![]() |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - نسخهی قابل چاپ |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - جاوید مهاجری - ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ
من تازه عضو انجمن شدم.درصدامو هم تازه حساب کردم.حدود رتبه؟ زبان:۳۳ پایه:۳۸ گسسته:۲۸ داده و الگوریتم:۴۵ اصول سیستم:۴۰ نظریه زبان:۲۸ آنالیز:۶۲ من تازه عضو انجمن شدم.درصدامو هم تازه حساب کردم.حدود رتبه؟ زبان:۳۳ پایه:۳۸ گسسته:۲۸ داده و الگوریتم:۴۵ اصول سیستم:۴۰ نظریه زبان:۲۸ آنالیز:۶۲ من تازه عضو انجمن شدم.درصدامو هم تازه حساب کردم.حدود رتبه؟ زبان:۳۳ پایه:۳۸ گسسته:۲۸ داده و الگوریتم:۴۵ اصول سیستم:۴۰ نظریه زبان:۲۸ آنالیز:۶۲ |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - sd_javadi - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)جاوید مهاجری نوشته شده توسط: من تازه عضو انجمن شدم.درصدامو هم تازه حساب کردم.حدود رتبه؟ایشالله که تو دانشگاه های تهران قبول میشی ، نگران نباش. |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - shahrokh_ddf - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ق.ظ
اونقد درصدامو حساب نکردم تا یادم رفتن اکثر گزینه هایی ک زدم ولی حدودا اینان قبول میشم ایا؟ زبان:۲۰ پایه:۲۰ گسسته:۴۰ ساختمان داده:۳۰ اصول سیستم:۲۵ اتوماتا:۳۵ انالیز:۳۵ |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - shahrokh_ddf - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
اینجوری که معلومه رتبه اخر بچه های مانشت منم که نامردا ما که رفتیم خدمت به ارشد سلام برسونید ![]() |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - aminnpm - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ
برو بچ میگم که من چند میشم ؟ زبان حدود ۵۰ بقیه از دم تو رنج ۳۵تا ۴۰ آنالیز سفید تحقیق هم سفید با تشکر - یک مهندس ![]() |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - nimam - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ)aminnpm نوشته شده توسط: برو بچ میگم که من چند میشم ؟ شما کلیدا رو هم دیدید که اینقدر با دقت بالا درصدهاتون رو نوشتید؟! ![]() اگه همه رو به جز آنالیز ۴۰ زده باشید میتوانید تهران قبول بشید. تبریک میگم. |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - aminnpm - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ
آره دیدم ! ولی آزمون فرداش که مهندسی بود همه چیو از یادم برده بود برا همین تو هر درسی یه چندتا تستو یادم نبود چی زدم ! ![]() ممنون ! ولی تهران کجا و روزانه یا شبانه !؟ |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - shahrokh_ddf - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)nhd نوشته شده توسط: اول درصدای قشنگ خودم:چقد دقیق ![]() |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - samira.it - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
با درصدایی که من زدم (زبان سفید-پایه:۲۰ - اتوماتها:۲۴ - سخاتمان گسسته:۴۰ - آنالیز:۴۴ )میگن بین ۶۰ تا ۱۰۰ میاری ولی پارسال خیلی سخت تر از امسال بوده من اگه زیر ۲۰۰ بیارم خوشحال میشم به نظرتون زیر ۲۰۰ میارم؟؟؟؟ |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - svk7 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
با این درصدا تو علوم میشه قبول شد و رتبه ی احتمالی بین چه محدوده ایه؟ پایه : ۱۶/۲ گسسته ، ساختمان ، الگوریتم : ۴۴/۶۶ (گسسته :۴۰ساختمان والگوریتم: ۴۸/۹۳) اصول و نظریه : ۴۶/۶۶(نظریه :۶۰واصول ۳۳/۳۳) آنالیز وزبان : سفید |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - nimam - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: با درصدایی که من زدم (زبان سفید-پایه:۲۰ - اتوماتها:۲۴ - سخاتمان گسسته:۴۰ - آنالیز:۴۴ )میگن بین ۶۰ تا ۱۰۰ میاری ولی پارسال خیلی سخت تر از امسال بوده من اگه زیر ۲۰۰ بیارم خوشحال میشم یه سوال. شما اصول (معماری) زدید؟ اگه معماری رو سفید گذاشتید من حرف قبلم رو پس میگیرم. امسال اگه اصول رو سفید گذاشته باشید خیلی بد میشه چون اصول امسال فوق العاده آسون بود. راستی، با این ظرفیت کم فکر نکنم مثلا رتبه ۱۸۰ جای جالبی قبول بشه که شما فقط امیدوارید زیر ۲۰۰ بشوید. در نهایت اینکه خیلی استرس نداشته باشید. اینکه نظر ما در مورد رتبه تون چیه هم اهمیتی نداره و هر اتفاقی افتاده دیگه قابل تغییر نیست و باید همه صبر کنیم تا ۷۰ روز دیگه نتیجه بیاد. |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - zfmo - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
من حدودا چند می شم ![]() |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - nimam - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)zfmo نوشته شده توسط: من حدودا چند می شم هممم. امیدوارم بتونید جایی در شهرستان قبول بشید ولی خیلی رتبهتون جالب نمیشه. احتمالا چیزی در حدود ۳۰۰ بشه. |
بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - nhd - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)shahrokh_ddf نوشته شده توسط:ما اینیم دیگه...:-) اگه درس خوندنمم همین قدر دقیق بود این افتضاح ببار نمی اومد:-))(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)nhd نوشته شده توسط: اول درصدای قشنگ خودم:چقد دقیق |
RE: بر و بچه های گل علوم بیاین درصداتونو بگین:) - Computer92 - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
پایه ۴۶ گسسته و ساختمان ۲۵ معماری و نظریه ۵۷ آنالیز ۴۴ تحقیق در عملیات و زبان سفید اگه سوتی نداده باشم! |