|
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - mr_asadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ منم فک کنم اشتباه بود کسی حل نکرده؟ |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - bbkas - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ اره گزینه ها اشتباه بود. چون از ۰ میرفت به ۴ که تو گزینه ها نبود. |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - kakoli19 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
شمارهنده فکر کنم ۱-۲-۴-.......بود |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - r3za - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
من شمارنده رو تا مرحله اول حل کردم جواب تو هیچ کدوم از گزینه ها نبود از ۰ میرفت به ۳ که تو کل گزینه ها ۰ > 1 نوشته بود. |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - kakoli19 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
شمارنده شماره آن اول صفر بعد یک بعد چهار و.......من که این گزینه رو زدم |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - nika - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)bbkas نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ سوال گفته بود q2q1q0 اما اگه q0q1q2 میگرفتی حل میشد!!! |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - tabassomesayna - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سوالی که بافر داشت چی میشد ؟! خب اون ۵ ولته از مقاومت رد شده میشه یکه ضعیف |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - Golden Goals - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:دقیقا من هم به همین روش حل کردم و شد ۰->1->3...->0(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)bbkas نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ گفتم احتمالا این سنجش بازم سوتی داد
|
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - masooome - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)kakoli19 نوشته شده توسط: شمارنده شماره آن اول صفر بعد یک بعد چهار و.......من که این گزینه رو زدممنم دقیقا همینطور بود . حاقل ۳ بار حلش کردم ج نداد |
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - moeinbk - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mitra.gh نوشته شده توسط: آره خوب جدول کارنو که کشیدی باید داده رو به muxوصل کنی که نیازی به اند نداره و فقط به نات واسه t می خواد البته نظر منه نات که دو ورودی نیست تک میدیم به گیت نات که تک ورودیه...کلا سوالش کامل نبود میتونست بیشتر توضیح بده (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Golden Goals نوشته شده توسط:q0 q1 q2 بگیری میشه ۰- ۱-۲-۴///۶-۰(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)nika نوشته شده توسط:دقیقا من هم به همین روش حل کردم و شد ۰->1->3...->0(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)bbkas نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون مدار شمارنده بنظرتون اشتباه نبود؟ |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
بافر a+b+!c تایید می شه اون شمارنده رو حل کردم دیدم تو جوابا نیست و بر حسب اینکه شاید به جای حذف تاثیر مثبت بشه از تستا به جواب رسیدم طبق این روش که کلاک فلیپ فلاپ آخر از خروجی طبقه قبل بود و حساس به لبه مثبت و ورودی T-FF هم ۱ ( فرکانس رو نصف می کنه) گزینه هارو دونه دونه امتحان کردم تو A فک کنم گزینه ۳ شد. اون سوال فرکانس هم اون چند طبقه اصن بهش کلاکی وصل نبود از اینوروم اگه از اون شکلای کج و معوج منظورشون گیت and بود معلوم نبودن اونیکی پایه کافی بود برای به جواب نرسیدن . کلی وقتمو گرفت آخرشم هیچی. اگه صفر داشت میزدم.یا شایدم منظور تست این بود AND یه پایش ۱ باشه اونیکی U اونو بی اهمیت میگیریم و وقتی کلاک یکه یک مری وقتیم صفره صفر میره که با این حساب اونموقه کلاک خودش می ره به خروجی. |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - m.t - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
اون بافر که مقاومت هم بود جوابش چی میشد بچه ها؟ |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
شما نات رو یه گیت xnor یا xor در نظر بگیر که تو xor اونیکی پایه رو به ۱ وصل کن یا اگه xnor فرض کردی به صفر وصل کن اینجوری میشه یه گیت ۲ ورودی معادل not
|
RE: بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - pamta - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mitra.gh نوشته شده توسط: آره خوب جدول کارنو که کشیدی باید داده رو به muxوصل کنی که نیازی به اند نداره و فقط به نات واسه t می خواد البته نظر منه بالاخره جواب چی شد؟واسه من and دوتا متغیر نات درومد اگه اینطو باشه پس سه گیت لازمه؟ |
|
بررسی سوالات مدار منطقی - کامپیوتر ۹۳ - E.SH - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
بافر با یه مقاومت به vcc وصل بود پس پیشفرض خروجی ۱ میشه تنها زمانی خروجی صفر میشد که a و b یک بشن که بافر فعال شه و c هم صفر باشه که خروجی رو صفر کنه پس اگه a=1 ,b=1 ,c=0 باشه خروجی "صفر" میشه به نظر من این میتونه جواب باشه w=!a+!b+c |