تالار گفتمان مانشت
حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:  قسمت قرمز همون حرفه منه ، فقط ی نکته درسته ما از متغبر سراسری C استفاده می کنیم ، ولی باید دید آخرین مقدارش چی بوده.

فک کنم مشکل تو در این تست اینه که اونجایی ک نوشته C=40 رو یک تعریف مجزا در نظر میگری.

ای وایِ من. من معذرت میخوام
در صورت که تو main مینوشت int c=40 حرف من درست بود
داداش واقعا یه دونه باشی. خیلی دمت گرم Wink

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  AEM جان مثب اینکه خیلی عصبانی هستی. اگر چه میترسم ولی هنوز متوجه نشدم. خایش من تا دلت بخواد کد زدما. تازه از بچه ها پول میگرفتم پروژه مینوشتم Big Grin
شما یه جورایی داری میگی Main بلاک در بر گیرنده method2 هست که دارید به C مقدار ۴۰ میدین دیگه. من میگم تو حوزه ایستا method2 از مقدار C سراسری استفاده میکنه. گناهم چیه خداوکیلی؟ Huh

قسمت قرمز همون حرفه منه ، فقط ی نکته درسته ما از متغبر سراسری C استفاده می کنیم ، ولی باید دید آخرین مقدارش چی بوده.

فک کنم مشکل تو در این تست اینه که اونجایی ک نوشته C=40 رو یک تعریف مجزا در نظر میگری.
ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته Huh
حالا دوستانی که کتاب دیگه ای دارن کلید سوال ۸۷ که شبیه به همینه رو بگن ممنون میشم!

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  AEM جان مثب اینکه خیلی عصبانی هستی. اگر چه میترسم ولی هنوز متوجه نشدم. خایش من تا دلت بخواد کد زدما. تازه از بچه ها پول میگرفتم پروژه مینوشتم Big Grin
شما یه جورایی داری میگی Main بلاک در بر گیرنده method2 هست که دارید به C مقدار ۴۰ میدین دیگه. من میگم تو حوزه ایستا method2 از مقدار C سراسری استفاده میکنه. گناهم چیه خداوکیلی؟ Huh

قسمت قرمز همون حرفه منه ، فقط ی نکته درسته ما از متغبر سراسری C استفاده می کنیم ، ولی باید دید آخرین مقدارش چی بوده.

ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته Huh
حالا دوستانی که کتاب دیگه ای دارن کلید سوال ۸۷ که شبیه به همینه رو بگن ممنون میشم! مارو باش که رو کتاب مقسمی درس یاد میگریم!

جواب سوال سال ۸۷:
در پویا:
۲۳۴
در ایستا:
۱۲۳

hosshah دراین تست دو عدد C مجزا از هم داریم.

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته Huh
حالا دوستانی که کتاب دیگه ای دارن کلید سوال ۸۷ که شبیه به همینه رو بگن ممنون میشم! مارو باش که رو کتاب مقسمی درس یاد میگریم!

۸۷ همین یه نکته اینو نداره
پویاش میشه ۲ ۳ ۴
ایستاش ۱ ۲ ۳

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ

یعنی تو سوال ۸۷ یه سی جدید تعریف کرده ولی سوال ۹۱ سی جدید تعریف نشده بلکه مقدار سی قبلی رو عوض کرده!؟
اوه چه نکته ظریفیBlush
ممنون از hossha که این سوال پرسید و مهندس AEM4949 که مارو آگاه کردنSmile

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  یعنی تو سوال ۸۷ یه سی جدید تعریف کرده ولی سوال ۹۱ سی جدید تعریف نشده بلکه مقدر سی قبلی رو عوض کرده!؟
اوه چه نکته ظریفیBlush
ممنون از hossha که این سوال پرسید و مهندس AEM4949 که مارو آگاه کردنSmile

خواهش میکنم
و بدینوسیله ما هم تشکرات خودمون رو به سمت AEM عزیز پرتاب میکنیم Big Grin

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ

نظر لطفتونه.
انجام وظیفه بودShy

RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - npour - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:  
شما یه جورایی داری میگی Main بلاک در بر گیرنده method2 هست که دارید به C مقدار ۴۰ میدین دیگه. من میگم [color=#jFF6347]تو حوزه ایستا method2 از مقدار C سراسری استفاده میکنه[/color]. گناهم چیه خداوکیلی؟ Huh

حالا دوستانی که کتاب دیگه ای دارن کلید سوال ۸۷ که شبیه به همینه رو بگن ممنون میشم!

سلام تست سال ۸۷ متغیر رو تعریف کرده "
int c "ولی توی این تست متغیر c رو فقط مقدار دهی کردیم و توی main تعریف نکردیم