|
|
۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۲۰۰ تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - shz67 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: تبریک میگم ایشالا موفق باشیداولا ممنون از تبریکتان دوما والا نمی دانم چون پیام نور شاگرد اولی اش بصورت کلی است،البته جزو شاگرد ممتازهای ورودی خودم بودم ولی اون تاثیری تو ارشد نداره فقط تو آزمون بدون کنکور خود پیام نور برای ارشد امتیاز داره. |
RE: ۲۰۰ تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - ababa - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)shz67 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: تبریک میگم ایشالا موفق باشیداولا ممنون از تبریکتان دوست عزیز از کجا می دونی که تاثیر نداره احتمالا تاثیر داشته که با این رتبه امیرکبیر قبول شدی بازهم به شما تبریک می گم امیدوارم هر جا هستی موفق باشی
|
|
RE: ۲۰۰ تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - mahshid1383 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
تبریک می شه ی عکسی از کارنامه تون و نتیجه نهایی بذارید؟؟؟ من حقیقتا نمی تونم باور کنم
|
|
۲۰۰ تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - آرمانا - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
تبریک می گم... یه همچین چیزی واسه من تو دوره لیسانس اتفاق افتاد! از اون موقع هاست که خدا دستت رو می کشه می یاره بالا ! قربونش برم. |
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - shz67 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)ababa نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)shz67 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: تبریک میگم ایشالا موفق باشیداولا ممنون از تبریکتان راستش من تیرماه از دانشگاه پرسیدم گفتم تاثیر نداره،ولی شاید به قول شما تاثیر داشته باشه.در هر صورت ممنون از تبریکتان ![]() (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: تبریک چشم الان که تو راه مسافرتم با گوشی اومدم،برگشتم حتما می گذارم |
|
۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - se.va - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
فکر نکنم از سهمیه شاگرد اولی استفاده کرده باشید چون در اون صورت ۱۰۰ درصد روزانه قبول می شدید البته میتونستید ولی باید میرفتید دانشگاه تا براتون نامه بفرستند به سنجش که گویا این کار رو نکردید (البته اگر شاگر اول بودید نه جزو ۱۰ درصد برتر) |
|
۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - it866 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
دوست من ۱۴۰ شده دقیقا تجارت امیرکبیر شبانه هم زده و قبول نشده! حالا شما با ۲۰۰ بدون سهمیه قبول شدی!!!!!!کلا عجیبه!!سعی کن صداش رو درنیاری چون ۱۰۰٪ اشتباهی قبول شدی! بازم تبریک |
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - mahshid1383 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: دوست من ۱۴۰ شده دقیقا تجارت امیرکبیر شبانه هم زده و قبول نشده! دقیقا دوست من هم با ۱۱۹ شبانه خواجه نصیر قبول شده واقعا حقش نبود بره شبانه با این رتبه
|
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - nazibahar - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ)shz67 نوشته شده توسط: اولا ممنون از تبریکتان سهمیه شاگرد اولی پیام نور به صورت کلی نیست.هر مرکز یا واحد به طور جداگونه سهمیه داره.فقط ۱۰% برترش سراسریه. |
|
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - shz67 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
سلام به دوستان،راستش من دیروز که رفتم ثبت نام،چیزی درباره شاگرد ممتاز و این حرفها نگفتند به من،یعنی نگفتند مدرکی چیزی بیارم،ولی رفتم دانشگاه میپرسم به دوستان اطلاع میدهم،تا از نگرانی در بیاییند ![]() ![]() ![]() باز هم از دوستانی که تبریک گفتند،و دوستانی که نظر دادند ممنون هستم |
|
۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - nazibahar - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
مسلما بدون سهمیه قبول شدید.دانشگاه برای ثبت شاگرد اولی در پرتال سنجش به شماره داوطلبی و شماره پرونده احتیاج داره و تا خودتون درخواست ندید نمیتونن ثبت کنن. |
|
۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - mary123 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
سلام خیلی تبریک میگم میشه کارنامه تونو بذارید؟؟ |
|
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - sama89 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
تبریک میگم بهتون اما شما اگرمطمئن هستید که جز شاگرد اولی های ورودی خودتون بودید، فک میکنم باید از طریق دانشگاه پیگیری میکردیدتا به سنجش اعلام می کردند . اگر پیگیری سهمیتون کرده بودید صد درصد روزانه امیرکبیر می آوردید(البته اگرمطمئنا شاگرد اول بودید) |
|
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - saho - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
یباردیگه چک کن ببینین مثله اون بنده خدا برات نزده باشن بعد از چند روزمردود
|
RE: ۲۰۰ - تجارت الکترونیک - شبانه امیر کبیر تهران - roshan - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
![]() ![]() موفق باشید
|