من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - marjan2001 - 26 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
شبکه پوران حجمش زیاد نیست کتاب خوبی هم هست من کارنامه سالای قبل را دیدم فک کنم با ۴۰ درصد هم بتونم شبستر قبول شم باقی بچهها نظر بدن: زبان ۳۰ ۴۰ درصد ریاضی مهندسی۳۰ در صد ساختمان گسسته ۴۰ درصد محاسبات که اصلا نخوندم آمار ۶۰ درصد منطقی ۶۰ درصد معماری ۲۰ ۳۰ درصد سیستم عامل احتمالا ۴۰ ۵۰ درصد نظریه که اگه یه تستم بتونم بزنم خیلی خوبه ساختمان داده اگه خدا بخواد ۵۰ درصد پایگاه ۶۰ درصد طراحی الگوریتم ۳۰ ۴۰ درصد شبکه هم که خیلی کم خوندم می شه گفت اصلا نخوندم شاید ۲۰ ۳۰ درصد بزنم من امسال آزاد (شبستر با سهمیه بسیجی فعال) قبول می شم؟ |
RE: من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - marjan2001 - 26 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ب.ظ
از این همه توجه ممنون |
من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - arashmobileboy - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ق.ظ
سلام. میخواستم بدونم خانم marjan2001 شما امسال چیکار کردین؟قبول شدین؟؟ چون منم امسال میخوام از آذر شروع کنم.میخوام ببینم میتونم آزاد قبول بشم یا نه.ممنون |
من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - reza_manesht - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان گرامی شبتون بخیر کسی از نحوه بورسیه دانشگاه آزاد خبر نداره؟؟؟ اینکه به معدل هست و رتبه؟ یا رتبه خالی!!! در ضمن کدوم یکی از مراکز رو برای تحصیل ارشد آزاد پیشنهاد میکنید؟! ممنون |
کتاب شبکه - farnoosh - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
کتاب شبکه پوران پژوهش برای کنکور آزاد خیلی خوبه برعکس کتاب مقسمی اصلا خوب نیست. |
RE: من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - elinaz - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
سلام من دفترچه سوالای کنکور شبکه های کامپیوتری ۹۰ و می خوام رفتم پارسه و خریدم شبکهش خیلی سخته مال حقیقته فک نکنم سولای آزاد تو این سطح بیاد خواهش می کنم که می تونید منو در این زمینه راهنمایی کنید ... امیدوارم به کنکور برسم |
من امسال آزاد قبول می شم؟؟؟؟ - marjan2001 - 11 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
سلام و بالاخره قبول شدیم و اکنون ترم ۴ ارشد نرم افزار شبستر می خونیم و فقط یه پایان نامه و کمی از سمینار مونده دوستان قدیم خواهشا یکم تحویل بگیرید ضایع نشیم |