تالار گفتمان مانشت
آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - smart - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ

ثبت نام کردین؟ Smile

RE: آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - genius - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)smart نوشته شده توسط:  ثبت نام کردین؟ Smile

ریسک کردم و ثبت نام نکردم ایستادم واسه تکمیل ظرفیت

آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - hamid_c - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ

من دیروزرفتم از مسئول اموزش پرسیدم گفت تا ۳۰ /۶ میشه ثبت نام کرد دی هم بیایا میتونی برا بهمن ثبت نام کنی؟ حالا ادم وایسه برا تکمیا میره بهمن ؟
شهریه ثابت ۱/۸۰۰ هر واحد ۸۰ تومن کلا نزدیک ۲/۷۰۰ تموم میشه ترمی
با هزینه خونه و کوفت و زهر مار دیگه ... :ی

RE: آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - smart - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط:  من دیروزرفتم از مسئول اموزش پرسیدم گفت تا ۳۰ /۶ میشه ثبت نام کرد دی هم بیایا میتونی برا بهمن ثبت نام کنی؟ حالا ادم وایسه برا تکمیا میره بهمن ؟
شهریه ثابت ۱/۸۰۰ هر واحد ۸۰ تومن کلا نزدیک ۲/۷۰۰ تموم میشه ترمی
با هزینه خونه و کوفت و زهر مار دیگه ... :ی

نه اینجوری نیستش ثابتش ۱۱۰۰ ه که اگر مثلا ۹ واحد بگیری کلا میشه ۱۸۰۰/
این ۱۸۶۰ رو علی الحساب میگیرن.

(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)genius نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ)smart نوشته شده توسط:  ثبت نام کردین؟ Smile

ریسک کردم و ثبت نام نکردم ایستادم واسه تکمیل ظرفیت

منم ثبت نام نکردمConfused
ولی روز ثبت نام رفتم اونجا آدم وسوسه میشد که بره بنویسه چون همه انگار خیلی خوشحال بودن

آیا با تراز ۶۷۸۰ امیدی هست که تکمیل ظرفیت علوم تحقیقات تهران قبول بشم ؟ - hamid_c - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ

ها چههه خوب بهترر کمتر پول میمیدممم