![]() |
موضوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: راهنمای در خصوص موضوع تحقیق مهندسی نرم افزار پیشرفته - dordane - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
موضوعاتی مثل maintainability tactics,portability tactics,Encapsulation هستنداطلاعی راجع به هیج کدوم ندارم تازه موضوعاتش به دستم خودم رسیده ولی فک کنم بدنباشه ! به مااین موضوعاتومعرفی کردندوگفتندمقاله مروری تهیه کنیم. |
راهنمای در خصوص موضوع تحقیق مهندسی نرم افزار پیشرفته - sandra - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
دوستان وقتی می خوای تحقیق یا مقاله بنویسی مرحله بعدی از جمع آوری نکات مهم چی است؟ |
راهنمای در خصوص مقاله مهندسی نرم افزار پیشرفته - makieh - 16 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
با سلام دوستان من برای درس مهندسی نرم افزار؛ معماری سرویس گرا را انتخاب کردم؛ در این زمینه نیز مقالاتی مطالعه کردم؛ مقالات انگلیسی و فارسی. ولی هنوز ایده ای برای انتخاب دقیق موضوعی برای مقاله ندارم، کسی میتواند در این زمینه به من موضوع بدرد بخور برای مقاله پیشنهاد کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
راهنمای در خصوص موضوع تحقیق مهندسی نرم افزار پیشرفته - jaroon - 19 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ
سلام.من هم ی سمینار دارم واسه این درس که موضوعش سیستمهای عاملگرا و tropos هستش.و استادمون هم گفتن که از منابع تدریسی دانشگاههای خارج از کشور باید مطالب رو استخراج کنید و بیاین ارائه بدین.حالا من موندم و ی دل دیوونه که منتظر یاری سبز شماست. |
راهنمای در خصوص موضوع تحقیق مهندسی نرم افزار پیشرفته - شاپری - ۲۴ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
سلام کسی مقاله ای راجب Model Driven Architecture نداره ؟ mda ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه .... |
موضوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - amku - 16 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید سوالی درباره در مهندسی نرم افزار پیشرفته داشتم چه موضوعاتی رو میشه بعنوان تحقیق درسی برای این درس انتخاب کرد؟ موضوع هایی مثل ERP و یا حتی Cloud و یا service oriented architecture رو میشه انتخاب کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
موشوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - ta_mohammadi - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ
سلام من خودم برای مهندسی نرم افزار مبحثی رو دارم کار می کنم که بین SOA و MDA مشترکه. SOA: Service Oriented Architecture MDA: Model Driven Architecture مبحث cloud رو دوستان برای سیستم های توزیع شده کار می کردند نمیدونم برای مهندسی نرم هم اساتیدش قبول می کنند یا نه ERP هم قاعدتا برای مهندسی نرم افزار قابل قبول باید باشه |
RE: موضوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - amku - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق.ظ)ta_mohammadi نوشته شده توسط: سلام ممنون از پاسختون |
موضوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - شاپری - ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
میتونید روی معماری نرم افزار کار کنید مطلب راجبش زیاده و خیلی هم جالبه Software Architecture |
درخواست پیشنهاد موضوع برای درس نرم افزار پیشرفته - mahi_24 - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید. راهنمایی میخاستم درباره انتخاب موضوع برای پژوهش معماری نرم افزار. چه موضوعاتی پیرامون معماری نرم افزار هست برای تحقیق.استادم گفته باید نتیجه گیری و برداشت از چند مقاله داشته باشید.میخاستم بدونم اگر survey سرچ کنم میتونم تحقیق خوبی ارائه بدم؟ نظر خودم به بررسی نرم افزارهای چابک هست Software Architecture In Agile اما نمدونم عنوان که سرچ میکنم درسته یا نه |
RE: موضوع تحقیق درس مهندسی نرم افزار پیشرفته - omid_2264 - 08 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
با سلام به دوستان عزیز کسی می تواند در ضمینه موضوع زیر جهت مقاله نویسی من را یاری کند ۱- Fuzzy software sizing ۲- Fuzzy quality attributes ۳- Soa:service oriented architecture ۴- Mda:model driven architecture ۵- Automatic testing با تشکر از دوستان |