کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - fatima1537 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ
[quote='esi' pid='26428' dateline='1306355810'] به اختلاف درصدای منو خودت نگاه کن: زبان:۱۴ ریاضی:سفید مشترک:۴۵ هوش:۱۲ نرم:۲۲ ولی رتبه های من خیلی با تو فرق داره یعنی زمین تا آسمون فرق داره : نرم:۴۳۵ هوش:۵۲۷ انصافا کلاتو قاضی کنن بعد بگو واقعا انصافه. الان من حق دارم سکته بزنم یا نه ؟؟؟؟ [/ولی شما که ریاضی هیچی نزدید که ضریب ۲ داره،شما زبان زدید باضریب ۱ مشترکتون هم ۵ تا کمتره . توی رتبه های بالا تاثیر ۱ درصد هم خیلیه! |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - robot110 - 17 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: [quote='esi' pid='26428' dateline='1306355810'] سلام دوست عزیز اولا ۱۰% ریاضی که من زدم به اندازه ۲۰% زبان میرزه دوم همین دروس مشترکی که شما میگید ۶% اختلاف هستش با توجه به ضریب ۴ که داره خیلی با اهمیت میشه سوم شما معدلتون را نگفتید.با توجه به اینکه معدل ۲۰% کل نمرات را شامل میشه پس از اهمیت خیلی زیادی برخوردار هستش. به هر حال اگه شما مشکل سربازی ندارید و حوصلهی یک سال خوندن را دارید بهتون توصیه میکنم یکسالی دیگه بخونید انشالله رتبه زیر ۱۰۰ را میارید.البته امیدوارم همین امسال قبول بشید. |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - robot110 - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ
خداحافظ دوستان این جمله با خداحافظی شروع کردم چونکه تا ۲-۳ روز دیگه دارم میرم سربازی D: اگه خواسته یا ناخواسته شما عزیزان را ناراحت کردم من را حلال کنید.امیدوارم نتیجه نهایی تمامی شما عزیزان اون چیزی که علاقه داشتید بیاد... (: |