![]() |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - sorlin - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟بنظر منم اشتباس.منم نمیتونم n رو ۲۵۰ دربیارم!با محاسبات خودم یا فرمول کتاب بازم نمیشه Pure Aloha تعداد ایستگاه ها ۱۰۰۰ پس داریم ۱۰۰۰۰ فریم بر ثانیه سرعت انتقال هم هستش ۱۰^۶ و با یه نسبت ساده به این میرسیم : N=(10^6) / (10^4) = 10^3 =1000 bit حالا دقت کنید که بر حسب بایت میخواد اولی رو پس تقسیم بر ۸ میشه و میشه ۲۵۰ Slotted Aloha ۲۰ * ۱۰^۳ فریم بر ثانیه M=(10^6) / (2*10^4) = 500 bit ببخشید اگه بد توضیح دادم |
RE: بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - Good! - 03 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:طبق رابطه ای که نوشتید که n میشه ۱۰۰ بیت(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)parande27 نوشته شده توسط: دوستان تو پاسخنامه سوال ۵۹ فرمولG اشتباه ننوشته؟؟؟؟؟؟بنظر منم اشتباس.منم نمیتونم n رو ۲۵۰ دربیارم!با محاسبات خودم یا فرمول کتاب بازم نمیشه ولی بنظرم این رابطه درست نیست چون مقدار G نادیده گرفته شده.آخه تعداد متوسط تولید فریم در pure با slotted برابر نیست!ولی طبق اینی که شما نوشتید با هم برابر میشه |
بحث و بررسی ازمون ۵۰ درصد مدرسان (it) - sorlin - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ
سلام داش شرمنده اشتباه تایپی شد سرعت انتقال ۱۰Mbps برابر ۱۰^۷ هستش که همون ۱۰۰۰ میاد در مورد اون چیزی هم که شما گفتید طراح اینجا کارایی دوتا پروتکل رو درخواست نکرده که نیاز به تلاش های انجام شده برای ارسال یه بسته (G) رو بخوایم بلکه مقدار فریم هارو میخواد.(از نظر من) به هر حال دیگه ۵۰% اول رو ببوس بزار کنار برو اینارو رو جامع جبران کن |