سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - Msccom - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: تا اونجایی که من میدونم و در دفترچه هر سال اعلام میکنند فقط پذیرفته شدگان روزانه اجازه ندارند در کنکور سال بعد شرکت کنند ولی غیرانتفاعی و شبانه مشکلی نداره. یعنی میشه ثبت نام کرد و سال بعد هم کنکور امتحان داد. اینمورد چون زیاد سوال میشه معمولا" در سوالات رایج سیستم پرسش و پاسخ سنجش هم به یقین هست. با توجه به صفحه ۲ دفترچه ثبت نام ارشد امسال(تبصره بند د) فکر نمیکنم شدنی باشه و قبل از آزمون باید انصراف داد.برداشت شما چیه؟ تبصره: پذیرفته شدگان نهایی دوره شبانه نیمه حضوری پیام نور غیر انتفاعی و مجازی بین الملل در آزمون سال ۸۹ در صورت عدم ثبت نام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط؟؟؟؟ و ضوابط می توانند در سال ۹۰ شرکت کنند. |
RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - goodzila - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: تا اونجایی که من میدونم و در دفترچه هر سال اعلام میکنند فقط پذیرفته شدگان روزانه اجازه ندارند در کنکور سال بعد شرکت کنند ولی غیرانتفاعی و شبانه مشکلی نداره. یعنی میشه ثبت نام کرد و سال بعد هم کنکور امتحان داد. اینمورد چون زیاد سوال میشه معمولا" در سوالات رایج سیستم پرسش و پاسخ سنجش هم به یقین هست. مگه دفترچه شماره ۲ اومده!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ |
سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - Msccom - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ
دفترچه شماره ۱ صفحه ۲ |
RE: سوال در مورد تحصیل و شرکت در آزمون (همزمان) - موج - ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط: با توجه به صفحه ۲ دفترچه ثبت نام ارشد امسال(تبصره بند د) فکر نمیکنم شدنی باشه و قبل از آزمون باید انصراف داد.برداشت شما چیه؟ بسیار عالی گفتی NoOne جان منم برداشت تو رو دارم دوستان نظرتون راجع به این پست چیه |