آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - smart - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
ثبت نام کردین؟ |
RE: آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - genius - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)smart نوشته شده توسط: ثبت نام کردین؟ ریسک کردم و ثبت نام نکردم ایستادم واسه تکمیل ظرفیت |
آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - hamid_c - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
من دیروزرفتم از مسئول اموزش پرسیدم گفت تا ۳۰ /۶ میشه ثبت نام کرد دی هم بیایا میتونی برا بهمن ثبت نام کنی؟ حالا ادم وایسه برا تکمیا میره بهمن ؟ شهریه ثابت ۱/۸۰۰ هر واحد ۸۰ تومن کلا نزدیک ۲/۷۰۰ تموم میشه ترمی با هزینه خونه و کوفت و زهر مار دیگه ... :ی |
RE: آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - smart - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: من دیروزرفتم از مسئول اموزش پرسیدم گفت تا ۳۰ /۶ میشه ثبت نام کرد دی هم بیایا میتونی برا بهمن ثبت نام کنی؟ حالا ادم وایسه برا تکمیا میره بهمن ؟ نه اینجوری نیستش ثابتش ۱۱۰۰ ه که اگر مثلا ۹ واحد بگیری کلا میشه ۱۸۰۰/ این ۱۸۶۰ رو علی الحساب میگیرن. (۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)genius نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)smart نوشته شده توسط: ثبت نام کردین؟ منم ثبت نام نکردم ولی روز ثبت نام رفتم اونجا آدم وسوسه میشد که بره بنویسه چون همه انگار خیلی خوشحال بودن |
آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - hamid_c - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
ها چههه خوب بهترر کمتر پول میمیدممم |