تالار گفتمان مانشت
نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - ITgirl - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ

"شما چطور اینجا یکی و پایین‎تر، مربعی بودن ۴ مورد رو تائید می‎کنید؟ " منظورتون اینجارو نفهمیدم!

من فقط کتاب دکتر حقیقت رو خوندم و مثل شما چندتا منبع زیرو رو نکردم! بجای چند کتاب خوندن ترجیح میدم ۱ کتابو چندبار بخونم, هرجارو متوجه نشم اونقدر میخونم تا حالیم بشه, بنابراین منبع همون ۳ صفحه کتاب حقیقت

واسه نکته زیر مثال ۸ شما بخود الگو گفته بودید مربعی که این بتنهایی درست نیست, من تذکر دادم تکرار الگو مربعه

در آخر فقط میتونم بگم شکل سیگنال مربعی از اسمش پیداست دیگه بابا!
م / ر / ب / ع!
اگه قرار بود مجموع عرض بالا و پایین رو با هم مثل شما جمع کرد و نتیجه گرفت فکر کنم اسم سیگنالو بکنیم چند ضلعی بهتر باشه, خیالمونم راحتتره,درمورد مثال ۷ هم تو کتاب نگفته مربعیه, بنظر منم نیست!
"سیگنال مربعی به یک سیگنال دیجیتال دوسطحی متناوب گفته میشه که عرض قسمت های بالا و پایین ان مساوی باشد" عرض قسمتهای بالا پایین میشه همون پالسهای پشت سرهم یکسان نه کل سیگنال!

RE: نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - هانی الرضا - ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)ITgirl نوشته شده توسط:  اگه قرار بود مجموع عرض بالا و پایین رو با هم مثل شما جمع کرد و نتیجه گرفت فکر کنم اسم سیگنالو بکنیم چند ضلعی بهتر باشه

قبول دارم، من هم روی شکل سیگنال مربعی با شما هم نظرم، یعنی این مورد منطقی‎تر هست.. البته بهترین راه برای صحت یک موضوع خاص، بررسی اون نه از یک منبع خاص که چندین منبع هست، ولی خب برای کنکور نیاز به این همه بررسی نیست و لازم هم نیست.