تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - Msccom - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  تا اونجایی که من میدونم و در دفترچه هر سال اعلام میکنند فقط پذیرفته شدگان روزانه اجازه ندارند در کنکور سال بعد شرکت کنند ولی غیرانتفاعی و شبانه مشکلی نداره. یعنی میشه ثبت نام کرد و سال بعد هم کنکور امتحان داد. اینمورد چون زیاد سوال میشه معمولا" در سوالات رایج سیستم پرسش و پاسخ سنجش هم به یقین هست.
نظر شخصی خود من اینه که عجله نکن. چون فوق خودش وقت زیادی میگیره و مشکله که بشه هم فوق خوند و هم برای کنکور آماده شد. مگه اینکه حال کنکور خوندن رو نداشته باشی.

با توجه به صفحه ۲ دفترچه ثبت نام ارشد امسال(تبصره بند د) فکر نمیکنم شدنی باشه و قبل از آزمون باید انصراف داد.برداشت شما چیه؟
تبصره:
پذیرفته شدگان نهایی دوره شبانه نیمه حضوری پیام نور غیر انتفاعی و مجازی بین الملل در آزمون سال ۸۹ در صورت عدم ثبت نام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط؟؟؟؟ و ضوابط می توانند در سال ۹۰ شرکت کنند.

RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - goodzila - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  تا اونجایی که من میدونم و در دفترچه هر سال اعلام میکنند فقط پذیرفته شدگان روزانه اجازه ندارند در کنکور سال بعد شرکت کنند ولی غیرانتفاعی و شبانه مشکلی نداره. یعنی میشه ثبت نام کرد و سال بعد هم کنکور امتحان داد. اینمورد چون زیاد سوال میشه معمولا" در سوالات رایج سیستم پرسش و پاسخ سنجش هم به یقین هست.
نظر شخصی خود من اینه که عجله نکن. چون فوق خودش وقت زیادی میگیره و مشکله که بشه هم فوق خوند و هم برای کنکور آماده شد. مگه اینکه حال کنکور خوندن رو نداشته باشی.

با توجه به صفحه ۲ دفترچه ثبت نام ارشد امسال(تبصره بند د) فکر نمیکنم شدنی باشه و قبل از آزمون باید انصراف داد.برداشت شما چیه؟
تبصره:
پذیرفته شدگان نهایی دوره شبانه نیمه حضوری پیام نور غیر انتفاعی و مجازی بین الملل در آزمون سال ۸۹ در صورت عدم ثبت نام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط؟؟؟؟ و ضوابط می توانند در سال ۹۰ شرکت کنند.

مگه دفترچه شماره ۲ اومده!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - Msccom - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ

دفترچه شماره ۱ صفحه ۲

RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - موج - ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط:  با توجه به صفحه ۲ دفترچه ثبت نام ارشد امسال(تبصره بند د) فکر نمیکنم شدنی باشه و قبل از آزمون باید انصراف داد.برداشت شما چیه؟
تبصره:

بسیار عالی گفتی NoOne جان
منم برداشت تو رو دارم
دوستان نظرتون راجع به این پست چیه