|
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - salehi57 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ
من قاطی برداشتم !!!!! ترم یک ریاضی و سیستم عامل و مباحث(پردازش گفتار) ترم دو سمینار و مدلسازی سخت افزار و طراحی آزمون ترم سه شبکه و معماری و سیستم مطمئن یا نوزیع شده برمیدارم |
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - Bache Mosbat - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
به نظرم انتخاباتون خوب نیست اصلا! هدفمند نیست، و درس های قشنگ معماری رو هم بر نمی دارین! ریاضی و پردازش گفتار که درس بی ربطیه رو بهتره ترم آخر بردارین! چون مسیری بهتون نشون نمی ده! آدم ترم اول باید درسایی برداره که بهش مسیر نشون بده برای پژوهش |
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - sara6464 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
با عرض سلام من ترم اول ارشد معماری سیستمهای کامپیوتر هستم. درسهای مدلسازی سخت افزار-معماری سیستمهای هوشمند و فرآیندهای تصادفی دارم. یعنی خودشون برامون انتخاب کردند.و مثل بعضی از دوستان حق انتخاب نداشتیم. با توجه به این دروس یعنی گرایش دوم را برام انتخاب کردند که به سخت افزار نزدیکتره؟درسته؟ با توجه به اینکه رشته کارشناسیم نرم افزار بوده، به نظر شما این رشته خیلی برام سخت میشه؟ ممنون |
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - firestar1367 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
همانا مثل ( سگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ) پشیمانم که چرا دانشگاه اصفهان را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم . از من به شما کنکوریای ۹۳ نصیحت اگه رفتید دانشگاه کابل درس بخونیدم نرید دانشگاه اصفهان گرایش معماری بخونید اگه قبولم ندارید انتخابش کنید خودتون بهش برسید . از من گفتن بود . اینجا هیچ خبری از علم و از این چیزا نیست فقط عمرتونو حروم می کنید . بهتره گفت اینجا اصلا چیزی ندارن که بخوان به دانشجو ارائه بدن . من از تابستون که نتایج ارشد امسال هنوز نیومده بود چون با توجه به رتبم میدونستم که ۱۰۰ درصد قبولم داشتم واسه کنکور دکتری میخوندم دیگه الان با دیدن وضعیت اینجا میخوام واسه همیشه درسو دانشگاه رو ببوسم بذارم کنار . من که میخوام انصراف بدم و برای همیشه از ادامه تحصیل کنار برم . از تمامی دوستان عزیز که در مانشت پاسخگوی سوالات من بودن تشکر میکنم و امیدوارم هر جا که هستند سربلند باشن . خداحافظ مانشت و مانشتیان |
|
انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - firestar1367 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
امروز انصراف دادم . |
RE: انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - انرژی مثبت - ۱۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)firestar1367 نوشته شده توسط: امروز انصراف دادم .اخه چرا؟ (البته اینجا جای بحثش نیست!) من به دانشجویانی که قصد ارشد خوندن دارم یه توصیه می کنم، تصورتون از دانشگاه ممکنه با اون چه می بینید متفاوت باشه. مثالش بچه هایی که ارشد شریف قبول شدند و گاهی چیزایی می بینن که انتظار نداشتن (البته صرفا منظورم درس و استاد نیست). در اینده نزدیک این ارسالها حذف خواهند شد. |
RE: انتخاب یکی از گرایشهای معماری -سیستم های کامپیوتری یا پیاده سازی سیستم های دیجیتال - firestar1367 - 10 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: در اینده نزدیک این ارسالها حذف خواهند شد. آره خوبه هر چیزی که واقعیتو میگه سانسورش کنید که دانشجوهای بیشتری بدبخت بشن وقتی کسایی که ادعای تحصیل کرده بودنشون میشه این طوری سانسورچین از بقیه دیگه نمیشه انتظار داشت . دانشجویان عزیز هم بیاید اینجا فقط بگید به به عجب دانشگاه هایی داریم ما پر دکتر و پروفسور . علم و دانش ازشون میباره . طرف رفته تو دانشگاه حسن آباد کانادا درس خونده پیش خودشم فکر میکنه آره خیلی حالیشه چیزی که قراره پاک بشه ارزش بحث کردن نداره . |