|
|
چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - zibaziba - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: من شخصا تو درس معماری پایه درسی بوق داشتم ولی امسال ۴ تاسوال درست جواب دادم.به همراه ساختمان و آمار تنها درسی بود سوال اشتباه نداشتم. دقیقا منظور منم همین بود.از رو یه کتاب پیش برید.هر جا خلا احساس کردید برید سمت کتاب های مرجع |
RE: چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - roshanak_sh - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)رها.۲۰۱۳ نوشته شده توسط: روشنک: آخه پارسال هر وقت میخواستم معماری یا سیستم بخونم یا یکی از همینایی که عاشقشونم! میگفتم الان حال اونو ندارم گسسته رو برمیداشتم میگفتم اونو بعدا میخونم، عذاب وجدانم نمیگرفتم میگفتم بالاخره درس خوندم دیگه. "بھتر است صادقانه اعتراف کنیم که در وھله نخست عنوان جذاب کتاب باعث شد که آن را انتخاب و تھیه کنیم" یعنی هلاک اعتماد به نفس نویسنده کتابم! صد دفعه این کتاب رو دیدم، از خیلیا تعریفشو شنیدم ولی به خاطر اسم چندش و عکس روی جلدش نرفتم بخونم. البته الان که شما گفتی دانلود کردم میخوام بخونم امیدوارم بهم کمک کنه. ولی واقعا این چه اسمیه! |
RE: چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - amin750 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)roshanak_sh نوشته شده توسط: یه قانون برای خودم میزارم: *باید روزتو با یکی از درسایی که بدت میاد شروع کنی.* در این مورد روانشناس ها میگن که وقتی که صبح پا میشید اول کاری رو که واستون سخت و عذاب آوره انجام بدین و ازش خلاص بشین نه اینکه اونو عقب بندازینو کل روزتونو خراب کنین این یه قانونه و در مورد همه مسائل جواب میده نه فقط درس خوندن!!
|
RE: چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - roshanak_sh - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)amin750 نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)roshanak_sh نوشته شده توسط: یه قانون برای خودم میزارم: *باید روزتو با یکی از درسایی که بدت میاد شروع کنی.* "کل روزتونو خراب کنین"! مخالفم. من عقب مینداختم که روزم از خرابی در بیاد، کیف کنم. جوابم میداد واقعا، گفتم که عذاب وجدانم نمیگرفتم! ![]() مثل اینکه همه عالم این نکته روانشناسی رو میدونستن الا من! فکر میکردم قانونش زاییده ذهن خودآزار منه که میخوام مچ خودمو بگیرم! با قسمت "همه مسائلش" که گفتید هم مخالفم. اولین و آخرین بارم میشه که از این متد استفاده میکنم. مدیون خودمم اگه بعد از این کنکور بذارم یه روز از زندگیم با قورباغه شروع بشه. ![]() حالا از این نکات طنز که بگذریم: از همه دوستانی که تا حالا تو بحث شرکت کردن تشکر میکنم. تا اینجا چند راه حل ارائه شد: ۱- خوندن کتب مرجع ۲- درک کاربرد دروس ۳- کمک گرفتن از یک همراه ۴-استفاده از تکنیک alarm و شرطی شدن ۵- قانون قورباغه زشت که البته بعضا بند و تبصره و موافقین و مخالفین خودشونو داشتن. امیدوارم موضوع برای اعضا مفید بوده باشه. کماکان اگر کسی مطلب تازه ای به ذهنش میرسه مطرح کنه. متشکرم |
RE: چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - amin750 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)roshanak_sh نوشته شده توسط: "کل روزتونو خراب کنین"! من چیزی در مورد قورباغه نگفتم این یه بحث مهمه روانشناسیه ربطی هم به قورباغه نداره!! ![]() استفاده نکردین چون اون کاری رو که میخواستین انجام بدین براتون مهم نبوده!! معمولا کارای مهم مثل همین کنکور یه کار سخته کسی دوست نداره سختی بکشه و قبول بشه همه دوست دارن راحت قبول بشن ولی میشه؟؟ نمیشه دیگه باید تلاش کرد و سختی کشید
|
|
چگونه درس هایی را که دوست نداریم بخوانیم؟ - رها.۲۰۱۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
یه چیز خیلی خیلی مهم که تازه یادم اومده اینه که یک نفر که سالای پیش ارشد داده و موفق بوده (فرقی نمی کنه هم رشته ای خودت باشه یا نه) را انتخاب کنی تا موقع های نا امیدی بهت امید بده، خیلی مفیده یعنی دقیقا معجزه می کنه ![]() و سعی کن اگر که استرس داری رابطه ات را با کنکوری های دیگر تقریبا قطع کنی یا اینکه به خودت قول بدی که تحت تاثیرشون قرار نگیری. موفق باشید. لطفا واسه نتیجه من هم دعا کنید، من به خدا گفتم هر چی که به صلاحم هست برام انتخاب کن. |