|
|
بنبست - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بنبست - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آخه چرا با آبروت بازی می کنی؟ چرا دو نفر ؟!؟ من و unic و mahsolve و hossah که بعداً میاد ![]() خب اول شرطشو بگو بعد ببینیم چی میشه !
|
RE: بنبست - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: چرا دو نفر ؟!؟ نه خوشم اومد ![]() منم میام تو گروهتون
|
RE: بنبست - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: چرا دو نفر ؟!؟ واقعاً که !!! دیدی دیدی ۲ شد !! ![]() حالا شرطی که باختیو بگو
|
|
RE: بنبست - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
ای بابا برید تو همون گروه درسی قایم موشک بازی کنید پست رو شلوغ نکنیدبالاخره جواب ۲ شد یانه؟ |
RE: بنبست - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ای بابا برید تو همون گروه درسی قایم موشک بازی کنید داشتم امتحانش می کردم ببینم رو عقیدش پایبند هست یا نه ![]() ۲ میشه چون مشارکت حداکثری رو خواسته
|
RE: بنبست - azarakhsh1986 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ای بابا برید تو همون گروه درسی قایم موشک بازی کنید اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !! به موقع نوشته بودی
|
RE: بنبست - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !!
|
RE: بنبست - azarakhsh1986 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !! ![]() فقط نمیدونم کی وسط دعوا منفی کرد ما رو !! ![]() ![]() ![]()
|
RE: بنبست - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط: نه همون ۲ آخه تنها حالتی که بتونه برای همه موردها شرط اصلی رو نقض نکنه همون ۲! نه آبجی داری درست میگی اشتباه از من بود همون ۲ میشه تحلیلت درسته
|
RE: بنبست - maryam.raz - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:فکر نکنی من بودم.من فقط گفتم پست شلوغ نکنید حالا مثبت میدمت یکیش بره(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !!
|
RE: بنبست - azarakhsh1986 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:فکر نکنی من بودم.من فقط گفتم پست شلوغ نکنید حالا مثبت میدمت یکیش بره(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: اتفاقاً همین الان اومدم ببینم اذعان کردی بالاخره یا نه !! ممنون
|
|
RE: بنبست - Mindhunter - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
مرسی از بعضی ها که پست رو خراب کردن از بعضیا هم بابت پاسخ ممنونم بله گزینه ۴ میشه جواب
|
RE: بنبست - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: مرسی از بعضی ها که پست رو خراب کردن از بعضیا هم بابت پاسخ ممنونم بله گزینه ۴ میشه جواب بشکنه این دست که نمک نداره ![]() خب حداقل بگو چرا ۲ نمیشه دیگه توضیحشم بده |
RE: بنبست - tayebe68 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: منم اول همین کار و کردم. ۲ و ۳ مثال زدم گفتم اگه m باشه که میشه ۶ پس غلطه. اما گفته هر پردازه یک منبع میگیره. نگفته: هر پردازه یک منبع میگیره. گفته: در هر زمان فقط یکی از منابع می تواند توسط پروسه ها درخواست شود یا آزاد شود یک پردازه می تونه M منبع رو دونه دونه درخواست بده، اولی رو بگیره ، بعد دومی رو بگیره و ... |