تالار گفتمان مانشت
زیباترین آرزو ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - samanium - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۵ ب.ظ

سال شاد و پر از موفقیت برای همه مانشتی ها
ارزومندیم
حلالمون کنید اگه نظراتمون کسایی رو ازرد
و شاد و پیروز باشین

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - esi - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ

منم به نوبه خودمم به تک تک دوستان ین عید رو تبریک می گم و واسشون از خداوند آرزوی موفقیت،سربلندی و سلامتی می کنم و امیدوارم تو این سال همیشه شاد و خرم باشند

RE: زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - fateme66 - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۵ ب.ظ

سال نو رو به همه مانشتی های عزیز تبریک میگم و بهترین‌ها رو براتون آرزو می کنم
سالی پر از نشاط و موفقیت در پیش داشته باشید

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - tj3938 - 28 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ

سال نو رو پیشاپیش به همه دوستان مانشتی تبریک میگم
سال خوبی داشته باشید

RE: زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - aminamini - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۸ ب.ظ

با عرض ادب و احترام

منم به نوبه خودم سال ۱۳۹۰ رو به همه دوستان شادباش عرض میکنم

امیدوارم سالی توام با سلامتی‌، سعادت و سربلندی پیش رو خودتون و خانوادهاتون قرار داشته باشه.

ما کنکوریها رو هم تو لحظه تحویل سال فراموش نکنید و
دعا کنید همه به آرزوهای خوبشون برسن.
Smile

RE: زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - ۵۴m4n3h - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ

یه اس‌ام اس تبریک بامزه برام اومده:

الهی
برقرار مثل سیسکو
محبوب مثل گوگل
stable مثل اینتل
flexible مثل ویندوز سون
و موفق مثل مایکروسافت
باشی
Year 1390 is loading ...
Please wait!

RE: زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - Helmaa - 29 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۱ ب.ظ

خداوندا برای دوستانم دعا میکنم که در این واپسین لحظه های امسال،دلشان را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو دهی که هر جا تردیدی هست ایمان،هرجا زخمی هست مرهم ،هر جا نومیدی هست امید و هرجا نفرتی هست عشق جای آنرا فراگیرد.

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - hsh88 - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ق.ظ

سال همه‌ی دوستان نو Smile

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - موج - ۰۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ق.ظ

اولین پست سال ۱۳۹۰

یا مقلب قلب من در دست توست
یا محول حال من سرمست توست
کن تو تدبیری در لیل و نهار
حال قلب ما شود همچون برها
عیدتون مبارک

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - مورتن - ۰۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ

من نیز به سهم خودم سالی پر از دوستی و محبت و شادی رو برای تمام دوستان و هموطنان خودم بویژه اعضای انجمن آرزومندم . امیدوارم امسال سالی سبز باشه و زشتیها و سیاهی‌ها از جامعه ما هر چه زودتر رخت بربندند و جایگزینش دلهای پاک باشند. پروردگار پدید آورد.

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - javadjj - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ

سال نو مبارک!!!۱
همین!!!

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - danialfx - 01 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ

عیدتون مبارک بچه ها

زیباترین آرزو‌ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - مانشتی - ۰۱ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ

نوروز نود مبارک
همراه با بهترین آرزوها واسه همه بچه های گل کامپیوتر مخصوصا از نوع مانشتیش

زیباترین آرزو ها تقدیم به بهترین دوستانم و تبریک سال نو - p.parsaee - 28 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ ق.ظ

با عرض تبریک سال نو خدمت مانشتی ها
دعای اول: نمیگم صد سال به این سالها ولی امیدوارم سال جدید ارزش صد سال رو براتون داشته باشه.
دعای دوم: روزگارت بر مراد، روزهایت شاد شاد، آسمانت بی غبار، سهم چشمانت بهار، قلبت از هر غصه دور، بزم عشقت پر سرور، بخت و تقدیرت قشنگ، عمر شیرینت بلند، سرنوشتت تابناک، جسم و روحت پاک پاک.
از آقای تنهایی بسیار ممنونم که این سایت رو راه اندازی کردن و به پیشرفت دانشجویان سایر نقاط کشور کمک کردن