تالار گفتمان مانشت
همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nassim92 - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ

(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)unique.boy نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  سلام

کنکور انفورماتیک پزشکی و ارشد کامپیوتر دو مبحث جدا مگه نیست؟
خب ربطی که به هم ندارند که مشکل ساز بشه ؟!؟

خوب مهندسین کامپیوتر هم میتونن در آزمون انفورماتیک پزشکی شرکت کنند.خیلی از دوستای منم توی همین شرایط هستن.من الان برا هر دو کنکور ثبت نام کردم.ولی متاسفانه به خاطر تداخل باید تو یکی از اینا شرکت کنم.

من بین آزاد و انفورماتیک،انفورما تیک رو انتخاب کردمHuhدلم واسه ۴۰ تومن پول ثبت نام میسوزه!آخه من ساعتی ۳ تومن حقوقمه!حساب کنید چند ساعت کار کردم تا پول ثبت نامو بدم!خدا ازشون نگذره.

RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nasrolah - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)unique.boy نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  سلام

کنکور انفورماتیک پزشکی و ارشد کامپیوتر دو مبحث جدا مگه نیست؟
خب ربطی که به هم ندارند که مشکل ساز بشه ؟!؟

خوب مهندسین کامپیوتر هم میتونن در آزمون انفورماتیک پزشکی شرکت کنند.خیلی از دوستای منم توی همین شرایط هستن.من الان برا هر دو کنکور ثبت نام کردم.ولی متاسفانه به خاطر تداخل باید تو یکی از اینا شرکت کنم.

من بین آزاد و انفورماتیک،انفورما تیک رو انتخاب کردمHuhدلم واسه ۴۰ تومن پول ثبت نام میسوزه!آخه من ساعتی ۳ تومن حقوقمه!حساب کنید چند ساعت کار کردم تا پول ثبت نامو بدم!خدا ازشون نگذره.
نسیم مگه نگفتی آزاد شرکت میکنی؟
دلمون گرفت
بابا تو آزاد شرکت کن
قبول بشو منم قبول بشم چون تو رتبت خوب میاد انتقالی بگیریم جاهامون رو عوض کنیم پوله آزاد تورو هم من پرداخت کنم من برم یه دانشگاه خوب تحصیل کنم Big Grin
نسیم نظرت چیه Big Grin
تو که میری سراسری حالا کارو میخوای چیکار به من کمک کنConfused

RE: همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - nassim92 - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ

خوب میخواستم لااقل برم سر جلسش کیک و آب میوهمو بگیرم!سر جلسه دولتی که به من کیک ندادن!Big Grinتصمیمو گرفتم میرم سر انفورماتیک،

همزمانی ساعت برگزاری کنکور انفورماتیک پزشکی با کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد - mini-it - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ

من به دانشگاه آزاد ایمیل زدم جوابشون این بود:
چنانچه ازمون شما با وزارت بهداشت تداخل دارد می توانید مجدد در رشته دیگری ثبت نام کنید ، اگر حوزه انتخابی شما شهرستان است به ان واحد مراجعه کرده تا روز ۳ شنبه ۷ خرداد و باپرداخت هزینه در رشته دیگری ثبت نام کنید و اگر حوزه ازمونتان تهران می باشد به مرکز ازمون مراجعه کنید )