![]() |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - falahat - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
دوستان این کارنامه و ریز نمرات کارشناسی رو برا ثبت نام ارشد از کجا باید گیر آورد ؟ دانشگاه به من یه مدرک داده و لیست نمراتمون هم تو سایتشه ! |
قبولی واحد الکترونیکی - kiasha268 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
سایت واحد الکترونیکی مبلغ شهریه نزده شهریه واحد الکترونیکی چقدر ه کی راهنماییم کنه ارزش داره برم الکترونیکی یا بمونم برای سراسری وازاد۹۳ شهریه واحد الکترونیکی چقدر ه |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - rasoulzamani - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
با سلام ثبت نام ۹۳ شروع شده. به نظر شما اولویت انتخاب ها برای IT چه طور باید باشه. با تشکر ببخشید، از این تاپیک نزدیک تر برای سوالم پیدا نکردم. |
قبولی واحد الکترونیکی - n.b.t - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان من هوش مصنوعی واحد الکترونیکی قبول شدم واحد الکترونیکی آموزش محور هست یا پژوهش محور؟ ممنون |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - n.b.t - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان من هوش مصنوعی واحد الکترونیکی قبول شدم واحد الکترونیکی آموزش محور هست یا پژوهش محور؟ ممنون |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - arshad91 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
ترازش چند بوده؟؟؟؟ |
قبولی واحد الکترونیکی - falahat - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
سلام من تو واحد الکترونیک (۲۱۲۵۶۵۰۳ - مدیریت بازرگانی-بازرگانی داخلی / واحد الکترونیکی) قبول شدم ولی برا ثبت نام نمیدونم کجا برم و مدارک رو باید کجا داد ! کسی اطلاع داره ؟ لطفا راهنمایی کنید |
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - n.b.t - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
۴۱۰۲۱۵۰۳ - مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی / واحد الکترونیکی نمره آخرین نفر قبول ۵۱۵۱ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد الکترونیکی نمره آخرین نفر قبول ۵۱۶۰ |
RE: قبولی واحد الکترونیکی - kiasha268 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
من نرم افزار الکترونیکی قبول شدم این اطلاعات رو از سایتها بدست آوردم با درود و عرض تبریک بابت قبولی شما عزیزان واحد الکترونیکی تهران ۱/ هزینه این واحد برابر با بقیه واحدهای دانشگاه آزاد می باشد و هیچگونه تفاوتی وجود ندارد. (به طور مثال شهریه ثابت رشته ارشد حسابداری ۱۰/۱۰۰/۰۰۰ ریال و شهریه متغیر به ازای هر واحد نظری ۷۱۲/۰۰۰ ریال و هر واحد عملی عمومی ۹۲۶/۰۰۰ ریال می باشد، البته دروس پیش نیاز به صورت هر درس ۳۸۰/۰۰۰ ریال محاسبه می شود) ۲- کلیه کلاسها به صورت الکترونیکی (آنلاین) فصل به فصل برگزار می شود. ۳- اعتبار مدرک این واحد همانند بقیه واحدهای دیگر دانشگاه آزاد می باشد و محدودیتی برای تحصیل در مقطع دکتری ایجاد نمی کند. امتحانتات میان ترم بصورت اینترنتی و پایان ترم حضوری است محل امتحان بسته به نزدیکی محل زندگی فرد قابل انتخاب است امکان انتقال به واحد دیگر ممنوع است اما مهمان از ترم دوم مشکلی ندارد لازم به یاد آوری است که این دانشگاه مستقل و یکی از واحدهای دانشگاه آزاد می باشد و زیر نظر واحد دیگری نمی باشد. من الکترونیکی تهران قبول شدم ایا امکان جابجایی با ازاد ساری یا علو م تحقیقات ساری وجود دارد من الکترونیکی تهران قبول شدم ایا امکان جابجایی با ازاد ساری یا علو م تحقیقات ساری وجود دارد |
قبولی واحد الکترونیکی - falahat - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ
دوستان کسی اطلاع داره کلاسا چه ساعاتایی تشکیل میشه ؟ من شاغلم ،از صبح تا ۴ یا ۵ عصر کار میکنم ،میخام ببینم بعد کار میشه ارشد رو الکترونیکی خوند ؟ به عبارات دیگه ساعت کلاسا رو میشه با کار تنظیم کرد یا نه ؟ |
RE: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - falahat - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ)MJV نوشته شده توسط: با سلام به همه دوستان لینک یکی از عکسا خرابه ، دست چپییه خرابه ، نشون نمیده |
RE: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - mr-sky - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)falahat نوشته شده توسط: دوستان این کارنامه و ریز نمرات کارشناسی رو برا ثبت نام ارشد از کجا باید گیر آورد ؟ از دانشگاه لیسانس خوندید |
RE: قبولی واحد الکترونیکی - To-67 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ)falahat نوشته شده توسط: دوستان کسی اطلاع داره کلاسا چه ساعاتایی تشکیل میشه ؟ من شاغلم ،از صبح تا ۴ یا ۵ عصر کار میکنم ،میخام ببینم بعد کار میشه ارشد رو الکترونیکی خوند ؟ به عبارات دیگه ساعت کلاسا رو میشه با کار تنظیم کرد یا نه ؟ سلام بله شما به کارتون برسید مشکلی نداره شما میتونید بعد از اینکه از سرکار اومدید فایل درسی رو دانلود و دوباره گوش کنید |
RE: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - MJV - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
امتحانات این ترمش توی ۵ شهر دیگر به غیر از تهران برگزار.شد یکی از اون ها اصفهان بود فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk |
RE: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد چیست ؟ ترازش چنده ؟ - falahat - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ)MJV نوشته شده توسط: امتحانات این ترمش توی ۵ شهر دیگر به غیر از تهران برگزار.شد تبریز هم امتحان برگزار شد ؟اون ۵ شهر کجاها بودن ؟ممنون میشم کمک کنی |