|
|
کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - sal_dovomi - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ
زبان ۳۶ درصد مشترک ۴۵ درصد هوش ۶۶ درصد پایگاه فک کنم حدود ۴۰ درصد معماری صفر درصد حالا یکی لطف کنه بگه رتبم حدود چند میشه؟
|
|
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - ۱qazxsw2 - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۷ ب.ظ
اینطور که معلومه بچه های تک رقمی کنکور امسال در این تاپیک جمعن بات می!
|
|
کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - javadjj - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ
تخمین رتبهها رو زود شروع کردین کمی |
|
کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - azad - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۰ ب.ظ
کلیدی که سازمان سنجش گذاشته رو، دیدین؟؟؟ کد دفترچه رو نزده! به نظرتون مال کدوم دفترچه س؟ |
|
کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - polarisia - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ
همون دفترچه ماهان! ولی هوشو عجیب جواب داده! |
|
کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - mmpf - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ
بابا این سازمان مخوف با این گزینه هاش تو هوش درصد من رو از ۵۰ به ۲۷ میرسونه. تو مدیریت هم اون تست که جوابش جزئیات زده سطح سازمانی. وای چه مصیبتی!!! تصمیمات استراتژیک رو مدیران سطح بالا و تصمیمات عملیاتی را سر پرستان میگیرند. |
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - ۱qazxsw2 - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: همون دفترچه ماهان! ![]() بعیده دفترچه ماهان باشه باید صبر کرد هنوز کد دفترچه رو نذاشته |
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - danialfx - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: بابا این سازمان مخوف با این گزینه هاش تو هوش درصد من رو از ۵۰ به ۲۷ میرسونه. اینا براساس کتاب اعلام نتیجه نکردن. براساس کشور عزیزمون ایران اعلام نتیجه کردن که خوشبختانه تو ایران مدیران عالی و سرپرستان و کلا همه برای خودشون هم برنامه ریزی استراتژیک میکنن. هم برنامه ریزی عملیاتی. اینا هم میخواستن بگن که اینجوریه. واسه همین گزینه صحیح رو سطح سازمان زدن.
|
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۴۲ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۰ ب.ظ)azad نوشته شده توسط: کلیدی که سازمان سنجش گذاشته رو، دیدین؟؟؟ دفترچه A |
|
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - zahra_12 - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
سلام کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف روبرام میل کنید.چونکه من تواین سایت هرکاری میکنم این فایلایی که گذاشتین بازنمیشه میل:naghmeyeman@gmail.com |
|
RE: کلید IT 90 ماهان و مدرسان شریف - zahra_12 - 02 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ ب.ظ
چراهرکاری میکنم این جواب سوالای ارشدی که موسسه ماهان ومدرسان شریفه بازنمیشه؟ |