کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
کلید سنجش - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۹ ب.ظ
سال دومی، بابا تو که ترکوندی، مونده حال رئیس سازمان سنجش رو بگیری فقط والا چیزی که مهمه درصد مشترکه، اون هم با ضریب چهار!!!! که شما زدی ۴۴ درصد و اصلا درصد کمی نیست امسال به نظرم با وضع سوالات گسسته و مهندسی نرم، ایده آل برای مشترک ۶۰ درصده، یعنی بعید می دونم کسی بالای ۶۰ زده باشه مشترک رو. خوب پس با این حساب شما ۸۰ حساب کن واسه خودت مشترک رو، اون هم با ضریب چهار در کل به نظر من کسی که مشترک بالای ۴۰ زده باشه امسال و معماری هم زده باشه شانس بالایی داره |
RE: کلید سنجش - sal_dovomi - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۹ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: سال دومی، بابا تو که ترکوندی، مونده حال رئیس سازمان سنجش رو بگیری فقط مرسی bijibuji جان.امیدوارم همینطوری باشه که شما میگی.ولی اون سیستم عامل و معماری کارو خیلی خراب میکنه.ولی باز خیلی امیدوار شدم.دستت درد نکنه.امیدوارم هر کی زحمت کشیده به نتیجه برسه.خصوصا شما که خیلی به بچهها هم کمک کردین |
RE: کلید سنجش - sina_bhh - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ)M.R.Y نوشته شده توسط: امروز من از استاد هوش مصنوعی دانشگاهمون سوال ۷۴ رو پرسیدم.ایشون گفتن جواب سازمان سنجش یقینا غلطه!!!!!ضمنا سوال دوم گسسته هم که منطق رتبهی اول داشت هم ایشون گفتن قطعا گزینهی دوم(تو دفترچهی D)نادرسته! من هم گسسته اون سوال رو گزینه ۲ زدم.من هم میگم گزینه ۲ نادرسته |
کلید سنجش - bitash - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ ب.ظ
بچهها یه تاپیک زدم برای اعلام درصدا، اگه می شه اون جا هم درصداتون رو بگذارید تا اطلاعات انقدر پراکنده نباشه و بهتر بتونیم ارزیابی کنیم چی کار کردیم |
RE: کلید سنجش - amir2930 - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ
دوستان اینم درصدای من زبان ۳% مشترک ۵۳% مدیریت سفید پایگاه ۲۷% هوش ۳۳% سیستم عامل ۱۱% معماری سفید |
RE: کلید سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ)amir2930 نوشته شده توسط: دوستان اینم درصدای منگرایش ۱و۴: ۳۰۱۲ گرایش ۳و۲: ۸۵۲۳ (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۰ ب.ظ)shadli_m7 نوشته شده توسط: من مشترکم خوبه اما بقیه رو خیلی خراب کردم.گرایش ۱و۴: ۹۸۱ گرایش ۳و۲: ۳۴۲۶ (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: زبان ۳۷ درصدگرایش ۱و۴: ۴۹۳۸ گرایش ۲و۳: ۱۲۷۳۸ |
کلید سنجش - مورتن - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اشتباه حساب کرده براتون من درصدام پارسال نصفه شما بود ۸۰۰ شدم. مشترک: ۳۰ سیستم: ۲۳ هوش: ۳۳ معماری: ۱۲/۵ مدیریت: ۴ زبان: ۳۵ پایگاه: ۵۶ برای پارسالمو نوشتما |
کلید سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ب.ظ
فعلا دیگه تخمین نمیزنم خسته شدم: دی التماس دعا |
کلید سنجش - مورتن - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۵ ب.ظ
کسی نگفت تخمین بزنی. اون تخمینت اشتباهه جانم میگم من پارسال که آسسون بود با اون درصدایی که نوشتم شدم ۸۰۰ بعد شما که مشترکو به این بالایی زدید رتبه های ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ رو از کجاوتن در میارید. |
کلید سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ
با شما نبودم کلا گفتم من تخمین نزدم مدرسان شریف تخمین زده! بعدشم ادب هم خوب چیزیه! |
کلید سنجش - مورتن - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ
منم منظورم همون موسساتیه که تخمین میزنند. ادب من مثل شماست.!!!!؟؟؟؟!!!! |
کلید سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ب.ظ
آخه من که نگفتم تخمین من (مدرسان) درسته من دیدم بچهها خیلی مشتاقن رتبشون تخمین زده بشه و دیگه کسی یوزر پسورد نداشت زنگ زدم موسسه ازشون یوزر گرفتم.انگار اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم! |
کلید سنجش - hsh88 - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۴ ب.ظ
بحثثثثثثثثثثث نکنید عجبااااااا! آفاق داره لطف میکنه!!!!!!!!!! |
کلید سنجش - مورتن - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۶ ب.ظ
الان بچهها دارند گریه میکنند با این تخمینا من قول میدم بیشتر از این هستند . تضمین میکنم. اصلا به کار شما ایراد نمیگیرم به اون موسسات منظورم هست. اصلاباید رتبه به نسبت تمام شرکت کنندهها با درصداشون بدست میاد. همینجوری با نمره طرف که نمیشه رتبرو تعیین کرد. |
کلید سنجش - mmpf - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۱ ب.ظ
مورتن من که اصلا توجهی به این موسسات تخمین رتبه ندارم. چونکه امروز صبح از سازمان سنجش زنگ زدند،گفتند که من اول هستم. اولش قبول نکردم.ولی بعدش دکتر!!!!!! دانشجو ،وزیر علوم زنگ زد دیگه نتونستم روش رو زمین بندازم.قبول کردم. |