تالار گفتمان مانشت
تعداد بیت حافظه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: تعداد بیت حافظه؟ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  خب بله الان در کش ۱۵^۲ کلمه وجود داره و هر کلمه ۴ بیته درسته؟ و شما هم میگید سوال اینو از ما می خواد پس جواب باید بشه ۱۷^۲ ؟
پس چرا نشده؟ اون محاسبات خط اخر چیه پس؟
نه! خدا به خیر کنه با این غلط های املایی اینقدر سر این سوال احساس گیجی می کنم که!!!
تعداد بیت کش = (تعداد بلوک کش * تعداد بیت تگ) + (تعداد بلوک کش * تعداد بیت اعتبار یا همون حضور و غیاب) + (تعداد کلمات کش * طول کلمه)
تعداد بیت کش = همون حجم کل کش
قسمت سوم محاسبه بالا = (تعداد کلمات کش * طول کلمه) = حجم داده در کش . کش یه سری داده در خودش ذخیره میکنه که میشه این

یه سری بیت کنترلی ذخیره میکنه و یه سری تگ واسه جستجو

اگر واقعا مباحث این سوال گیجتون میکنه ، نظر من اینه که کلا قید این سوالو بزنید و برید از اول مباحث کش را به طور عمقی بخونید. ارزششو داره چون هر سال ازش سوال میاد. خودم همینجوری هستم وقتی یه سوالو نمیفهمم از اول میرم اون مبحثو یه بار دیگه میخونم. چون مشکل از تست زدن نیست مشکل از بد خوندن و جا نیافتادن مطلبه

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  
(05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  خط آخر اومده همه رو بر حسب بیت حساب کرده

۱۲۸kbyte = 1024 k bit
۱۵x16 kbit = 240 kbit

نه اونو که نمیگم اونجا که نوشته دیتا + تگ +... رو میگم!
مگه اقای masoud67 نمیگن باید تعداد کلمه ضرب در طول کلمه بشه؟ خب پس اینا دیگه چرا جمع شدن؟Undecided

پست های قبلی منو درست نخوندید. قبلا گفتم
توی کش سه چیز ذخیره میشه ،
۱/ بیت های کنترلی که دیفالت بیت حضور و غیاب باید باشه به ازای هر بلاک
۲/ بیت TaG به ازای هر بلاک
۳ . کلمات ذخیره شده = تعداد کلمات * طول کلمه

کل کش یعنی هر سه تاش ،
و حجم داده یعنی فقط سومی

RE: تعداد بیت حافظه؟ - fulgent - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  
(05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  خب بله الان در کش ۱۵^۲ کلمه وجود داره و هر کلمه ۴ بیته درسته؟ و شما هم میگید سوال اینو از ما می خواد پس جواب باید بشه ۱۷^۲ ؟
پس چرا نشده؟ اون محاسبات خط اخر چیه پس؟
نه! خدا به خیر کنه با این غلط های املایی اینقدر سر این سوال احساس گیجی می کنم که!!!
تعداد بیت کش = (تعداد بلوک کش * تعداد بیت تگ) + (تعداد بلوک کش * تعداد بیت اعتبار یا همون حضور و غیاب) + (تعداد کلمات کش * طول کلمه)
تعداد بیت کش = همون حجم کل کش
قسمت سوم محاسبه بالا = (تعداد کلمات کش * طول کلمه) = حجم داده در کش . کش یه سری داده در خودش ذخیره میکنه که میشه این

یه سری بیت کنترلی ذخیره میکنه و یه سری تگ واسه جستجو

اگر واقعا مباحث این سوال گیجتون میکنه ، نظر من اینه که کلا قید این سوالو بزنید و برید از اول مباحث کش را به طور عمقی بخونید. ارزششو داره چون هر سال ازش سوال میاد. خودم همینجوری هستم وقتی یه سوالو نمیفهمم از اول میرم اون مبحثو یه بار دیگه میخونم. چون مشکل از تست زدن نیست مشکل از بد خوندن و جا نیافتادن مطلبه

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  
(05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  خط آخر اومده همه رو بر حسب بیت حساب کرده

۱۲۸kbyte = 1024 k bit
۱۵x16 kbit = 240 kbit

نه اونو که نمیگم اونجا که نوشته دیتا + تگ +... رو میگم!
مگه اقای masoud67 نمیگن باید تعداد کلمه ضرب در طول کلمه بشه؟ خب پس اینا دیگه چرا جمع شدن؟Undecided

پست های قبلی منو درست نخوندید. قبلا گفتم
توی کش سه چیز ذخیره میشه ،
۱/ بیت های کنترلی که دیفالت بیت حضور و غیاب باید باشه به ازای هر بلاک
۲/ بیت TaG به ازای هر بلاک
۳ . کلمات ذخیره شده = تعداد کلمات * طول کلمه

کل کش یعنی هر سه تاش ،
و حجم داده یعنی فقط سومی

ممنونم از وقتی که گذاشتین...بله باید دوباره این قسمت ها رو بخونم تا مسلط بشم...Shy
باز هم متشکرمSmile

RE: تعداد بیت حافظه؟ - masoud67 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط:  ممنونم از وقتی که گذاشتین...بله باید دوباره این قسمت ها رو بخونم تا مسلط بشم...Shy
باز هم متشکرمSmile
یه دور عمقی مباحث کش را بخونید و بعد موارد بالا را بخونید و اونوقت اگه نفهمیدید ما در خدمتتون هستیم