|
|
سال ۹۰ مهندسی بررسی و بحث سوالات نظریه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ
من سئوال ۶۲ رو گزینهی ۳ زدم!!! گزینهی ۱ که مستقل از متن نیست!!! گزینهی دو هم مستقل از متن غیر قطعی است! یعنی باید غیر قطعی فکر کنیم!!! گزینهی یک هم به دلیل اینکه وسط رشته معلوم نیست نمیشه نظری درباره اش داد... |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - www - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
سوال ۵۸-۳ ۵۹-۲ ۶۱-۳ ۶۲-۳ بقیه نظریه رو هم نزدم. |
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - arshad90 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۰ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: نظرتون در مورد سوال ۵۹ چیه من زدم ۲ منم ۵۹ رو ۴ زدم. دقت کنید گ ۲ حالت خاصی از گ۴ هست. یعنی گ۴ ممکنه رسته های گ ۲ رو هم شامل شه و در نتیجه می شه گفت احتمال اینکه این گزینه، گزینه صحیح باشه بیشتره. |
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: منم ۵۹ رو ۴ زدم. دقت کنید گ ۲ حالت خاصی از گ۴ هست. یعنی گ۴ ممکنه رسته های گ ۲ رو هم شامل شه و در نتیجه می شه گفت احتمال اینکه این گزینه، گزینه صحیح باشه بیشتره. نه اشتباهه!!! گزینهی ۴ که bba رو میپذیره ولی شکل bba رو نمیپذیره!!! برای همین هم گزینهی ۴ غلطه!! |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - saria - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ ب.ظ
من نظرمو راجع به سوال ۶۲ میگم اگه کسی اشکال تو استدلالم داش بگه رشته نمیتونه طولش نامتناهی باشه فرض میکنیم طول رشتمون مثلا K هستش مییدونیم هررشته که LL(K باشه حتما مستقل از متن هست در نتیجه ما منتونیم رشته اول رو به طور کامل تو پشته بریزیم و موقع ریختن رشته دوم به طور غیر قطعی میریم و اولین حرف رشته اول رو چک میکنیم . اگه با هم برابر بودند که رشته پذیرفته نمیشه اگه برابر نبودند سراغ دومین حرف میریمو..... درنتیجه گزینه ۱ میشه این استدلال کجاش مشکل داره؟؟ |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۵ ب.ظ
ماشین تورینگ که نیست پشته است چه جوری میخوای از وسط رشته بری اول رشته رو چک کنی؟! |
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - saria - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ماشین تورینگ که نیست پشته است چه جوری میخوای از وسط رشته بری اول رشته رو چک کنی؟!خوب چرا نمیتونیم وسط رشته رو به صورت غیر قطعی تشخیص بدیم؟ |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
این کمکی به ما نمیکنه شما وقتی WW رو نمیتونی تشخیص بدی این زبان رو هم نمیتونی |
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - saria - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: این کمکی به ما نمیکنه شما وقتی WW رو نمیتونی تشخیص بدی این زبان رو هم نمیتونیاره راس میگی فرقی نمیکنه که بخوایم مساوی بودنشو چک کنیم یا غیر مساوی بودنشو چه !!!!!!!!!!!!!۱ |
RE: حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: من نظرمو راجع به سوال ۶۲ میگم اگه کسی اشکال تو استدلالم داش بگه این رو مطمئن باش که L1 مستقل از متن نیست!!! مشکل روی L2 است که دقیق نمیدونیم مستقل از متن هست یا نه!
برای L1 زمانی استدلالت درست میشد که داشتیم w1cw2، یعنی زمانی که وسط رشته معلوم باشه! (سئوال ۱۰ فصل ۸/۱ کتاب پیتر لینز، حلش هم پشت کتاب هست) زبان L1 در فصل ۹/۲ پیتر لینز اومده، در قسمت تورینگ ماشینها حرفی از مستقل از متن بودن یا نبودن نزده ولی در کتاب پارسه دقیقاً بیان کرده که این زبان مستقل از متن نیست. من با یه تحلیل خیلی مسخره پیش خودم گفتم که L2 مستقل از متنه ولی الآن اصلاً مطمئن نیستم! اگر کسی چنین مثالی رو جایی دیده، بگه... میدونم که زبان {w متعلق است به *{a,b} به طوری که تعداد aها و bها با هم برابر باشند} مستقل از متن نیست!!! از این میشه نتیجه ای گرفت؟!!!! نمیدونم دربارهی L2 چی بگم؟!!! |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - امیدوار - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ب.ظ
سوال۶۲ زبان L1 درتمرینای فصل ۹ بخش ۲ (فصل تورینگ) کتاب پیتر لینز مطرح شده و در حل اون باید دو شرط رو با هم and کنیم یکی باید رشته های W1 و W2 باهم مخالف باشه و شرط دیگه هم طول رشته باید زوج باشه که با یک پشته نمیشه دو شرط رو با هم چک کرد |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۸ ب.ظ
l2 منظمه شما هر رشته ای که بدی عضو زبان l2 میشه مثلا من w=aaaaaa رو هم میگم عضو زبانه چون w1=lambda و w2=aaaaaa اگه شک داری یه رشته بگو که عضو زبان نباشه ! |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - shahryar - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ
پارسه w1cw2 رو هم گفته مستقل از متن نیست! در حالی که لینز گفته هست. |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - ف.ش - ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بله نیست چون محتوای کف پشته رو نمیشه با وسط پشته چک کرد! |
|
حل سوالات نظریه زبان ۹۰ - امیدوار - ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ
افاق خانم همین رشته ای که خودتون مثال زدید عضو زبان نیست |