هم گروهی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
هم گروهی - zahra_ce87 - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ق.ظ
نه من موافق نیستم به نظرم هرکس با حال و هوای خودش طبق روحیات خودش برنامه بریزه بخونه خوبه.البته این نظر منه حالا شماها خوب فکراتونو بکنید درهرصورت چه انفرادی چه گروهی خوندین براتون آرزوی موفقیت دارم................................. |
RE: هم گروهی - mastercandidate - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
به نظر من، هماهنگی در اینترنت چیز جالبی نیست. من موافق گروهی خوندن و رفع اشکال های گروهی هستم و به نظر شیوه خوبیه و خیلی کمک می کنه. هم قطار های آدم می تونن دکمه استارت یا تقویت روحیه آدم باشن ولی نه در اینترنت. اینکه گفتم هماهنگی به چه صورت، رفع اشکال به چه صورت واسه همینه. هماهنگی تو اینترنت واسه ماهایی که رشته مون کامپیوتره سخته. خودمو میگم، به طور مثال مانشت روباز می کنم واسه اینکه اگه هم گروهیم آن بود با هم هماهنگ شیم یا رفع اشکال کنیم، بعد چهار تا سایت می بینم، چهار تا خبر می خونم، ایمیل چک می کنم یوهو میبینی شد ۱-۲ ساعت تو نت گشتن... تازه خستگی بعدش به کنار.... به نظر من اونایی که می تونن و مایل هستند تو کتابخونه ای، یا بیرون دنیای مجازی با هم هماهنگ شن.. من آی تی می دم |
هم گروهی - Mehrdad7soft - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ
به نظرم بیشتر روی رفع اشکال تمرکز کنیم بهتر چون سلیقه ها متفاوته در درس خوندن |
هم گروهی - jparisa - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
بنظرم اینکارا اتلاف وقته و بعد مدت کوتاهی گروه از هم جدا میشه اینجوری همش تو فکراین هستیم که هم گروهی چقدر خونده و شاید سرعت مطالعه یکی بالاتر باشه و ناامید بشیم.و رقابت باهم گروهی خوبه به شرطی که رقابت با افراد قوی تر هم از یاد نبریم. درکل من مخالفم فقط میتونیم تو مانشت بهم انرژی بدیم. |
RE: هم گروهی - hhosseinid - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
به نظرم درس خوندن گروهی فایده ای نداره ولی اینکه گروه هایی (بین ۳ تا ۱۰ نفره) وجود داشته باشه که بتونیم هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار دور هم جمع بشیم و هم رفع اشکال کنیم و هم اینکه به همدیگه انگیزه بدیم خیلی خوبه. به خصوص از مهر به بعد که کنکورهای آزمایشی موسسات شروع میشن این گروه ها توی بررسی آزمون و رفع مشکلات و مقایسه نتایج خیلی می تونه کمک بکنه |