|
|
کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - hasti464 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ق.ظ
سلام منم بهتون واقعا تبریک می گم-خیلی جالب بود میشه منم راهنمایی کنید؟ با ۹۹ تجارت ، امکانش هست خواجه نصیر روزانه بیارم؟ |
RE: کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - jahani - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ق.ظ)hasti464 نوشته شده توسط: سلام فکر کنم با توجه به افزایش ظرفیتها بتونید در این رشته قبول بشید من دوستی داشتم که با رتبه ۱۰۵ اینا دو سال پیش خواجه نصیر تجارت قبول شد البته روزانه یا شبانه اش رو یادم نیست.
|
|
کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - sir_ams - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
مدیریت چی خوندین؟ من امسال اولین بار بود که کنکور دادم(سال آخری ام) و خیلی هم زحمت کشیدم! اما رتبه خیلی بد شد در حد ۱۰۰۰! به نظرتون امسال شرکت کنم؟نتیجه خواهد داد؟ به امنیت و شبکه شدیدا علاقه مندم ممنون |
|
رتبه ۱۵۲ آی تی و ۱۶۳ شبکه - soft92 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
با این رتبه ها کجا روزانه قبول میشم؟ کدومشون بهتره اول بزنم ای تی یا شبکه؟ |
RE: کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - zs.hoseini - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: خیلی خوب شد . من میشم ۱۶۶ به نطر شما با ۶۱ تجارت و آی تی کجا رو میشه آورد؟ |
RE: کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - jahani - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)zs.hoseini نوشته شده توسط:با ۶۱ تجارت به نظر میرسه بتونید شبانه تهران یا امیرکبیر قبول شید. برای روزانه علم و صنعت و تربیت مدرس هم شانس دارید. البته شاید برای روزانه بهشتی هم شانس داشته باشید (البته الان که شریف رو بردند اون ور شانست کم شده)(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: خیلی خوب شد . من میشم ۱۶۶ |
RE: کارنامه ۱۶ تجارت ۵۰ شبکه - elirahman - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)jahani نوشته شده توسط: سلام خدمت همه مانشتیها زیاد دلیل نمیشه هر کی یکه یا چندتایی رتبه داره تو کنکور لزوما مشاوره خوبی هم باشه !!! ![]() مسیرشو درست رفته رتبه آورده اینکه بتونه به بقیه هم مسیر رو درست نشون بده قطعیت نداره !: ![]() من خودم البته از مشاوره هاشون استفاده نکردم کلی گفتم ![]() آدم ایشالا تو کنکور زندگی رتبه بیاره اونم چندتایی
|