تالار گفتمان مانشت
منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - amirmoghadam - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ

من تو بخش شبکه هم ههمین حرفها را گفتم.
قبلا" هم واسه مدیر کل نوشتم که مانشت بهتره در سطح یه وبلاگ کنکور نباشه که هر کسی بیاد فتوا بده.

حالا این نظر سنجی واقعا" مسخره است . مگه میشه پیش بینی کرد سال بعد چی میشه.
حداقل بذارید بعد از نتایج اونایی که این درس را بالا زده اند بیان و جواب بدهند .

شما از روی یک منبع بخونید و تستها را هم از کتاب تستی بزنید . برید سر کنکور ولی انتظار نداشته باشید حتما" معادل زحمت تون نتیجه بگیرید را نداشته باشید.

الآن فقط میتونید نظرات را گوش بدین . حتی بعد از اعلام نتایج هم همینطور. اینکه بیایید بگید مرجع کنکور سال بعد چیه اصلا" معنا نداره. حتی گستردگی مطالب هم حساب شده نیست.

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ)amirmoghadam نوشته شده توسط:  من تو بخش شبکه هم ههمین حرفها را گفتم.
قبلا" هم واسه مدیر کل نوشتم که مانشت بهتره در سطح یه وبلاگ کنکور نباشه که هر کسی بیاد فتوا بده.

شما از روی یک منبع بخونید و تستها را هم از کتاب تستی بزنید . برید سر کنکور ولی انتظار نداشته باشید حتما" معادل زحمت تون نتیجه بگیرید را نداشته باشید.

الآن فقط میتونید نظرات را گوش بدین . حتی بعد از اعلام نتایج هم همینطور. اینکه بیایید بگید مرجع کنکور سال بعد چیه اصلا" معنا نداره. حتی گستردگی مطالب هم حساب شده نیست.

سلام دوست عزیز
البته نمی خواستم جوابتون تو تاپیک بدم تا مثل صحبت شما یه مورد غیرمربوط به حساب بیاد
اما ...
در رابطه با گول زنندگی تاپیک ... من از دوستانی که در ارشد امسال بودن خواستم که نظرشونو بر اساس تجربه بگن . حالااگر دوست عزیزی فریب می خورن براشون اظهار تاسف می کنم.
در مورد مشاور تحصیلی شدن سایر دوستان، شاید شما و صد البته دوستانی که کنکور امسال خوب به اتمام رسوندن زیاد علاقه مند به این تاپیک ها نباشن اما برای من که امسال کنکور جالبی ندادم و دوستانی که سال اولشون هست و می خوان از الان شروع کنن تاپیک های اینچنینی کمکی محسوب میشه
در مورد صحبت شما در رابطه اینکه سنجش معلوم نمی کنه که از چه منابعی سوال میده ، درست می فرمائید اما بالاخره باید از جایی شروع کرد و چه بهتر منابعی که در کنکور ۹۲ ... که چندی پیش برگزار شد ... استفاده شده را در اولویت قرار بدیم
درضمن من قبل از باز کردن این تاپیک با یکی از مدیران مشورت کردم و تایید گرفتم مبنی بر باز کردن تاپیک.
البته پیشنهاد هم می کنم کمی ادبیات بهتری به کار ببرید
البته خوشحال میشم مدیران مانشت اگر پست نامربوطی در این تاپیک می بینن کارهای لازم انجام بدن
با تقدیم احترام
موفق باشید

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ)amirmoghadam نوشته شده توسط:  من تو بخش شبکه هم ههمین حرفها را گفتم.

آقای امیر مقدم
آقای آیدین جواب خوبی دادن.اما منظورتونو از هر کسی نفهمیدم.
از اول شروع کنیم آقای Trex2008 که هم از مقبولیتی که دارن و هم از نوع حرف زدنشون معلومه که انسان جا افتاده ای هستن و جزو این هرکس طبقه بندی نمیشن
جناب فرداد که مدیر کل هستن و باز هم جزو هرکس به حساب نمیان
دوستانی مثلaydingol و sanar.m و ubc هم که عموما سوال پرسیدن و باز هم جزو این هرکس شما نمیشن
اگر هم منظور شما به من باشه که خوشحال میشم یه بحث کوتاه علمی با شما داشته باشم که معلوم بشه هر کس چه کسیه
خواهشا احترام خودتون که نه بلکه این سایت که یه فروم علمی نگه دارید
از سایر دوستان به خاطر تندی که داشتم معذرت می خوام