تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - parinaz_st70 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  من زدم ۳BFF.
بروبچ چرا شما ازش بایاس کم میکنین؟! خودش تو صورت سوال گفته E-15 بکنین. دیگه درباره بایاس و استاندارد و اینا هم که حرف نزده...
۰/۰۱۱۱۰/۱۱FF
از نما (۱۴) ۱۵تا کم کنیم ، نما میشه -۱ ، که در ۱/۱۱۱۱۱۱۱۱۱ ضرب بشه میشه ۰/۱۱۱۱۱۱۱۱۱ بزرگترین عدد کوچکتر از ۱ . Big Grin
البته همه رفیقام میگن اشتباه میگم!Tongue یکی منو توجیه کنه!Big Grin

من درست مثل شما حل کردم ...

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - ندا۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ

بروبچ چرا شما ازش بایاس کم میکنین؟! خودش تو صورت سوال گفته E-15 بکنین. دیگه درباره بایاس و استاندارد و اینا هم که حرف نزده...
۰/۰۱۱۱۰/۱۱FF
از نما (۱۴) ۱۵تا کم کنیم ، نما میشه -۱ ، که در ۱/۱۱۱۱۱۱۱۱۱ ضرب بشه میشه ۰/۱۱۱۱۱۱۱۱۱ بزرگترین عدد کوچکتر از ۱ . Big Grin

درسته منم همینو زدم و مطمینم درسته

سوال ۶۷همون حافظه نهان (با داده های موجود قابل هحل نیست میشد)

چون تو نگاشت انجمنی فقط tag o word داریم و هیچ اطلاعاتی درباره بلاکها نیست اینم مطمینم درسته

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - AMTP - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  [quote='E.SH' pid='252178' dateline='1392386846']
[quote='AMTP' pid='251829' dateline='1392377757']

اگه طول کلمات ۸ بیتی بعنی همون ۱ بایتی بود بله درست بود ولی اگه دقت کنید در صورت سوال گفته طول کلمات ۳۲ بیتی است یعنی هر ۳۲ بیت دارای یک آدرس مجزا هستند.

تقریبا همه زدن ۲۸ ولی من معتقدم باید ۲۶ بشه چون اون حافظه ها رو نمیشه مجزا آدرس دهی کرد ینی فقط یه بایت خوند
شما چقد به این پاسخ مطمئن هستی؟!

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - ali_nemo - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:  
(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ)AMTP نوشته شده توسط:  اگه طول کلمات ۸ بیتی بعنی همون ۱ بایتی بود بله درست بود ولی اگه دقت کنید در صورت سوال گفته طول کلمات ۳۲ بیتی است یعنی هر ۳۲ بیت دارای یک آدرس مجزا هستند.

تقریبا همه زدن ۲۸ ولی من معتقدم باید ۲۶ بشه چون اون حافظه ها رو نمیشه مجزا آدرس دهی کرد ینی فقط یه بایت خوند
شما چقد به این پاسخ مطمئن هستی؟!

من با توجه ب کتاب آقای یوسفی زدم از بیست و هشت بودنش مطمینم....فصل برگ برگ سازی توضیح داده
اما توی دیکدر مشکل پیدا کردم و ۴ ب شانزده رو زدم.

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ

۰/۰۱۱۱۰/۱۱FF
الان که دفترچه رو دیدم یادم اومد ۳BFF میشه جواب

جواب سوال ۶۶چی میشد؟
با داشتن خروجی دهدهی ۱۲۵*A.... با داشتن عددA(یک رقم BCD) کدام گزینه صحیح است

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - ahad_kr - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:  سوال که تعداد دیکدر میخواست؟ میشد ۲۶و سایز۳به ۸؟Confused

اولا تعداد خطوط ادرس میشه ۲۸ این بدیهیه
دوما : برای محاسبه اندازه دیکدر به این صورت عمل می کنیم که :
از کنار هم قرار دادن مازول های ۴mb یک ماژول ۴mbx32 می سازم تعداد این ماژول های جدید ۱۶ می شه(چون در کل ۶۴ ماژول ۴mb نیاز داریم که با هر ۴ تای انها یک مازول ۴mbx32 می سازم ) پس اندازه دیکدر ۴x16 میشه !

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - Fot30 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)ahad_kr نوشته شده توسط:  
(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:  سوال که تعداد دیکدر میخواست؟ میشد ۲۶و سایز۳به ۸؟Confused

اولا تعداد خطوط ادرس میشه ۲۸ این بدیهیه
دوما : برای محاسبه اندازه دیکدر به این صورت عمل می کنیم که :
از کنار هم قرار دادن مازول های ۴mb یک ماژول ۴mbx32 می سازم تعداد این ماژول های جدید ۱۶ می شه(چون در کل ۶۴ ماژول ۴mb نیاز داریم که با هر ۴ تای انها یک مازول ۴mbx32 می سازم ) پس اندازه دیکدر ۴x16 میشه !

برای آدرس دهی ۲۵۶ مگابایت حافظه چون چهارتا حافظه ۱ آدرس داریم ۲۶ بیت برا سیگنال آدرس و دیکدر ۴*۱۶

RE: بررسی سوالات درس معماری کامپیوتر - کامپیوتر ۹۳ - hap777 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ

۰/۰۱۱۱۰/۱۱FF

منم همین طوری حل کردم