![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ)eli-77 نوشته شده توسط: ریاضی مهندسی فکر می کردم خیلی وقتم رو بگیره ولی خیلی خوب پیش میره تستاش رو هم خوب می زنم.خسته نباشی مهندس، ریاضی مهندسی چی میخونی ؟!؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sheriff - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سلام به همه دوستان و رقیبای خوبم می خواستم ازتون مشاوره بگیرم که بنظرتون درس معماری رو حذف کنم چی میشه؟ چون قبلشم زیاد سرکلاساش نمیرفتم (شاید ۶ جلسه) ولی براحتی قبول شدم. اخه برام کاملا نااشنا بنظر میاد؟ هنوزم ازش چیزی نخوندم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - IT_SUT - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ
امروز نشد . اما فردا لولش میکنم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)sheriff نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و رقیبای خوبمحذف نکن ۱۵ سوال میاد ازش بازم خود دانی |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - explorer - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)sheriff نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و رقیبای خوبمحذف نکن ۱۵ سوال میاد ازش بازم خود دانی ۱۲ تا میاد البته تو IT میگم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ق.ظ
آره اشتباه کردم ولی به هر حال ۱۲ تا سوال میاد و خوبه که آدم بخونه |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)ITgirl نوشته شده توسط: کسی اینجا هست شبکه کروس رو از ترجمه دکتر حاج رسولیها بخونه؟؟ من دارم فارسی میخونم خیلی خوبه!!! چاپ ششم هم هست مشکلی ندارم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - explorer - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: آره اشتباه کردم ولی به هر حال ۱۲ تا سوال میاد و خوبه که آدم بخونه ۱۰۰% هر که شبکه خواهد جور معماری کشد |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ
یه ۴ روزه دارم گریمالدی می خونم فعلا فصل ۱ تا ۴ اش(شمارش,منطق,مجموعه ها,استقرا) رو خوندم ۵ و۸و۹ و۱۰ اش رو هم تا اخر هفته بعدش چند روز استراحت و فصل اخر ریاضی مهندسی رو تموم می کنم و تا اخر هفته ی بعدش مدار+امار رو هم تموم می کنم دو هفته ی بعدش برا ازمون اول اماده میشم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - مهربان مادر - ۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان.. ![]() بلاخره بعد کلی فرازو نشیب، توی این ماه دارم به صورت جدی میخونم. وقتی یه مطلب و سه دور میخونم تازه میفهمم چی میگه و منظورش چیه!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ق.ظ
چقدر سخته درسایی که واسه ارشد میخونی ، قبلاً نخونده باشی |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: چقدر سخته درسایی که واسه ارشد میخونی ، قبلاً نخونده باشیمخصوصا اگه مدار باشه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - narjesk - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)sheriff نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و رقیبای خوبم نه حیفه من پارسال این اشتباه رو کردم غافل از اینکه با زدن معماری میشه با درصد متوسطی در دروس مشترک رتبه نسبتا خوبی آورد و اینکه منم سر کلاس نمیرفتم هرچند اگرم می رفتم چیزایی که استاد ما درس میداد خیلی بدرد کنکور نمیخورد و فکر می کردم خیلی سخت باشه معماری خوندن ولی الان که دارم میخونمش خیلی خوبه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ttiiko - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ق.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: طرفای سید خندان یا شریعتی کسی کتاب خونه میره؟ یه کتابخونه تقاطع شریعتی و طالاقانی هست به نام کانون انصار ، جای خوبیه ، از کتابخونه پارک اندیشه پایین سدخندان خیلی خیلی بهتره. من اونجا میرم |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_sb92 - 02 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ق.ظ
سلام به همه دوستان ![]() سپاس که در کنار همیم ![]() و درود بر شما که در تلاشید. ![]() مهر آمد و یک روز هم گذشت. امید دارم که همگی با تلاش زیادمون موفق بشیم. ![]() ما ....... بخواهیم، می توانیم، می شود. ![]() ![]() ![]() پس قوی تر بخواهیم. ![]() |