تالار گفتمان مانشت
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ق.ظ)SoheilGh نوشته شده توسط:  ...
کاش امروز یه پیگیری بکنین و خبرشو بدین اینجا
واقعا ممنون میشم

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - nassim92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ق.ظ

اینم دفترچه

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ

دوستان پیگیری کردین؟!
چه خبر؟

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ

آقا خبری نیست؟
چرا آخه؟!!!

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - hesamvazirii - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  آقا خبری نیست؟
چرا آخه؟!!!
مطمئن باش اگه قرار بود امسال با گرایش ۲ و۳ بگیرن حتما توی دفترچه میزدن تا دردسری که سال ۹۰ به خاطر اصلاحیه ( اول گفته بودن با گرایش ۴ و بعد شد ۲ و ۳ ) سرشون اومد دیگه سرشون نیاد.
عجب اوضاعی داریم به خدا
چرا شریف تکلیف خودشو مشخص نمیکنه
اونی که میخواد بره شریف نمیدونه مدیریت بخونه یا معماری
این همه میشینه معماری میخونه اونوقت با گرایش ۴ میگیره
یا برعکسش
عجب وضعیه خدایی

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ

الان تهران هستم
امروز تمام مدت پیش دکتر ربیعی بودم
گفتن سنجش اشتباه کرده. ما ۲ تا نامه قبلا فرستادیم که با ضرایب شبکه میگیریم. کپی هر دو تا نامه رو هم دیدم و خوندم
امروز دوباره یه نامه به سنجش فکس کردن که این قضیه رو درست کنن. این نامه رو دکتر ربیعی دادن به من و من خودم بردمش خدمت دکتر رشتچیان (معاونت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه)
با معاونت سازمان سنجش هم صحبت کردن که اون معاونت گفت شما درست میگین و به خاطر اشتباهی که از طرف ما بوده این قضیه تو دفترچه اصلاح نشده و پیگیری می کنیم
من امشب رو اومدم اینجا موندم تو هتل تا فردا صبح هم دوباره برم خدمت دکتر ربیعی و هم اینکه بعدش برم سازمان سنجش
چون امروز تو اصلاحیه ای که اومده این قضیه رو درست نکردن
من همه تلاشم رو خواهم کرد... امیدوارم به نتیجه برسه

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - majid67110 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ

ممنون دوست عزیز از پیگیریت . ولی اینو بدون خیلی از بچه ها خدا خدا میکنند که این پیگیری های شما نتیجه نده و شریف از گرایش ۱و ۴ بگیره . حقم دارن بالاخره هر کی که رتبه خوب آورده دوست داره که شریف بخونه . امیدوارم که تلاشتون نتیجه بده .

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ

شریف خودش میخواد که از گرایش شبکه بگیره
اینو خود دکتر ربیعی و دکتر موقر هم امروز بهم گفتن
پس اگر بخواییم رو راست باشیم اونی که رتبه خوبی تو شبکه داره بیشتر حقشه... توکل به خدا

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - mohammadjavadkho - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شریف خودش میخواد که از گرایش شبکه بگیره
پس اگر بخواییم رو راست باشیم اونی که رتبه خوبی تو شبکه داره بیشتر حقشه... توکل به خدا
آقا دمت گرم.ایشاالله که تلاشت نتیجه بده.

Re: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - Amir V - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ

فقط MSZ جان ازشون بخواه ظرفیت گرایش ٤ رو از ٩ نفر کمتر نکنن Big Grin

Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - saho - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شریف خودش میخواد که از گرایش شبکه بگیره

ایشا.. موفق باشی.
خدا خیرت بدهSmile

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ

من که در هر حال شزیف قبول نمیشم ولی اگه این موضوع درست بشه واقعا شریف نوش جانت. خیلی کارت درسته. امیدوارم بتونی حقتو بگیری. ما رو بی خبر نذار......

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شریف خودش میخواد که از گرایش شبکه بگیره

من که در هر حال شزیف قبول نمیشم ولی اگه این موضوع درست بشه واقعا شریف نوش جانت. خیلی کارت درسته. امیدوارم بتونی حقتو بگیری. ما رو بی خبر نذار......
خب اگه درست شد شما روزانه امیرکبیر رو میاری اما اگه نشد لب مرز شبانه هستی و امیرکبیری نشدن.

RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  
(25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شریف خودش میخواد که از گرایش شبکه بگیره

خب اگه درست شد شما روزانه امیرکبیر رو میاری اما اگه نشد لب مرز شبانه هستی و امیرکبیری نشدن.

شما که علی آقا ما رو از امیر کبیر اینقدر ترسوندی که دارم رو گزینه تربیت مدرس فکر می کنم Cool . شنیدم از علم و صنعت بهتره. درسته؟

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ

اون چیزی که گفتم واقعیت محض بود.
بخوای کارکنی تو امیرکبیر مشروطی.
من بودم می رفتم علم و صنعت حتی اگر شبکه می بود. تازه تو علم و صنعت یه آزمایشگاهشون امنیت (IDS)کار می کنه