|
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - n268 - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
من اصلا کلا ناامید شدم.فکر میکردم خیلی بهتر بشم.ولی کارنامه رو که دیدم درصدام خوب نشده
|
|
بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - mgshervin - 05 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
دوستان مدرسان چندتا شرکت کننده داشت IT و کامپیوتر ؟؟؟؟؟ |
|
بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - mehdi.m2 - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
توی ای تی ۱۶۲۶ نفر شرکت کرده بودن. من خوب نبودم :| |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - maryam.raz - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
کلی از بچه ها تو همین مانشت، مدرسان ثبت نام کردن چرا کسی نمیاد نطر بده راجع به سطح آزمون؟ بخصوص بچه های کامپیوتر |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - ayubes - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
پس کو بچه های که تو مانشت تخفیف گرفتن و مدرسان ثبتنام کردن؟ کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید نظرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررربدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟ آزمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممون چگونه بود >نفر اول کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبود؟ |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - alice - 05 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
میشه یکی لطف کنه سوالات رشته ای تی رو قرار بده؟ |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - نی نی گولو - ۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ
سلام منم خوب نبودم البته کم کاری از خودم بود تعداد شرکت کنندگان کامپیوتر زده ۱۷۳۳ نفر به نظرم کمه!!!! ![]() اینم نفرات اول هر رشته |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - آسمان ابری - ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
یه چند تا سوال از موسسه مدرسان بچه ها می دونید جواب بدین ۱- این مشاور که می گن تا روز خود ازمون با هامون هست پس کجاست چطوری باید پیداشون کرد یا ایشون ما را پیدا می کنند؟ ۲- در آزمون ۲۵ درصد دوم آیا از ۲۵ درصد اول هم سوال می یاد؟ ۳- کارنامه هایی رو که داریم کسی برامون تفسیر نمی کنه؟ |
|
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - jahani - 12 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
ازمون ۲۵ دوم فقط شامل مباحث ازمون دوم میشه. بعدم کارنامه تو خودت بهتر از هر کسی میتونی تفسیر کنی مثلا میتونی ببینی کدوم سوالهای متوسط و ساده بوده (متوسط و ساده سوالهایی هست که بالای ۱۵ درصد جواب دادند) شما نزدی. کدوم سوالای سخت بوده که زدی یا وقتت رو الکی روش گذاشتی(سوالهایی که بین ۵ تا ۱۵ درصد جواب دادند) و کدوم سوالات خیلی دشوار بودند که غلط زدی یا وقتت رو روش گذاشتی(سوالاتی که کمتر از ۵ درصد ادمها جواب دادند) همه اینها رو کنار هم بگذاری میتونی به تحلیلهای خوبی برسی
|