![]() |
مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: دوستان من سوالم همچنان پابرجاست! تصمیم ناپذیره مگه اینکه خلافش ثابت بشه شما الگوریتمی براش سراغ داری؟ |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - e.shrm - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:تو جزوه نظریه ام هم بود که تصمیم ناپذیره. فقط بین پوران و کارگهی موندم! طبیعتا حق با کارگهیه!(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: دوستان من سوالم همچنان پابرجاست! پوران اشتباه نوشته. ممنون |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: فقط چیزی که این وسط وجود داره اینه که پوران اشتباه زده که بررسی تهی بودن حساس به متن تصمیم پذیره. قاعدتا باید تصمیم ناپذیر باشه.کجای پوران نوشته . چرا من ندیدم ؟ |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - e.shrm - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:جدول صفحه ۲۳۴(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: فقط چیزی که این وسط وجود داره اینه که پوران اشتباه زده که بررسی تهی بودن حساس به متن تصمیم پذیره. قاعدتا باید تصمیم ناپذیر باشه.کجای پوران نوشته . چرا من ندیدم ؟ |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: تو جزوه نظریه ام هم بود که تصمیم ناپذیره. فقط بین پوران و کارگهی موندم! طبیعتا حق با کارگهیه! ممنون از شما |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:شما دو صفحه بعدش ، جدول ۳ ، سطر ۵ را نگاه کنید. تناقض هست(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:جدول صفحه ۲۳۴(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: فقط چیزی که این وسط وجود داره اینه که پوران اشتباه زده که بررسی تهی بودن حساس به متن تصمیم پذیره. قاعدتا باید تصمیم ناپذیر باشه.کجای پوران نوشته . چرا من ندیدم ؟ |
RE: مسائل تصمیم پذیری در مورد CF - e.shrm - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:دقیقا من کنار این سطر ۵ همون موقع هم علامت سوال گذاشته بودم به علت همین تناقض.(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط:شما دو صفحه بعدش ، جدول ۳ ، سطر ۵ را نگاه کنید. تناقض هست(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:جدول صفحه ۲۳۴(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: فقط چیزی که این وسط وجود داره اینه که پوران اشتباه زده که بررسی تهی بودن حساس به متن تصمیم پذیره. قاعدتا باید تصمیم ناپذیر باشه.کجای پوران نوشته . چرا من ندیدم ؟ ولی الان چک کردم. جدول دوم درسته. و جدول اول احتمالا اشتباه تایپی بوده. |