![]() |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - tabassomesayna - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)Golden Goals نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: select مطمئنید؟ فقط من بین دو تا مونده بودم یکیش بود :اگر a->b و ac->d آنگاه : ac->bd فک کنم البته ویکیش هم یکی دیگه که من اون یکی رو زدم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Golden Goals - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)Golden Goals نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: select مطمئنید؟ با قانون ترکیب بدست میاد مثلا: a->b c->d میشه نتیجه گرفت ac->bd |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - m.t - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
اون سوال Ta1 و Ta2 کدوم گزینه میشد بچه ها؟ اون سوال کدوم نتیجه گیری وابستگی تابعی غلطه کدوم میشد؟ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - alma90 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: دوستان سلام موافقم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون سوال Ta1 و Ta2 کدوم گزینه میشد بچه ها؟فکر کنم اون گزینه که Ta1<Ta2داشت میشد |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:۰ یعنی ستون صفرم من این سوال رو زدم گزینه ۱ یعنی ۶(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: من فقط دو تا پایگاه جواب دادم،سوال ۱۰۲ هم من همین که هیچ کلیدی غیر از A نباشد زدم،سوال آخر پایگاه هم که وابستگی تابعی بود گفته بود کدام غلط است من گزینه ۴ زدم،این همه SQL خونده بودم آخرش اون select و نتونستم جواب بدم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - mrdudu - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون سوال Ta1 و Ta2 کدوم گزینه میشد بچه ها؟ (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون سوال Ta1 و Ta2 کدوم گزینه میشد بچه ها؟فکر کنم اون گزینه که Ta1<Ta2داشت میشد مگه <> نمیشه نا مساوی اونم گفته بود یکی نباشن اولی جدول دکارتی ضرب کرده بود بعدا چون بعد اونایی که ta1<>ta2 میشد اونایی که یه نفر نیستن :ی البته بنده اونجا دیگه خسته شده بودم احتمال زیاد غلط زده باشم :ی |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
سوال ۱۰۵ دفترچه c یا d گزینه ۴ ۱۰۴/ گزینه ۱ میانگین رو میخواست ۱۰۳ گزینه ۳ همون که علامت > داشت چون گفته بود تکراری نباشه ۱۰۲ گزینه ۳ هیچ کلیدی وجود ندارد که شامل a نباشد چند تا غلطن؟ آقا یه مهندس بیاد حل کنه قطعی بگه درسته یا نه |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - hhosseinid - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ
اینا جوابای من که از هر چهارتاش تقریبا مطمئنم ۱۰۲ -> کلیدی وجود ندارد که شامل A نباشد ۱۰۳ -> TA1 < TA2 ۱۰۴ -> میانگین = ۳ /(۸+۴+۰) = ۴ ۱۰۵ -> اگر AB -> BC و C -> D آنگاه A -> D |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Amoojan - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
select 0 یعنی ستون اول. جواب اون سوال میشد ۴ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ)hhosseinid نوشته شده توسط: اینا جوابای من که از هر چهارتاش تقریبا مطمئنمبله، به غیر از ۱۰۴ سه تا سوال دیگه ش تابلو بود! |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - mzamani0637 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: بچه ها کسی دفترچه سی هست اینجا ؟! جواب سوال اخر پایگاه (دفترچه D)گزینه ۳ میشه |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - bargozideh - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
سلام اون کوئری جوابش میشد ۴ اون سلکت صفر رو هم همونطور که دوستان گفتن برای دپارتمان هایی گذاشته که کارمند ندارن وگرنه برنامه اینو نال میگرفت و تو میانگین حساب نمیکرد جواب درست میشه (۸+۴+۰) تقسیم بر ۳ ولی اگه اون سلکت صفر نبود میشد هشت بعلاوه ۴ تقسیم بر دو ![]() |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - ftp024 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
من دفترچه c بودم سوال آخر پایگاه رو گزینه ۳ بدست آوردم آخه به نظر من با ترکیب نمیشه اونو ردست کرد شایدم اشتباه باشه |
بررسی سوالات پایگاه داده - کامپیوتر ۹۳ - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
اون سوال TA ها هم میشد کوچک تر مساویه، این و بنده خدا استاد حل تمرینمون مشابهش رو بهمون داده بود، از همین جا دستش رو میبوسم |