تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - n268 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ

من اصلا کلا ناامید شدم.فکر میکردم خیلی بهتر بشم.ولی کارنامه رو که دیدم درصدام خوب نشده Sad

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - mgshervin - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ

دوستان مدرسان چندتا شرکت کننده داشت IT و کامپیوتر ؟؟؟؟؟

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - mehdi.m2 - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ

توی ای تی ۱۶۲۶ نفر شرکت کرده بودن.
من خوب نبودم :|

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - maryam.raz - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ

کلی از بچه ها تو همین مانشت، مدرسان ثبت نام کردن چرا کسی نمیاد نطر بده راجع به سطح آزمون؟
بخصوص بچه های کامپیوتر

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - ayubes - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ

پس کو بچه های که تو مانشت تخفیف گرفتن و مدرسان ثبتنام کردن؟
کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اید نظرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررربدیییییییییییی​ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟
آزمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممون چگونه بود >نفر اول کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبود؟

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - alice - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ

میشه یکی لطف کنه سوالات رشته ای تی رو قرار بده؟

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - نی نی گولو - ۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ

سلام
منم خوب نبودم البته کم کاری از خودم بود
تعداد شرکت کنندگان کامپیوتر زده
۱۷۳۳ نفر
به نظرم کمه!!!!

[تصویر:  222513_aab1270668d8.jpg]

اینم نفرات اول هر رشته

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - آسمان ابری - ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ

یه چند تا سوال از موسسه مدرسان بچه ها می دونید جواب بدین
۱- این مشاور که می گن تا روز خود ازمون با هامون هست پس کجاست چطوری باید پیداشون کرد یا ایشون ما را پیدا می کنند؟
۲- در آزمون ۲۵ درصد دوم آیا از ۲۵ درصد اول هم سوال می یاد؟
۳- کارنامه هایی رو که داریم کسی برامون تفسیر نمی کنه؟

بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - jahani - 12 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ

ازمون ۲۵ دوم فقط شامل مباحث ازمون دوم میشه.
بعدم کارنامه تو خودت بهتر از هر کسی میتونی تفسیر کنیSmile مثلا میتونی ببینی کدوم سوالهای متوسط و ساده بوده (متوسط و ساده سوالهایی هست که بالای ۱۵ درصد جواب دادند) شما نزدی. کدوم سوالای سخت بوده که زدی یا وقتت رو الکی روش گذاشتی(سوالهایی که بین ۵ تا ۱۵ درصد جواب دادند) و کدوم سوالات خیلی دشوار بودند که غلط زدی یا وقتت رو روش گذاشتی(سوالاتی که کمتر از ۵ درصد ادمها جواب دادند) همه اینها رو کنار هم بگذاری میتونی به تحلیلهای خوبی برسیSmile