![]() |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: اون سوال رقابتی و زمان بندی توی mac? اگر اشتباه نکنم تو C میشد ۴ :ی |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ)mary1234 نوشته شده توسط: اون سوال رقابتی و زمان بندی توی mac? میشه بگین چی بود این گزینه ؟ |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - sorlin - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
من زدم ۱/۴ خوب ۸ تا منبع داریم هرکدوم به احتمال ۵۰% میرن تو سیم اولی ۵۰% میرن تو سیم دومی حالا برای هر سیم میمونه ۴ تا منبع پس برای هرکدوم احتمال ۱/۴ یا ۲۵% باقی میمونه |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - hamid88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط: سوال شیکه اون سوالش که گفته بود ۸ تا منبع با ۲ سیم ارتباطی جواباش به صورت کسری بود منم ۱۶ زدم |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - amirgh142 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط: سوال شیکه اون سوالش که گفته بود ۸ تا منبع با ۲ سیم ارتباطی جواباش به صورت کسری بود منم ۱/۱۶ زدم ![]() |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - navidkom - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ
یه سوالم بود که میگفت ۲ تا روتر سر راهه ، هرکدوم به احتمال ۵۰ ٪ پکت رو دور میریزن ، متوسط تهداد گامو میخواست ، من زدم ۴ گام ولی جواب میشه ۷ گام |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - amirgh142 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط: یه سوالم بود که میگفت ۲ تا روتر سر راهه ، هرکدوم به احتمال ۵۰ ٪ پکت رو دور میریزن ، متوسط تهداد گامو میخواست ، منم زدم ۴ گام چرا ۷ گام اخه؟ ![]() |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط: یه سوالم بود که میگفت ۲ تا روتر سر راهه ، هرکدوم به احتمال ۵۰ ٪ پکت رو دور میریزن ، متوسط تهداد گامو میخواست ، ببینید. ۴ تا بسته ارسال میشه درسته ولی در کل ۷ گام طی میشه اگه ۳ تا مسیر رو با ۱و۲و۳ شماره گذاری کنیم با ارسال ۴ تا بسته، ۴ تاشون از مسیر ۱، ۲تاشون از مسیر ۲ و ۱دونشون از مسیر ۳ رد میشن که در کل میشه ۴+۲+۱ که میشه ۷ گام |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - abji22 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط: یه سوالم بود که میگفت ۲ تا روتر سر راهه ، هرکدوم به احتمال ۵۰ ٪ پکت رو دور میریزن ، متوسط تهداد گامو میخواست ، مخالفم این راهش نیس |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - shvh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ)amirgh142 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)iranariyaii نوشته شده توسط: سوال شیکه اون سوالش که گفته بود ۸ تا منبع با ۲ سیم ارتباطی جواباش به صورت کسری بود منم زدم ۱/۱۶ |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
آخه گفته بو دو کانال که میشه برای هر کانال ۱/۲ بعد گفته بود به صورت تصادفی پس امکان داره بره توو کانالی که ۸ داده در اون منتظرن و احتمال این که از کانال استفاده کنه ۱/۸ میشه پس ۱/۸*۱/۲ میشه میشه ۱/۱۶ همون گزینه ۴ |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
دوستان اون سوالی که ۹ تا ایستگاه بودن بعد یکیشون ۹ تا کانکشن TCP میزد رو چی زدین ؟ من زدم ۵ برابر فک کنم :دی :-؟ |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
اگه میشه سوال ipv6 هم بگین پاسخ چی میشه ممنون |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: ببینید. ۴ تا بسته ارسال میشه درسته ولی در کل ۷ گام طی میشه من این تست رو نزدم ولی فک کنم این طوری حل نمی شه |
Re: RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - navidkom - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: دوستان اون سوالی که ۹ تا ایستگاه بودن بعد یکیشون ۹ تا کانکشن TCP میزد رو چی زدین ؟ منم ، Sent from my Nexus 7 using Tapatalk (۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: اگه میشه سوال ipv6 هم بگین پاسخ چی میشه من زدم برای پیشبری بهتر ، ولی مطمئن نیستم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |