![]() |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - admin - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۳ ب.ظ
من دیروز با مترو سفر کردم و بلیت تغییری نکرده بود. |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - bijibuji - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ
دکتر لایحه اش رفته به شورای شهر (توسط شهرداری) در جریان امور کشور نیستیا اگر تصویب بشه (که می شه) از اول سال ۱۳۹۰ می شه ۹۵۰ تومن مترو داستان اش طولانیه هزینه زورآزمایی آقایون رو ما باید متقبل بشیم |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - مورتن - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۶ ب.ظ
حالا بمونبن تو خونه تا باز بکنن ۲۰۰۰۰ تومن |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - max_15s - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۹ ق.ظ
توی اطلاعیه آخر سنجش گفته: "ضمنا سایر افرادی که قبلا از روش های دیگر معرفی شده در اطلاعیه مربوطه نسبت به خرید اقدام نموده اند یا مایل هستند از این روشها اقدام نمایند لازم است اطلاعات دریافت شده از طریق روش های اشاره شده را به همراه شماره پرونده و نام و نام خانوادگی حداکثر تا تاریخ ۸۹/۱۲/۵ به صندوق پستی فوق ارسال نمایند." حالا من که همون روز اول به صورت اینترنتی خریدم و اطلاعاتش رو وارد کردم، الان باید این اطلاعات رو روی کاغذ بنویسم رو پست کنم؟ "من اطلاعات رو وارد کردم" |
RE: اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - Helmaa - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۹ ق.ظ)max_15s نوشته شده توسط: توی اطلاعیه آخر سنجش گفته:من هم اینترنتی گرفتم حالا ضرورت داره؟؟چه کاریه نمیدونم ![]() |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - -Ali- - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ
منم اینترنتی گرفته بودم ولی امروز دوباره شماره سریال کارت رو با مشخصات خودم براشون پست کردم تو کار سنجش موندم ،آخه اونی که آزمایشی شرکت کرده بود و کارنامه نمی خواد دیگه نمی یاد پول ۳۳۰۰ رو بریزه به حساب |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - Fardad-A - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
من هم بسیار جا خوردم. فکر کنید دم آخر بیان ۳۳۰۰ تومن دیگه بگیرن. واقعا" زشت و افتضاح بود. البته بعید نیست یکی دو سال دیگه دم جلسه وقتی میخواهید برید تو هم یه پولی بگیرن. خب سازمان سنجش خرج داره. حالا از همه اینها گذشته چرا این موضوع رو تو خبرها گذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - Helmaa - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: حالا از همه اینها گذشته چرا این موضوع رو تو خبرها گذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟چند مدته به سایت سر نزدید ؟؟؟حتما شما نبودین !!! |
اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - MIT - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ق.ظ
نمی دونم چرا همین که من پولو ریختم سایت باسه همه باز شد و همه رفتن بدون پول کارت گرفتن . تازه من چون ۲ تا رشته بودم ۶۶۰۰ ریختم. |
RE: اینا نمی دونم نمی فهمن یا خودشون رو به نفهمی زدن - mmpf - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ
استغفر الله.الله اکبر . وای چه مصیبتی.! بوی توطئه میاد از این تاپیک.میخواهین علیه امنیت ملی اقدام کنین.پس بگو چرا پاسخنامهها رو هنور ندادن . میخواهستن شماها رو شناسایی کنن بعد . بابا بذارین جواب کنکور رو بدن بعد بیان بگیرنمون.!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |