|
|
نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - ITgirl - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
"شما چطور اینجا یکی و پایینتر، مربعی بودن ۴ مورد رو تائید میکنید؟ " منظورتون اینجارو نفهمیدم! من فقط کتاب دکتر حقیقت رو خوندم و مثل شما چندتا منبع زیرو رو نکردم! بجای چند کتاب خوندن ترجیح میدم ۱ کتابو چندبار بخونم, هرجارو متوجه نشم اونقدر میخونم تا حالیم بشه, بنابراین منبع همون ۳ صفحه کتاب حقیقت واسه نکته زیر مثال ۸ شما بخود الگو گفته بودید مربعی که این بتنهایی درست نیست, من تذکر دادم تکرار الگو مربعه در آخر فقط میتونم بگم شکل سیگنال مربعی از اسمش پیداست دیگه بابا! م / ر / ب / ع! اگه قرار بود مجموع عرض بالا و پایین رو با هم مثل شما جمع کرد و نتیجه گرفت فکر کنم اسم سیگنالو بکنیم چند ضلعی بهتر باشه, خیالمونم راحتتره,درمورد مثال ۷ هم تو کتاب نگفته مربعیه, بنظر منم نیست! "سیگنال مربعی به یک سیگنال دیجیتال دوسطحی متناوب گفته میشه که عرض قسمت های بالا و پایین ان مساوی باشد" عرض قسمتهای بالا پایین میشه همون پالسهای پشت سرهم یکسان نه کل سیگنال! |
RE: نحوه تشخیص مربعی وغیر مربعی بودن سیگنال - هانی الرضا - ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)ITgirl نوشته شده توسط: اگه قرار بود مجموع عرض بالا و پایین رو با هم مثل شما جمع کرد و نتیجه گرفت فکر کنم اسم سیگنالو بکنیم چند ضلعی بهتر باشه قبول دارم، من هم روی شکل سیگنال مربعی با شما هم نظرم، یعنی این مورد منطقیتر هست.. البته بهترین راه برای صحت یک موضوع خاص، بررسی اون نه از یک منبع خاص که چندین منبع هست، ولی خب برای کنکور نیاز به این همه بررسی نیست و لازم هم نیست. |