دانشگاه بو علی سینا همدان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - taherkhani - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ
سلام ب دوستان عزیز تبریک ب همه دوستان ک قبول شدن من ترم ۳ ارشد هوش این دانشگاهم هر کمکی ک از دستم بر بیاد براتون انجام میدم هر سوالی هم دارید بپرسید راهنمایتون میکنم. |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - taherkhani - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
دروس ارائه شده دانشگاه بو علی |
دروس ارائه شده دانشگاه بو علی - taherkhani - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
دروس ارائه شده دانشگاه بو علی برای دانشجویان ورودی ۹۲ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - majid67110 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ)taherkhani نوشته شده توسط: سلام ب دوستان عزیز تبریک ب همه دوستان ک قبول شدنسلام دوست عزیز . کلاس ها آیا از اول مهر شروع میشه یا طبق گفته دانشگاه از ۲۴ ام؟ پارسال برای شما از چندم شروع شد ؟ واگر از همون ۲۴ شروع میشه ایا استاد ها در کلاس حضور پیدا میکنند یا اصلا درس میدهند ؟ اگه هفته اول را غیبت کنیم و از اول مهر باییم چی میشه ؟ ممنون |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - nassim92 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
این انتخاب واحد مال کی هست؟جایی تو سایت لینک زدن؟ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - Dr_spam - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ)taherkhani نوشته شده توسط: سلام ب دوستان عزیز تبریک ب همه دوستان ک قبول شدن دوست عزیز میتونی لیست کلیه دروس هوش که دانشگاه ارائه میده رو بزاری؟ |
RE: دانشگاه بو علی سینا همدان - taherkhani - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
سلام دوستای عزیزم اینا همه درساییه که تو این دانشگاه این ترم ارائه شده و مربوط به انتخاب واحده تو سیستم آموزشه و دسترسی فقط برای دانشجوهای دانشگاهه در رابطه با کلاسا پارسال هم گفتن ۲۴ام ولی استادای هوش از ۱۰ام مهر میومدن من خودم اول مهر رفتم ولی کلاسا تشکیل نمی شد زیاد نگران کلاسا نباشید. اینم دروس ارائه شده برای بچه های شبکه ۳ تا درس اول برا ترم اولیاست درس آخرم برا ترم سومیاست بچه های شبکه ۱ استاد تخصصی بیشتر ندارن(دکتر نصیری) ۱ استاد هوشم (دکتر منصوری) بعضی از درسشونا بر میداره کلا هم مباحث هوش تو شبکه را درس میده |