![]() |
همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nassim92 - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)unique.boy نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام من بین آزاد و انفورماتیک،انفورما تیک رو انتخاب کردم ![]() |
RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nasrolah - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:نسیم مگه نگفتی آزاد شرکت میکنی؟(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)unique.boy نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام دلمون گرفت بابا تو آزاد شرکت کن قبول بشو منم قبول بشم چون تو رتبت خوب میاد انتقالی بگیریم جاهامون رو عوض کنیم پوله آزاد تورو هم من پرداخت کنم من برم یه دانشگاه خوب تحصیل کنم ![]() نسیم نظرت چیه ![]() تو که میری سراسری حالا کارو میخوای چیکار به من کمک کن ![]() |
RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nassim92 - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
خوب میخواستم لااقل برم سر جلسش کیک و آب میوهمو بگیرم!سر جلسه دولتی که به من کیک ندادن! ![]() |
همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - mini-it - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
من به دانشگاه آزاد ایمیل زدم جوابشون این بود: چنانچه ازمون شما با وزارت بهداشت تداخل دارد می توانید مجدد در رشته دیگری ثبت نام کنید ، اگر حوزه انتخابی شما شهرستان است به ان واحد مراجعه کرده تا روز ۳ شنبه ۷ خرداد و باپرداخت هزینه در رشته دیگری ثبت نام کنید و اگر حوزه ازمونتان تهران می باشد به مرکز ازمون مراجعه کنید ) |