|
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - نسخهی قابل چاپ |
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - luna - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ
من سال پیش که درصدامو می زدم رتبمو حدود ۲ برابر می داد. بعنی من ۲۹ بودم اون حدود ۵۰ ۶۰ می داد! امسال که درصدای پارسالم رو زدم اختلافش با رتبه اصلی ۱ یا ۲ تا است. |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - poopi - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من سال پیش که درصدامو می زدم رتبمو حدود ۲ برابر می داد. بعنی من ۲۹ بودم اون حدود ۵۰ ۶۰ می داد! امسال که درصدای پارسالم رو زدم اختلافش با رتبه اصلی ۱ یا ۲ تا است. خب آخه پارسال دیتابیسشون رو از سال قبلش گرفته بودن ولی الان دیتابیس رو از کارنامه های پارسال گرفتن یعنی باید کارنامه های پارسال رو درست تخمین بزنه ولی این دلیل بر این نیست که الگورتیمشون رو درست کردن و امسال رتبهها رو درست تخمین میزنه ![]() باید تا اردیبهشت صبر کنیم و ببینیم که امسال بهتر تخمین میزده یا نه
|
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - luna - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ب.ظ)poopi نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: من سال پیش که درصدامو می زدم رتبمو حدود ۲ برابر می داد. بعنی من ۲۹ بودم اون حدود ۵۰ ۶۰ می داد! امسال که درصدای پارسالم رو زدم اختلافش با رتبه اصلی ۱ یا ۲ تا است. اره دیگه منظورم همین بود! شاید اینکه با دیتا بیس پارساله خیلی به نظر منطقی نیاد و امکان داره تفاوت خیلی زیادتر باشه. ولی به هر حال می تونه یه تخمینی که شاید خیلی هم پرت نباشه بده. (۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ممنون من درصداتونو نمی دونم ولی مطمئنا اون ۱۲۱ که واسه الگوریتم محاسبات داده خیلی پرته! یا اون خیلی پرته یا ۳ تا درصد دیگتون! معمولا نرم افزار و الگوریتم نباید خیلی با هم فرق داشته باشن. |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - danialfx - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: آهان دیدی هی به من میگفتی خوش بین به نظر من میتونی موسسه تخمین رتبه بزنی . البته با کمک بچه های مانشت.
|
|
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - rezvan_m - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۸ ب.ظ
من این درصدهارو دادم یکم بدبینانه زدم، یعنی شاید در اصلاحیه بهتر از این هم بشه )زبان: ۳۵ ریاضی: ۲۰ مشترک: ۱۱ تخصصی نرم: ۴۶ تخصصی هوش: ۱۵ تخصصی معماری: ۰ ماهان این طور تخمین زد: الگوریتم و محاسبات: ۳۶۶ معماری: غیر مجاز نرم افزار: ۵۴۵ هوش: ۱۲۲۸ البته من رتبه دانشگاه رو ۵ زدم و نمی دونم چقدر درسته!! اما تخمینش به تخمین اقای موج نزدیکتره تا مدرسان. |
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - موج - ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ
دوست عزیز launa جان درسته قبول دارم که تخمین مدرسان خیلی پرته ولی شما و همه دوستان حواستون باشه گرایشها رو قاطی نکنید گرایشها به این ترتیبه ۱-معماری ۲-هوش ۳-نرم ۴-الگوریتم و محاسبات یعنی رتبه گرایش یک مربوط به معماری هست نه الگوریتم |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - luna - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: دوست عزیز launa جانا راست میگین!! نمی دونم چرا اشتباه کردم. حواسم نبود.مرسی از تذکرتون. |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - sepid - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۴ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: ولی پارسال مال من رو تقریبا درست تخمین زد.۳۸۰ کدوم گرایش؟ همه جا رو زدین و قبول نشدین؟ بچهها میدونید سقف روزانه نرم افزار چنده؟ |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - luna - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ)sepid نوشته شده توسط:تهران روزانه ۱۲۰ ۱۳۰ این طوراست. فکر کنم تا ۳۰۰ ۳۵۰ هم بشه شهرستانا رو اورد.(البته شهرستانا رو مطمئن نیستم)(18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۴ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: ولی پارسال مال من رو تقریبا درست تخمین زد.۳۸۰ کدوم گرایش؟ |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - ۵۴m4n3h - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: تهران روزانه ۱۲۰ ۱۳۰ این طوراست. فکر کنم تا ۳۰۰ ۳۵۰ هم بشه شهرستانا رو اورد.(البته شهرستانا رو مطمئن نیستم)فکر کنم تهران، آخرش علم و صنعت باشه که من رتبهی ۱۵۵ نرم هم دیدم! در ضمن به نظرم خوبه که به این نکته هم توجه داشته باشیم که کنکور امسال خیلی متفاوت بود نسبت به سال های قبل! یکی شدن دفترچهها به نظرم خیلی تاثیر داره! |
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - sepid - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ
به نظر میرسه یه اشکالاتی هم در زمینه ارتباط رتبه و محل قبولی هست. مثلا سال پیش یکی که رتبش تو هوش شده ۳۸۰ هیچ جا رو نیاورده نه شب نه روز. ولی رتبه ۵۵۰ شبانه هوش همدان رو اوورده!! حالا من نمیدونم شاید هم یکی از این دو شخص راستش رو به من نگفته و از صنعت مبالغه در بیان رتبش استفاده کرده!! |
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - esi - 19 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
بچهها به نظر( طبق نظر خیلی بچهها که قبلا گفته بودند) چون درصدا طبق سال پیشه کمی درصد مشترک رو بالابریم، پیشنهاد من: ۲۰ بزنه ۲۵ ۳۰ بزنه ۳۵ ۴۰ بزنه ۵۰ ۵۰ بزنه ۶۰ ۶۰ بزنه ۷۵ (که تعداشون انگشت شماره حتما ) حالا نمی دونم درسته یا نه ولی از نظر من یکی مشترک نسبت به پارسال سختتر بود و ۶و۷ تا سوال واقعا قابل زدن نبود (مثل ۲و۳ تا ساختمان، ۱ دونه نظریه،۱ و۲ تا معماری و ۱و۲ تا هم سیستم عامل وقت گیر). من با این درصدا این رتبهها مایوس کننده رو آوردمف دارم به سال بعد فکر می کنم !!!!!!!! زبان:۲۰ مشترک:۴۰ ریاضی:۰ نرم:۲۸ هوش:۱۲ رتبه های مهستان که واقعا نا امیدم کرد: الگوریتم و محاسبات ۴۲۰ معماری کامپیوتر ۷۳۸ نرم افزار ۴۷۰ هوش مصنوعی ۶۵۲ اما اگه مشترک رو ۵۰ بزنم (دارم الکی دلمو خوش می کنم !!) الگوریتم و محاسبات ۲۲۶ معماری کامپیوتر ۳۶۸ نرم افزار ۲۳۲ هوش مصنوعی ۳۴۶ که بس جای امید دارد !!!!!!!!!! |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - luna - 19 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:(18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: تهران روزانه ۱۲۰ ۱۳۰ این طوراست. فکر کنم تا ۳۰۰ ۳۵۰ هم بشه شهرستانا رو اورد.(البته شهرستانا رو مطمئن نیستم)فکر کنم تهران، آخرش علم و صنعت باشه که من رتبهی ۱۵۵ نرم هم دیدم! اینی که میگید مال سال پیشه؟ من دو سال پیش رتبه عجیب غریب تو علم و صنعت زیاد دیدم ولی پارسال هر چی شنیدم تو همین حدودا بود. |
RE: توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - موج - ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: بچهها به نظر( طبق نظر خیلی بچهها که قبلا گفته بودند) چون درصدا طبق سال پیشه کمی درصد مشترک رو بالابریم، پیشنهاد من: روشت خوبه عزیز مثه روشهای من در آوردی خودمه ![]() ولی یه نکته به نظرم مهستان سختی مشترکا رو هم لحاظ کرده تو سیستم چون اگه کارنامه پارسال رو بدی تا یه حدود رتبهها رو بهتر تخمین میزنه البته امیدوارم نکرده باشه و حرف شما درست باشه منم کارای شما رو انجام داده بودم از قبل. رتبم هم توی نرم در هر دو حالت شبیه شما شد ![]() درضمن اگه درصدات همین باشه من رتبت رو بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میدونم نه بالای ۴۰۰ |
|
توجه، توجه: تخمین رتبه کنکور - raminbarca - 19 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ق.ظ
یا علی این مهستان چی می گه؟! من این درصدا رو دادم، تخمین زیر رو برام زدزبان ۷۱ ریاضی ۳۸ (بدون درست شدن اون سیمپسون) مشترک ۳۱ (بدون درست شدن برخی اشکالات) تخصصی معماری ۴۷ تخصصی نرم افزار ۰ تخصصی هوش ۰ معدل ۱۵/۷۳ رتبه علمی دانشگاه ۵ (این چی هست اصلاً؟) رتبهی معماری ۱۹!!! (رتبه علمی رو تا ۹ بردم بالا همین موند، ۱۰ که کردم شد ۱۸، با ۰ هم شد ۲۱ )رتبهی هوش ۱۹۶ رتبهی نرم افزار ۲۵۱ رتبهی الگوریتم ۳۶۹ این طبق پارسال هم بگه عجیبه به نظرم، یعنی با مشترک ۳۱ زیر ۲۰ می شه آورد؟! |