|
|
ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - Ranaa - 03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: نه دوست عزیز من سراسری خوندم و امروز رفتم دانشگاه گفتم بعضی دانشگاها فرستادن گفت این امکان نداره بخش نامرو بهم نشون داد و از دیروز داشتن وارد سایت سازمان میکردن مال منم خدارو شکر امروز وارد کردن امیدوارم همه دوستان از تلاشاشون نتیجه بگیرنشما که ثبت نام کردی کد رهگیری بهتون دادن؟!چجوری ثبت کردن!؟ نه کدرهگیری ندادن فقط تو سایت سازمان سنجش ثبت می کردن می دونید فرصت دادن اون فرم از اردیبهشت بوده ولی زمان وارد کردن اطلاعات از ۱ الی ۵ مرداد بود و سایت سازمان قبل اون جهت وارد کردن اطلاعات باز نبوده نمی دونم دانشگاه شما چه جور وارد کرده اگر می خوایید مجددا یک بار دیگه جهت پیگیری برید دانشگاه (۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ)permutation نوشته شده توسط: سلام. سلام نگران نباشید به ترتیب انتخاب رشتتون انتخاب می کنن اگر آی تیرو زودتر از کامپیوتر تو انتخاباتون زده باشید آی تی قبول میشید |
|
RE: ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - permutation - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ
ممنون. ولی من دقیقا متوجه نشدم. یعنی برای هر دو رشته سهمیه اعمال میشه و منظورتون این بود که اولین انتخابی که با سهمیه قبول بشم حساب می شه؟ آخه من انتخاب رشتم از هر دو بوده. اولین انتخابام نرم افزاره ولی اونا رو نمیارم با سهمیه هم. اولین انتخابی که با سهمیه می تونم قبول بشم عملا آی تیه. بعد شما تجربه مشابه داشتید، مطمئنید که مشکلی نیست دیگه؟ ممنون
|
ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - ۸Operation - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ)permutation نوشته شده توسط: می دونید فرصت دادن اون فرم از اردیبهشت بوده ولی زمان وارد کردن اطلاعات از ۱ الی ۵ مرداد بود و سایت سازمان قبل اون جهت وارد کردن اطلاعات باز نبوده نمی دونم دانشگاه شما چه جور وارد کرده اگر می خوایید مجددا یک بار دیگه جهت پیگیری برید دانشگاهمن بعید می دونم که این گفته صحت داشته باشه!چون خلاف مستندات دفترچه است!ولی چشم پیگیری می کنم. ممنون از پاسختون |
|
ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - shahabm - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
سلام.سهمیه رتبه اولی (با آزمون) برای هر ورودی جدا حساب میشه؟مثلا ورودی بهمن جدا از مهر سهمیه داره؟ یه سوال دیگه هم راجع به تاثیر سهمیه دارم.من دیدم که کسی با رتبه ی بالای ۱۰۰۰ و حتی ۲۰۰۰ شبانه قبول شده.مگه نمیگن باید ۹۰ درصد نمره رو بیاره؟هر جوری که حساب میکنم رتبه ۱۰۰۰ با سهمیه باید بشه ۵۰۰ پس چطور شبانه قبول میشن؟اونم تهران! (الان میترسم به خاطر سوال راجع به سهمیه همه شاکی بشن!!تو بقیه مطالب سایت دیدم بد برخوردی داشتند ): ) |
|
ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - بهارک شجاعی - ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ
دوستان ممنون از راهنمایتون |
|
ابهام در استفاده از تسهیلات رتبه اولی(با کنکور) - shahabm - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
یکی نیست جواب ما رو بده........!!! |