تالار گفتمان مانشت
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - persian_boy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ

تبریک می گم دوست عزیز. مانشتی ها رو سرافراز کردی.Big Grin

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ecsi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ

۱ لحظه شک کردم
یهنی واقعیه
من الان کجام
اینجا کجاست
ما کیییم
Whaتs up........ه ه ه
تبریک میگم

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ali123321 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ

آقا دمت گرمممممممممممممممممممممم........... حرف نداری

RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)sattar7 نوشته شده توسط:  اقا تبریک میگم این رتبه حقت بود زیاد زحمت کشیدی

ممنون آقا ستار. خوشحالم که شما هم نتیجه ی زحماتت رو دیدی.

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - deh-ab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ

دوست عزیز بهت تبریک میگم انشاا... همیشه موفق باشی.

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ

بابت تبریکات از همه ی دوستان ممنونم.
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم.

RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ENGii - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ

به به چه رتبه تپلیه!!!!
تبریک فراوااااااااااااااااان...
لطفاً از برنامه ریزی هات و منابعی که استفاده کردی حتما برامون بگو...

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ali123321 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ

دوست داری تو کدوم گرایش ادامه بدی اقای نوری؟

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - *Najmeh* - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ

منم بهتون تبریک میگم دوست عزیز

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - makhfigah - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ

احسن بر شما ... یک توصیه کوچیک به رتیه های ۵۰۰ آی تی یکسال دیگه تلاش کنین و به هیچ وجه غیرانتفایی نرین !! البته فکرکنم مجازی بهتر باشه

RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)ENGii نوشته شده توسط:  به به چه رتبه تپلیه!!!!
تبریک فراوااااااااااااااااان...
لطفاً از برنامه ریزی هات و منابعی که استفاده کردی حتما برامون بگو...

ممنون دوست عزیز
منابع مورد استفاده خودم رو به صورت پیام خصوصی براتون می فرستم.
موفق باشید

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط:  دوست داری تو کدوم گرایش ادامه بدی اقای نوری؟

بنده به احتمال زیاد دانشگاه شریف را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنم و با توجه به اینکه در این دانشگاه گرایش بعدا مشخص می شه ، هنوز دقیقا نمی دونم. با این وجود به مباحث امنیت علاقه دارم.

RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - yasermrz - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ق.ظ

منم تبریک میگم
انشالله در مراحل بعدی هم موفق باشین

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - zerocool_ir - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ

سلام
واقعا تبریک می گم Smile
گل کاشتی
میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید بزارید؟
به نظرتون کنکور آزمایشی پارسه بهتر هست یا مدرسان شریف؟

RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)zerocool_ir نوشته شده توسط:  سلام
واقعا تبریک می گم Smile
گل کاشتی
میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید بزارید؟
به نظرتون کنکور آزمایشی پارسه بهتر هست یا مدرسان شریف؟
ممنون دوست گرامی
با توجه به اینکه شاید معرفی منابع در این تاپیک درست نباشه ، منابع رو به صورت پیام خصوصی براتون می فرستم.

بنده امسال فقط در دو آزمون جامع پارسه شرکت کردم و در آزمون های مدرسان شریف شرکت نکردم و نمی تونم در مورد اون نظر بدم. در مورد آزمون های پارسه هم ، به دلیل اینکه ظاهرا جامعه ی آماری بالایی داره شرکت کردم. در هر حال، به نظرم آزمون های جامع ، مفید تر از آزمون های مرحله ای هستن.

رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - خانه سبز - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ

درود
تبریک می گم
میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید برام بفرستید؟
ممنون