حداقل رساندن هزینه های منابع هست. درسته اثربخشی نیل به هدف هست ولی اصلا هزینه رو در نظر نمیگیره. ولی فک کنم تو کارایی باید اون کاری که انجام میدیم در نظر گرفته بشه دیگه . باید بدونیم تو چه کاری(چه هدفی ) داریم هزینه رو میاریم پایین. اینکه کلا هزینه رو بیاریم پایین که میشه صرفه جویی!! ![]() یعنی من دارم مغالطه می کنم؟؟؟؟عایا؟؟؟ |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - RedHood - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
من خودم گزینه ۳ رو زدم (درجه نیل یه اهداف فرعی و سازمانی با صرف حداقل هزینه است) این جمله که می نویسم دقیقا توی کتاب رابینز هستش خلاصه فصل اول مورد سوم کارایی و اثربخشی را تفکیک کنید. کارایی، به حداقل رساندن هزینه های منابع در انجام فعالیت ها می باشد. اثربخشی مربوط به انجام موفقیت آمیز فعالیت ها - در دست یابی به هدف می باشد. با اینکه از نظر منطقی به نظر من باید گزینه ۳ باشه، ولی با توجه به کتاب گزینه ی ۱ درسته شاید وقتی کلید سنجش منتشر بشه گزینه ۳ درست باشه از کجا می دونین ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sheydaa - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:درسته معمولا اثربخشی و کارایی در کنار هم استفاده میشن البته سازمان ها بدون اثربخشی هم میتونن کارایی داشته باشن ولی اینجا فقط تعریف کارایی رو خواسته.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:نیل به اهداف اثربخشی رو توضیح میده که باعث میشه گزینه ۳ غلط باشه ولی با تعریف بالا گزینه ۲ هم میتونه درست باشه که رابینز بهش اشاره ای نکرده.(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)sheydaa نوشته شده توسط:ولی فک کنم ۳ باشه. چون هم مقدار کار انجام شده(نیل به اهداف) و هم حداقل منابع رو آورده(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: شما از این چه برداشتی میکنید:پس با این تعریف بقیه گزینه ها هم درسته حالا تا پنج شنبه که سازمان سنجش جوابا رو میده ببینیم جوابش چی میشه. ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - sorlin - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: این سوال یه سوال خیلی ظریف و تمیز بود ولی حیف که بخاطر نگذاشتن واژه "نیست" بجای "هست" در صورت سوال قاعدتا باید حذف بشه. تو صفحه ۴۴ کتاب مبانی مدیریت رابینز، بند اول از پاراگراف سوم دقیقا حتی با همون جمله بندی به گزینه اول اشاره میکنه، همینطور بند اول پاراگراف چهارم به گزینه چهارم و بند دوم از همون پاراگراف هم اشاره به گزینه دوم. اما دقیقا تو بند دوم پاراگراف دوم صفحه بعد داریم: "دیدگاههای سنتی برای مطالعه تجارت بینالمللی به دنبال یافتن اصول عمومی رفتارهای فرهنگ ملی بوده است." ولی در گزینه سوم بجای دیدگاههای "سنتی" نوشته دیدگاههای "جدید" که این باعث میشه این جمله تنها گزینه غلط این تست بحساب بیاد و در واقع ما سه گزینه درست داشتیم و یک غلط نه بلعکسش.چرا بابا تو مقسمی هم بودش گزینه ی یک دقیقا عنوان شده بود گزینه دو رو هم میشد برداشت کرد ولی فکر کنم طراح سوال پرچ باشه و کلید سنجش بشه گزینه ی یک ولی من دو زدم ![]() |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - آرمانا - ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
قاعدتا این سوال باید حذف شه ، چون صورت سوال برعکسه!! |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ
چه حذف بشه و چه حذف نشه تفاوتش برای کسانیکه سه گزینهی درست رو زدند ۱.۱ درصد هست. (البته با این فرض که هر سه گزینه درست اعلام بشه) |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - nasim** - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: چه جالب من زدم ۱دوسته خوبم چرا ۶۱ میشه هدف گذاری بهتر؟؟؟ سوال ۶۴ به هیچ عنوان اسمی نمیشه!چون از شرایط اسمی اینکه در یک جا نباشن... سوال ۶۱ هم عین یکی از سوالات مدیریت سال های پیش بود! |
بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
دوست عزیز ۶۴ گروه اسمی میشه. صفحهی ۱۴۶ مبانی مدیریت رابینز. |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - nasim** - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوست عزیز ۶۴ گروه اسمی میشه. صفحهی ۱۴۶ مبانی مدیریت رابینز. ولی با احتمال ۹۹%میتونم بگم در شرایط گروه اسمی عنوان شده افراد در یک مکان نیستند... که درصورت سوال اومده افراد شرکت کننده همانند گروه های سنتی باید در یک مکان حضور یابند(تقریبا یه چیز تو همین مایه ها ![]() ![]() سریعا حرفمو پس میگیرم ![]() ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالای مبانی مدیریت ۹۳ - jamshidi - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوست عزیز ۶۴ گروه اسمی میشه. صفحهی ۱۴۶ مبانی مدیریت رابینز. ۶۱ چی میشه؟ من زدم مدیریت بین هدف و برنامه |