[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - ITgirl - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
من سیستم عامل پارسه از حقیقت رو میخام,اصفهانم هستم, میشه اگه تکی میفروشید و موجوده, قیمت و سال چاپشو لطف کنید |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)ITgirl نوشته شده توسط: من سیستم عامل پارسه از حقیقت رو میخام,اصفهانم هستم, میشه اگه تکی میفروشید و موجوده, قیمت و سال چاپشو لطف کنیدپ.خ دادم. (۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)enigma نوشته شده توسط: سلام من لیست رو نتونستم ببینم ولی اگهشبکه و مدیریت فروش رفت، سیستم عامل هست. |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - ITgirl - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
منم پ.خ دادم |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - elynn66 - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
سلام سیستم عامل پارسه رو من میخوام ataieelham@yahoo.com |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: ataieelhamکاربر ITgirl خریدن این کتاب رو. |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - enigma - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
می بخشی مهندس من پک کامل رو خریدارم فقط لطفا سریع خبر بدین با سلام دوستان کسی پک کامل پارسه کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات سال های قبل رو داره خریدارم |
Re: RE: [فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)enigma نوشته شده توسط: می بخشی مهندس من پک کامل رو خریدارم سلام داداش، کجا تشریف داری؟! سریع تر از این؟! ؛) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - enigma - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
سلام من پک کامل رو خریدارم |
Re: RE: [فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)enigma نوشته شده توسط: سلام من پک کامل رو خریدارم داداش لیست کتاب هایی که من دارم تو یه فایل تو پست اول ضمیمه شده ببین اگه اوکی هست که بگو کجا هستی تا معامله کنیم. البته چهار تا از کتابا فروخته شده تو ادامه پست ها... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - enigma - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
قم هستم |
RE: [فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ
دوستمون پشیمون شدن، کتاب ها موجوده... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - kashan64 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ
شبکه /پارسه/دکتر حقیقت سیستم عامل/پارسه/دکتر حقیقت ساختمان داده طورانی/پارسه مــــــــوجوده؟؟؟؟؟ |
Re: RE: [فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mr.saeed.h - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط: شبکه /پارسه/دکتر حقیقت خیر!!!!! اونهایی که تو لیست هست بجز اونایی که تو همین تاپیک فروش رفته موجوده... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - abji22 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
سلام معماری پوران پایگاه مقسمی سیستم وشبکه از حقیقت معماری راهیان ارشد زبان پارسه هرکدومو داشتی خبر بده elahesharghi33@yahoo.com |
[فروش] کتاب های کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - mdavoodi - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
سلام من گسسته پوران و میخوام. قم هستم اگه قیمتش + هزینه پست مناسب در بیاد خریدارم. mdavoodif@yahoo.com دکتر حقیقت داشته باشی شبکه و سیستم عامل و میخوام مقسمی هم طراحی الگوریتم و ساختمان داده . مرسی |