|
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - razi_sh - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
خیلی بهتون تبریک میگم...... کاش جواب هایی که توی مصاحبه دادین روهم مینوشتین......که بفهمیم چی بگی خوبه......ومیپسندند........ ......... راستی یه چیزی...........من یه جا توی همین مانشت خوندم که توی مصاحبه دکترای دولتی به ارشدای آزاد گیر میدن ورد میشن.........بخدا چند روزه خیلی ناراحتم.........آخه من خیلی دوست دارم ادامه بدم ودکترا رو هم بگیرم.........حالا این دفعه برای کنکور ارشد خیلی تلاش نکردم ونشد......یعنی وقت کم آوردم......یعنی دیگه نباید هیچوقت به دکترا فکرکنم.......؟؟؟؟؟ چیکار باید کرد؟؟؟؟؟ |
RE: آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - انرژی مثبت - ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: خیلی بهتون تبریک میگم......نمی شه گفت بهترین جواب چیه. سعی کنید تا حد امکان صادق باشید و نه خودتون رو کمتر از اونی که هستید معرفی کنید و نه خیلی غلو کنید. برخی چیزا به پسند استاد بستگی داره و ممکنه از یکی تا دیگری متفاوت باشه ![]() در مورد ارشد ازاد هم باید بگم اگر رزومه تون خوب باشه، می تونه اسم دانشگاه رو تا حدودی جبران کنه. قبلا هم گفتم توی شریف دانشجوی دکتری با ارشد ازاد می شناسم. |
|
RE: آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - arichoana - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ
خوشبحالتون دیگه بارتونو بستید شاد و موفق باشید.. |
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - admin - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ)arichoana نوشته شده توسط: خوشبحالتون دیگه بارتونو بستید شاد و موفق باشید.. نه بابا تازه اول راهه.
|
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - ali123321 - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ب.ظ
تبریک.... تبریک.... واقا به ادم انرژی می دید. در ضمن اگه خواستید ماشینتونو بفروشید من خریدارم!!! آخه مال یک خانم دکتر بوده.... !
|
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - zahra 67 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
تبریک میگم خانم دکتر با انرژی ایشالا همیشه شاد و موفق باشید.
|
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - amirhacker - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
حالب بود معدل به غیر آزمون توی مصاحبه و انتخاب دانشجو هم تاثیر داره؟ |
RE: آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - انرژی مثبت - ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ)amirhacker نوشته شده توسط: حالب بود به نظر من در مصاحبه و انتخاب اساتید تاثیر داره! |
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - crevice - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
تبریک میگم بهتون خانم انرژی مثبت، ان شاء ا... موفقیت های بزرگ و بزرگتر رو در آینده ی نزدیک پیش رو دارید
|
|
آزمون دکتری ۹۲ :مصاحبه با رتبه ۲۳ گرایش معماری کامپیوتر - Lantern - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
هرچند قبلا توی پروفایلتون تبریک عرض کردم ولی وظیفه دونستم مجدداً بعد از خوندن مصاحبتون تبریک عرض کنم. با شخصیت و روحیات و انرژی که از شما در مانشت دیدیم و البته دانش و بار علمی که در سوابق تحصیلیتون ذکر کردید یقین دارم میتونید یکی از اساتید بسیار خوب رشته کامپیوتر در سال های آینده در کشور باشید. |