![]() |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - ایزدی - ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
چقدر با حال ۴ تا سوالی که از تخصصی های مشترک برای من نوشته غلط هستن همین جا دیدم که نوشتید درسته باز خوبه ![]() چقدر شیرینن یعنی ۵۲ درصد منو در اوردن ۳۲ ![]() عیب نداره بذاریم به این خیال که رفتیم واسه ازمون دادن سوالای ریاضیش خیلی بد بود یا فقط برای من این جوری بود؟ من فقط اون سوال اسونه ی امارشو حل کردم اونو گذاشته بودن واسه اینکه حواسمون باشه ممکنه سوالی ک بلد هستیم هم باشه همه سوالا رو باید با دقت بخونیم ![]() سوال ۱۰۱ رو هم غلط حل کردن ؟ باید بشه گزینه ی ۲ درسته ؟ |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - remove - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)ایزدی نوشته شده توسط: سوالای ریاضیش خیلی بد بود یا فقط برای من این جوری بود؟ من فقط اون سوال اسونه ی امارشو حل کردم اونو گذاشته بودن واسه اینکه حواسمون باشه ممکنه سوالی ک بلد هستیم هم باشه همه سوالا رو باید با دقت بخونیم ریاضی واسه من خیلی خوب بود بالاترین درصدی که تا حالا زدم ![]() سوال ۱۰۱ هم درسته حل تشریحی رو نگاه نکردم اما گزینه درسته سوال آیتی ۸۴ هس!!! |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - El@he - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
بچه ها رتبه هاتون چند شد؟ من انتظار خیلی بهتر از اینا رو داشتم ولی نشد! با افتخار ۳۰ :ی انصافا خیلی غلط داشت، ۵تا از سوالای مشترکم رو غلط گرفته ازم، درحالی که هنوز مصمم به درست بودنشون! مهم اینه که زبان و ریاضی رو بدون غلط زدم :ی و مهمتر اینه که تعداد سوالای دشواری که حل کردم، خیلی بیشتر از ساده ها و یا متوسط هاست :ی ولی همین که روند صعودی داشتم خودش رضایت بخشه. کاش یه آزمون ازمایشی دیگه هم می بود در ادامه... ۶۶ ---> 46 --> 30 --> ؟ مطمئنم اگه یکی دیگه میبود، راحت زیر ۱۰ میاوردم. کاش میبود... یعنی بهتر از این میشه برداشت مثبت از یه آزمون آزمایشی داشت؟ :ی بعید میدونم! آهان اینم میشه برداشت کرد: الان با این رتبه، آزمون اصلی رو تخمین زده ۱۰۰ میشم. هفته ی بعد که قرار زیر ده بیارم، احتمالا آزمون اصلی رو زیر ۵۰ میشم :ی |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - remove - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
زبان سفید ریاضی ۳۳ مشترک ۳۲ !!! تخصصی نرم ۲۵ !!!!!! رتبه ۵۲ تخمین رتبه ۴۵۱ |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - iammiti - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
هوش۴۶ نرم ۱۱۵ ۹غلط تو مشترک :-؟ البته فک کنم نصفش برا من بود نصفش واسه طراح سوالا ![]() |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - nika - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
واقعا دوست دارم طراح سوالای نظریه و معماری سنجش رو بیبنم کیه!!! من ازمون اول جامع ۴ دومی ۸ سومی ۷۰ !!! |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - z_nahid - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: من که خراب کردم نسبتا، هم دیر رسیدم سر آزمون، هم خسته بودم. سلام میشه لطفا سوالاتم بذارید |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - Falcon - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
۲ تا از سوالای این آزمون و ۲ سوال ازمون قبل هم دقیقا و بدون هیچ دخل و تصرفی شبیه آزمون ای صد درصد اول و دوم پارسه پارسال بود ! ۲۵% چهارم ۴ جامع اول ۳ جامع دوم ۲ جامع سوم ۱۸ !! |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - abbas.khanezad - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
کسی سوالارو برا دانلود نمیذاره؟!! |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - bahman2000 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ)abbas.khanezad نوشته شده توسط: کسی سوالارو برا دانلود نمیذاره؟!!دوستان در صورت امکان سوالات رو هم قرار بدهید تا ما هم بی بهره نمونیم. |
RE: بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - AMTP - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Falcon نوشته شده توسط: ۲ تا از سوالای این آزمون و ۲ سوال ازمون قبل هم دقیقا و بدون هیچ دخل و تصرفی شبیه آزمون ای صد درصد اول و دوم پارسه پارسال بود ! شما چه گرایشی میدی؟! آخه رتبه ۱۸ منم D: من هوش میدم |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - unicornux - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)AMTP نوشته شده توسط: شما چه گرایشی میدی؟!ایشون معماری بودن. تو پستی که ایرادا رو گرفتن گفتن. |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - masoud67 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام بر اعضای سنجش این آزمون واقعا سنجش شوخی بدی با داوطلبهاش کرده . یکی اینکه زیادی آب خوردن داده بود ، برعکس آزمون قبلی اش که کیفیتش خیلی بهتر از "پ" و "م.ش" بود دوم اینکه غلطهاش واقعا سر به فلک میزد. دیروز آزمون "م.ش" قبلی را تو خونه دادم انقدر غلط داشت که گذاشتم پای شبیه سازی غلطهای کنکور ولی این آزمون سنجش را نمیشه شبیه سازی غلط کنکور در نظر گرفت البته انگار سنجش با این آزمون آب پاکی رو ریخته رو دست ماها که منتظر یه کنکور ۹۳ پر از غلط باشیم خلاصه خدا هم به شما صبر بده هم به ما |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - Fot30 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان هم قطاری سال ۹۳ .... تعداد شرکت کننده سنجش چندتا بود آزمون جامع سوم؟ |
بحث و بررسی آزمون جامع سوم-مهندسی کامپیوتر-سازمان سنجش - El@he - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: البته انگار سنجش با این آزمون آب پاکی رو ریخته رو دست ماها که منتظر یه کنکور ۹۳ پر از غلط باشیم به نظر من اصلا نمیشه همچین استنباطی کرد! کلا طراحای آزمون آزمایشی سنجش فرق میکنه با طراحای اصلی... یه حسی بهم میگه کنکور امسال خوبه. نه که آسون باشه ها، خوبه، نرماله.... ۴۳۰ |