|
|
حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: قسمت قرمز همون حرفه منه ، فقط ی نکته درسته ما از متغبر سراسری C استفاده می کنیم ، ولی باید دید آخرین مقدارش چی بوده. ای وایِ من. من معذرت میخوام در صورت که تو main مینوشت int c=40 حرف من درست بود داداش واقعا یه دونه باشی. خیلی دمت گرم
|
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: AEM جان مثب اینکه خیلی عصبانی هستی. اگر چه میترسم ولی هنوز متوجه نشدم. خایش من تا دلت بخواد کد زدما. تازه از بچه ها پول میگرفتم پروژه مینوشتم ![]() حالا دوستانی که کتاب دیگه ای دارن کلید سوال ۸۷ که شبیه به همینه رو بگن ممنون میشم! |
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: AEM جان مثب اینکه خیلی عصبانی هستی. اگر چه میترسم ولی هنوز متوجه نشدم. خایش من تا دلت بخواد کد زدما. تازه از بچه ها پول میگرفتم پروژه مینوشتم جواب سوال سال ۸۷: در پویا: ۲۳۴ در ایستا: ۱۲۳ hosshah دراین تست دو عدد C مجزا از هم داریم. |
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته ۸۷ همین یه نکته اینو نداره پویاش میشه ۲ ۳ ۴ ایستاش ۱ ۲ ۳ |
|
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
یعنی تو سوال ۸۷ یه سی جدید تعریف کرده ولی سوال ۹۱ سی جدید تعریف نشده بلکه مقدار سی قبلی رو عوض کرده!؟ اوه چه نکته ظریفی ممنون از hossha که این سوال پرسید و مهندس AEM4949 که مارو آگاه کردن
|
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: یعنی تو سوال ۸۷ یه سی جدید تعریف کرده ولی سوال ۹۱ سی جدید تعریف نشده بلکه مقدر سی قبلی رو عوض کرده!؟ خواهش میکنم و بدینوسیله ما هم تشکرات خودمون رو به سمت AEM عزیز پرتاب میکنیم
|
|
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
نظر لطفتونه. انجام وظیفه بود
|
RE: حوزه ایستا و پویا - کنکور ۹۱ - npour - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:ای بابا من اوایل میگفتم این سی مقدارش تغییر میکنه ها بعد دیدم مقسمی واسه دوتا از سوالا مقدار سی بیرونی رو درنظر گرفته(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: AEM جان مثب اینکه خیلی عصبانی هستی. اگر چه میترسم ولی هنوز متوجه نشدم. خایش من تا دلت بخواد کد زدما. تازه از بچه ها پول میگرفتم پروژه مینوشتم سلام تست سال ۸۷ متغیر رو تعریف کرده " int c "ولی توی این تست متغیر c رو فقط مقدار دهی کردیم و توی main تعریف نکردیم |