تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - iammiti - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ

۶۷ فک کنم اشتباه حل کرده :-؟ گزینه ۳ باید جواب باشه اخه postfix میشه دیگه :-؟ هر جور حساب میکنم برای جواب سوال ۱ باید اول A و B پوش میشدهن بعد علامتها :-؟ شایدم هم اینطور نیست البته :-؟؟
من از همه کمتر :|
زبان ۶۶
ریاضی ۲۲
مشترک ۴۵
تخصصی نرم ۵۸

RE: بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - SnowBlind - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ب.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:  
(03 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:  من کامپیوتر نرم بودم،

زبان: ۸۰
زیاضی: ۵۰
مشترک: ۴۹
تخصصی نرم: ۳۵

خفن شدی هادی :دی
منم فکر کنم باید نمی موندم برا امسال (افتضاح بود نرم بهتر از هوش زدمSmile)

افشین، نزن این حرفا رو، هوش که ۲۵% اولش ادبیاته، همه میدونن الکی هست، منم درسای نرم رو همش غلط زدم، خیلی مسخره بود، این درصد هم واسه طراحی هست

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط:  
(03 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:  من کامپیوتر نرم بودم،

زبان: ۸۰
زیاضی: ۵۰
مشترک: ۴۹
تخصصی نرم: ۳۵

دوست عزیز یک سوال دارم ، شما برای این آزمون از پکیج های خود موسسه پارسه استفاده می کنید ؟
یا اینکه منابع رو مطالعه می کنید.

از کتابای پارسه استفاده نمیکنم، ولی کتاباش خوبن، منبع نمیخونم، کتاب کنکوری فقط.

RE: بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - calm boy - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:  من مشترک ها رو خراب کردم گسسته و شبکه واسم خیلی ی جوری بود زدنشون ریسکی بود
درصدایی ک خودم گرفتم تفریبا اینجوریه (بعضی ها یادم نیست)
زبان ۷۰
مشترک ۳۳
تخصصی ۵۵
مدیریت هم حول و هوش ۲۰% هرچی زدم غلط شده Smile)
بقیه بیاید بگید چکار کردید من ک دپرسینگ شدم

میشه بگید زبان چی خوندین؟!
شبکه راس خوندین یا حقیقت ؟ کدوم بهتره؟

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - Saoshiyant - 03 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ

شبکه تستاش شبیه ۲۵ درصد پارسه پارسال بود .
درکل سبکش کنکوری بود و به نظرم سطحش عالیه به درد کنکور میخوره واس مباحث پایین شبکه فقط کتاب پارسه اما برای مباحث بالایی کروس یا تنن بام

در ضمن اگه کتاب پارسه رو نیگا کنید بیشتر سوالات نمونشو حل کرده

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - eli-77 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ق.ظ

۲۴
همین.

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - SnowBlind - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ق.ظ

من نمیدونم چرا درصدام کم شدن! شاید یادم رفته وارد پاسخ نامه کنم! یه ۵ دقیقه ای هم طول کشید تا رتبه رو پیدا کنم، چه UI مسخره ای طراحی کردن، صد رحمت به قلم چی.
منم ۱۷ نرم شدم.

RE: بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - afshin18 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:  افشین، نزن این حرفا رو، هوش که ۲۵% اولش ادبیاته، همه میدونن الکی هست، منم درسای نرم رو همش غلط زدم، خیلی مسخره بود، این درصد هم واسه طراحی هست
ریاضی و مشترک بیشتر خراب کردمTongue

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - sajaddandy - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  یه سوال چرا سوال ۶۷ معماری گزینه ۳ رو اعلام کرده گزینه صحیح!! من گزینه ۱ رو زده بودم!

آره منم نفهمیدم چرا کلید گزینه ۳ بود! منم خیلی تعجب کردم!!!

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - elisa - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ

سلام و وقت بخیر ...

من الان کارنامه ام رو دیدم .... می تونست بهتر هم باشه ... من کم کاری هایی داشتم که خودم می دونم و سر جلسه هم خیلی بی تجربگی داشتم ... و حواس پرت بودم و خلاصه تمرکز خوبی نداشتم .

من رتبه نرم افزار م : ۵۹ شد .
تا الان هیچی نخوندم منتظر کارنامه بودم که دیدم ... از الان میرم برای ۲۵ درصد دوم و با توکل بخداااااا با قوای بیشتر و تمرکز بیشتر .

درصد ها رو هم طبق قرار می گم : زبان ۲۳ ریاضیات ۲۰دروس مشترک ۳۶ دروس تخصصی ۶۵ .

توکل بخدا میریم برای ۲۵ درصد دوم ..... خیلی برنامه فشرده ای هست ..... توکل بخداااا ... باید فشرده خوند.

RE: بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - s.sharif - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ

۹۵ معماری

RE: بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - zimenswall - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ

سلام دوستان
اگر مشکلی در سوالات آزمون پارسه ۲۵ درصد اول داشتیم اینجا باید مطرح کنیم؟

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - hhosseinid - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ

من ۳۴ نرم شدم.
کسی می دونه تو این آزمون ها معدل رو هم تاثیر میدن یا نه؟

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - hamedit89 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ب.ظ

می تونید کارنامه های نفرات اول رو هم اینجا بذارید؟

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - hhosseinid - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ

جالبه سوال ۵۶ کامپیوتر گزینه ۴ درسته و تو جواب تشریحی هم همینو گفته ولی توی تصحیح پاسخنامه گزینه چهار رو غلط گرفته و گزینه یک رو درست اعلام کرده

بحث و بررسی آزمون آزمایشی اول پارسه مهندسی در سال ۹۲) - helena - 04 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ

(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)hhosseinid نوشته شده توسط:  من ۳۴ نرم شدم.
کسی می دونه تو این آزمون ها معدل رو هم تاثیر میدن یا نه؟

گویا تاثیر میدن....
بالای کارنامه معدلتونو زده و نوشته معدل اعمال شده !