تالار گفتمان مانشت
۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - Soodabezare - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ

تبریک میگم همیشه موفق باشید
برای این سهمیه باید چیکار کرد؟

RE: ۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - mah123 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)gasedak نوشته شده توسط:  تبریک میگم بهتون همیشه موفق و پیروز باشید و یک سوال داشتم ازتون
منم فرم رتبه اولیمو پر کردم و فرستادم ولی الان نمیدونم با سهمیه قبول شدم یا خودم قبول شدم چون فقط کدرشته قبولیرو زده بود برام
می خواستم ببینم سازمان سنجش نوشته بود برای شما که قبولیتون با اعمال سهمیه رتبه اول بوده یا مثل من فقط کد قبولی زده بود آخه از کجا متوجه بشم با سهمیه قبول شدم یا بدون اعمال سهمیه ؟؟؟

ممنون از شما Smile نه برای منم چیزی ننوشته بود. فقط کد قبولی رو نوشته. ولی من از دانشگاه پرسیدم و گفتن که فرم رو برام فرستادن سنجش.

(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:  تبریک میگم همکلاسی ، امیدوارم که باز هم شاگرد اول بشید...

مرسی از لطفتون Smile

(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط:  تبریک میگم همیشه موفق باشید
برای این سهمیه باید چیکار کرد؟

خیلی ممنونم. وقتی رتبه و دفترچه میاد، یک فرمی تو دفترچه هست که باید دانشگاه پر کنه و تایید کنه که شاگرد اول هستید. بعد هم دانشگاه خودش می فرسته به سنجش.

۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - انرژی مثبت - ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ

دوستان همانطور که قبلا هم اقا فرداد گفتند، این تاپیک برای بحث در مورد سهمیه رتبه اولی و بودن یا نبودنش و امثال اون نیست. بنابراین لطف کنید در این مورد صحبت نفرمایید چون ارسالها از دید عموم خارج می شه. در مورد این سهمیه در تاپیکی دیگر به همین منظور صحبت شده است.

۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - alias - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ب.ظ

(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ)ghazalehJ نوشته شده توسط:  واااای اصلا باورم نمیشه... خدا کمکم کنه بتونم لایقش باشم
سلام
حتما لایقش بودید که شامل حالتون شده
شما خود کم بین نباش(یکی از بزرگترین گناهان ناامیدی هستش)
و تلاشتون رو بکنید مطمئن باشید خدا هم کمک می کنه.
تبریک هم میگم، موفق باشید

۱۲۰۰ نرم افزار+شاگرد اولی -شبانه دانشگاه تهران - pooyaa - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ

تبریک میگم دوست عزیز
صداقتتون مورد ستایش است

پیروز و موفق باشید