تالار گفتمان مانشت
از کجا بفهمیم دانشگاهی تکمیل ظرفیت دوم برمیداره یا نه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: از کجا بفهمیم دانشگاهی تکمیل ظرفیت دوم برمیداره یا نه؟ - ghiyam - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ

بچه ها من ترازم شده ۵۳۰۰ و رتبمم ۱۰۶۶ فقط یه انتخاب کردم اونم شبکه قزوین هستش تراز آخرین فرد قبول ۶۴۳۹ و رتبه ۸۰ بخدا از الان رفتم کلی کتاب خریدم آزمون آزمایشی ثبت نام کردم باید این همه مطلبو بخونم شاغل و متاهل هم هستم واقعا میشه ۱۱۰۰ بیاد پایین ومن قبول شم اصلا حوصله ندارم بخونم تا کی باید صبر کنم بفهمم یعنی ممکنه به تکمیل دوم بکشه ؟بخدا بهمنم قبول شم راضیم

RE: از کجا بفهمیم دانشگاهی تکمیل ظرفیت دوم برمیداره یا نه؟ - arminjahan - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ)ghiyam نوشته شده توسط:  بچه ها من ترازم شده ۵۳۰۰ و رتبمم ۱۰۶۶ فقط یه انتخاب کردم اونم شبکه قزوین هستش تراز آخرین فرد قبول ۶۴۳۹ و رتبه ۸۰ بخدا از الان رفتم کلی کتاب خریدم آزمون آزمایشی ثبت نام کردم باید این همه مطلبو بخونم شاغل و متاهل هم هستم واقعا میشه ۱۱۰۰ بیاد پایین ومن قبول شم اصلا حوصله ندارم بخونم تا کی باید صبر کنم بفهمم یعنی ممکنه به تکمیل دوم بکشه ؟بخدا بهمنم قبول شم راضیم

انتظاری داریا؟!!
بخون انشالله سال بعد حتما قبول میشی

از کجا بفهمیم دانشگاهی تکمیل ظرفیت دوم برمیداره یا نه؟ - haghgo - 03 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ

بچه ها چقدر شماها به تکمیل دوم امید دارید! امسال تو نتایج اولیه خیلی بیشتر از حد قبولی اعلام کردن و این تکمیل اول هم واسه دلخوشیمون گذاشتن که اصلآ معلوم نیستن مال کدوم استانا هستن.(سپیدانو میگم) من که به تکمیل دوم امیدی ندارم که وجود داشته باشه و دوباره میخوام دفتر کتابارو وا کنم واسه آزاد ۹۳ ایشالا هممون تهران قبولیم....بخونید

راستی شنیدید میگن دیگه سال ۹۳ کنکور ارشدو هم میخوان مثه کارشناسی آزادو سراسریرو یکی کنن؟؟؟؟ اینطوری شه هممون بذبخت میشیم....قبول دارید؟

یکی بگه آیا این درسته که میگن سال دیگه ارشد آزادو سراسری مثه کارشناسی میخواد یکی شه؟؟ - haghgo - 03 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ

لطفآ جواب بدید

مسیر رفت و آمد دانشگاه قزوین تا تهران به چه صورتیه؟ - haghgo - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ

سلام بچه ها آیا میدونید مسیر دانشگاه آزاد قزوین تا تهران حدود چند ساعته؟ من هوش قزوین قبول شدم و دو دلم که برم یا نرم......... توروخدا کمکم کنید.....یکی از ترسام هم به دلیل اینه که میترسم رشتهد هوش سخت باشه و از عهدش بر نیام......میخوام بدونم نرم آسونتره یا هوش؟؟؟