وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - foranyone - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
آقای دکتر درکل وضعیت سرور نسبت به هزینه ای که صرف می کنید رضایت بخش نیست. |
وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - azad_ahmadi - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
من از اواخر اسفند هر روز می رفتم کافی نت ببینم که مشکل درست شده یا نه . جالب اینجاست که فکر می کردم اشکال از سرویس دهنده های اینترنته و در کل نصف کافی نت های شهر رو گشتم . هر بار هم فقط سایت مانشت رو می نوشتمو اگه نمیومد بالا می رفتم بیرون (هربار ۳۰۰ تومن هم ازم پول می گرفتن . ). دکتر جان این حساب معتاد بودن مارو کی باید بپردازه ؟؟ خدارو شکر که مانشت دوباره برقراره. |
وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - admin - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
ان شا الله مشکلات حل می شه. |
وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - azad_ahmadi - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
آقای دکتر انشالله این دیگه آخرین وقفه در کار مانشت بود(این یکی دو روز)؟ مشکل مای بی بی حل شد؟ |
وب سایت مانشت تو این ۲ روزه چی به سرش اومده بود؟ - admin - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: مشکل مای بی بی حل شد؟مشکل از دیتابیس هست. ممکنه یه حمله DDOS به سرورمون شده باشه. فعلا که روال عادی شده تا ببینیم چی میشه! |