![]() |
مشاوره در مورد رتبه ها و درصدها - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - yas67 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ب.ظ
ممنون میشم رتبه منم تخمین بزنید زبان ۱۱ ریاضی ۱۵/۸ مشترک ۴۲ تخصصی هوش ۲۰ معدلم ۱۷ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - موج - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۵ ب.ظ
مشترکا رو به نظرم خیلی زیاد تخمین زدی!!!!!!!!! با توجه به ضریب ۴ مشترکا اگه درصدات همین باشه به دانشگاههای خوب امیدوار باش |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - danialfx - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ب.ظ)yas67 نوشته شده توسط: ممنون میشم رتبه منم تخمین بزنید رتبه هوش شما طبق تخمین رتبه مدرسان شریف شد: ۲۸۷ البته امیدوارم رتبتون بهتر بشه. به خاطر این تخمین نگران نباشین. معدل رو ۱۷/۵ در نظر گرفته بودم. همه این درصدها با معدل ۱۷/۵۰ هست. اگه تخصصی رو ۴۰ میزدین. طبق این تخمین رتبه رتبتون میشد ۱۵۲ |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - babakab110 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ق.ظ
دوستان درصد های پارسال منو هم نگاه کنن بد نیست زبان:۸ ریاضی:۲۲ مشترک:۲۳ تخصصی نرم:۴۰ رتبه ۷۰۰ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - polarisia - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ب.ظ
با این درصدهای افتضاح من، میشه زیر ۲۰۰ شد؟!! زبان ۸۲ مشترک ۳۷ (یا ۴۲) مدیریت ۱۶ پایگاه ۴۴ هوش ۳۳ سیستم عامل ۲۲ معماری ۱۱- |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - Msccom - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ب.ظ
بچه کسی میتونه رتبه منو تخمین بزنه:؟با کلیدای سنجش زبان ۰ ریاضی ۲۰ مشترک ۳۵ نرم ۱۰ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - jz_singer - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۳ ب.ظ
سلام...من فقط می خوام قبول بشم..حتی همین فردوسی مشهد شبانه که با رتبهی ۵۰۰ به بالا هم تا پارسال قبولی داشت...میشه مارو هم تخمین بزنین البته مشترکا رو دست بالا گرفتم،چون بعضی تستها رو یادم نمیاد چی زدم زبان: ۳۳/۳۳ ریاضی: ۶/۶۶ مشترک: ۲۸ نرم افزار: ۳۳/۳۳ معماری: ۳۳/۳۳ هوش: ۲۰ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - morelo - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ
دوستان عزیز یه تخمین بزنن ممنون میشم: زبان: ۲۴/۴۵ ریاصی: ۲۳/۳۴ مشترک: ۲۸/۸۹ تخصصی نرم: ۳۶/۶۷ بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میارم یا نه؟ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - rezvan_m - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ق.ظ
می شه توضیح بدید توی سایت مدرسان شریف چطوری می شه رتبه رو تخمین زد ؟ اخه نام کاربری می خواد و کارت و این چیزا !!! و هیچ راهنمایی هم نکرده! |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - danialfx - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ق.ظ)rezvan_m نوشته شده توسط: می شه توضیح بدید توی سایت مدرسان شریف چطوری می شه رتبه رو تخمین زد ؟ اخه نام کاربری می خواد و کارت و این چیزا !!! و هیچ راهنمایی هم نکرده! باید یوزر و پسورد داشته باشین که یوزر و پسورد رو هم خودشون میدادن یکی از اعضا مثل اینکه تو جشن یا یه همایش تبلیغاتی یکی از این یوزر و پسوردها رو داشت و اینجا قرار داد یه ۴/۵ تا یوزر و پسورد دیگه هم هم هک شد. ![]() اگه کسی یوزر و پسورد داره تخمین رتبه دوستان جدیدی که درصد میزارن رو اینجا قرار بده؟؟؟ |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ
گویا یه سری برگه تبلیغاتی پخش کرده و توی اونها هر کدوم یه نام کاربری و کلمه عبور بوده از هرکدام هر ۲ بار میشده استفاده کرد! |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - rezvan_m - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
اقای danialfx اگه ممکنه رتبهی منم تخمین بزنید ![]() زبان: ۳۵ ریاضی: ۲۰ مشترک: ۱۲ تخصصی نرم: ۵۱ معدل: ۱۷/۲۷ واقعا ممنونم. |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - junior - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۴ ق.ظ
درست سوالای مشتر ک سخت بود و درصدای مشترک پایین اومده ولی تخصصی درصداش بالا رفته ،به نظرم کسایی که امتیاز علمی(درصد هر درس*ضریبش)بالای ۲۵۰ احتمال بالا قبولن و اونایی که بالای ۳۵۰ هستند زیر ۱۰۰ می شن(در گرایش نرم و هوش) |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ)rezvan_m نوشته شده توسط: اقای danialfx اگه ممکنه رتبهی منم تخمین بزنید نه عزیزم امیدوار باش من بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ میدونم رتبت رو تخصصی های نرم رو خوب زدی پس هنوز میتونی امیدوار باشی اگه یکم مشترکا بهتر بشه مثلن کلیدا به نفعت اصلاح و حذف بشن میتونی به همون حدود ۲۵۰ یا ۳۰۰ امیدوار باشی (۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۴۴ ق.ظ)junior نوشته شده توسط: درست سوالای مشتر ک سخت بود و درصدای مشترک پایین اومده ولی تخصصی درصداش بالا رفته ،به نظرم کسایی که امتیاز علمی(درصد هر درس*ضریبش)بالای ۲۵۰ احتمال بالا قبولن و اونایی که بالای ۳۵۰ هستند زیر ۱۰۰ می شن(در گرایش نرم و هوش) کاملا موافقم (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: دوستان عزیز یه تخمین بزنن ممنون میشم: به نظر من همون حدودی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ ق.ظ)babakab110 نوشته شده توسط: دوستان درصد های پارسال منو هم نگاه کنن بد نیست البته این ۲۳ درصد مشترک پارسال به نظر من حدود ۱۰ درصد مشترک امسال ارزش داره شایدم کمتر |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ)rezvan_m نوشته شده توسط: اقای danialfx اگه ممکنه رتبهی منم تخمین بزنیدتخمین مدرسان شریف گرایش ۱: ۲۹۸ گرایش ۳: ۸۲۹ گرایش ۴: ۴۱۰ (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: دوستان عزیز یه تخمین بزنن ممنون میشم: تخمین مدرسان: گرایش ۱: ۱۱۴ گرایش ۳: ۵۵۲ گرایش ۴: ۳۳۸ (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: بچه کسی میتونه رتبه منو تخمین بزنه:؟با کلیدای سنجشگرایش ۱: ۱۱۷ گرایش ۳: ۱۱۷۷ |