|
|
ادرس یابی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ادرس یابی - hosshah - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: متشکرم خواهش میکنم اینطور که این حل کرده یعنی Sizeof نوع های داده رو داشته. پس سوالش ناقص بوده اما اونجوری که توضیح دادم میشد حدس زد |
RE: ادرس یابی - zahra2012 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: متشکرم ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم ولی یه سوال آدرس شروع آرایه رو باید پیش فرض ۰ بگیریم چون من نمیدونم تو زبانهای مختلف از چند شروع میشه
|
RE: ادرس یابی - hosshah - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم نمیدونم با من بودید یا نه ![]() اگه با من بودید که خیلی ممنونم ایشالا شما هم هرجا دوس دارین قبول بشین معمولا آرایه ها رو یا به زبون C میدن یا پاسکال تعریف در C اینطوری هست [A[var] که این ها از صفر شروع میشن تعریفه پاسکال هم اینطوریه [A[x..y]که x اندیس شروع و y اندیسه پایانه و در ضمن میتونن منفی باشن |
RE: ادرس یابی - zahra2012 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:بله با شما بودم مرسی متوجه شدم(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم
|
RE: ادرس یابی - hosshah - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: بله با شما بودم مرسی متوجه شدم مرسی ممنون موفق باشین |
RE: ادرس یابی - fulgent - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:بله با شما بودم مرسی متوجه شدم(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: ممنون بسار مفید بود امیدوارم امسال قبول بشین یه جای خوب دعا کنید منم قبول بشم یعنی با من نبودین؟ (شوخی کردم )امیدوارم همگی موفق باشیم
|
RE: ادرس یابی - hosshah - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: امیدوارم همگی موفق باشیم ایشالا |