فروش کتاب های پارسه و منابع و رفنرس های اصلی و جزوات کلاس های کنکور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: فروش کتاب های پارسه و منابع و رفنرس های اصلی و جزوات کلاس های کنکور - Aliteh - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mastercandidate نوشته شده توسط:آما تاریخ آخرین بازدیدشون رو ببینید !(21 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط: سلام. من هم خیلی منتظر شدم ایشون به اینجا سری بزنه یا خبر بده. حتی به ایشون ایمیل هم زدم. اما خبری نشد. ایشون خیلی وقت نیست عضو مانشت شدن. احیانا عجله در فروش داشتن اینجا هم سری زدن و آگهی دادن. دیگه یادشون رفته اینجا هم تبلیغی زدن. به نظرم باید بی خیال شد. امیدوارم برای اینکه وقت بقیه تلف نشه ادمین محترم این تاپیک رو ببنده یا حذف کنه. نمیدونم چرا جواب ندادن ! |
فروش کتاب های پارسه و منابع و رفنرس های اصلی و جزوات کلاس های کنکور - mastercandidate - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط:بازدید مهم نیست که... جواب دادن به تاپیک و افراد مهمه حتما معذوریتی داشتن دیگه.(21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mastercandidate نوشته شده توسط:آما تاریخ آخرین بازدیدشون رو ببینید !(21 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط: سلام. من هم خیلی منتظر شدم ایشون به اینجا سری بزنه یا خبر بده. حتی به ایشون ایمیل هم زدم. اما خبری نشد. ایشون خیلی وقت نیست عضو مانشت شدن. احیانا عجله در فروش داشتن اینجا هم سری زدن و آگهی دادن. دیگه یادشون رفته اینجا هم تبلیغی زدن. به نظرم باید بی خیال شد. امیدوارم برای اینکه وقت بقیه تلف نشه ادمین محترم این تاپیک رو ببنده یا حذف کنه. |
RE: فروش کتاب های پارسه و منابع و رفنرس های اصلی و جزوات کلاس های کنکور - ehsan2010 - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)nazanin_zahed نوشته شده توسط: سیستم عامل حقیقت سلام دوست عزیز من این کتابا رو خریدارم لطفا قیمت اعلام بفرمایید |
فروش کتاب های پارسه و منابع و رفنرس های اصلی و جزوات کلاس های کنکور - shahbazi - 07 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
ساختمان قدسی همراه کتاب تستش خریدارم لطفا قیمتشو بگید |