رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - persian_boy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
تبریک می گم دوست عزیز. مانشتی ها رو سرافراز کردی. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ecsi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
۱ لحظه شک کردم یهنی واقعیه من الان کجام اینجا کجاست ما کیییم Whaتs up........ه ه ه تبریک میگم |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ali123321 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
آقا دمت گرمممممممممممممممممممممم........... حرف نداری |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)sattar7 نوشته شده توسط: اقا تبریک میگم این رتبه حقت بود زیاد زحمت کشیدی ممنون آقا ستار. خوشحالم که شما هم نتیجه ی زحماتت رو دیدی. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - deh-ab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
دوست عزیز بهت تبریک میگم انشاا... همیشه موفق باشی. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
بابت تبریکات از همه ی دوستان ممنونم. برای همه تون آرزوی موفقیت دارم. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ENGii - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
به به چه رتبه تپلیه!!!! تبریک فراوااااااااااااااااان... لطفاً از برنامه ریزی هات و منابعی که استفاده کردی حتما برامون بگو... |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ali123321 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
دوست داری تو کدوم گرایش ادامه بدی اقای نوری؟ |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - *Najmeh* - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ
منم بهتون تبریک میگم دوست عزیز |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - makhfigah - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ
احسن بر شما ... یک توصیه کوچیک به رتیه های ۵۰۰ آی تی یکسال دیگه تلاش کنین و به هیچ وجه غیرانتفایی نرین !! البته فکرکنم مجازی بهتر باشه |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)ENGii نوشته شده توسط: به به چه رتبه تپلیه!!!! ممنون دوست عزیز منابع مورد استفاده خودم رو به صورت پیام خصوصی براتون می فرستم. موفق باشید (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: دوست داری تو کدوم گرایش ادامه بدی اقای نوری؟ بنده به احتمال زیاد دانشگاه شریف را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنم و با توجه به اینکه در این دانشگاه گرایش بعدا مشخص می شه ، هنوز دقیقا نمی دونم. با این وجود به مباحث امنیت علاقه دارم. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - yasermrz - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ق.ظ
منم تبریک میگم انشالله در مراحل بعدی هم موفق باشین |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - zerocool_ir - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
سلام واقعا تبریک می گم گل کاشتی میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید بزارید؟ به نظرتون کنکور آزمایشی پارسه بهتر هست یا مدرسان شریف؟ |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)zerocool_ir نوشته شده توسط: سلامممنون دوست گرامی با توجه به اینکه شاید معرفی منابع در این تاپیک درست نباشه ، منابع رو به صورت پیام خصوصی براتون می فرستم. بنده امسال فقط در دو آزمون جامع پارسه شرکت کردم و در آزمون های مدرسان شریف شرکت نکردم و نمی تونم در مورد اون نظر بدم. در مورد آزمون های پارسه هم ، به دلیل اینکه ظاهرا جامعه ی آماری بالایی داره شرکت کردم. در هر حال، به نظرم آزمون های جامع ، مفید تر از آزمون های مرحله ای هستن. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - خانه سبز - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ
درود تبریک می گم میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید برام بفرستید؟ ممنون |